FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود | تا ست شدن سایر دومین‌ها، از باز کردن صفحات با دیگر دومین‌ها خودداری کنید

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال داخلی > فوتبال ملی
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 30-07-2010, 15:22   #111
kian munich kian munich هم اکنون آنلاین است.
عضو سایت

kian munich آواتار ها

ولي خداوكيلي قطبي به بدي دايي نيست.دايي اون همه زمان داشت و يه عمر تو ايران بازي ميكرد اون نتيجه ها رو گرفت ولي قطبي امروز تيمو دادن دستش فرداش ما 3تا بازي خيلي سخت داشتيم كه خدايي كره رو ميتونستيم ببريم.امارت رو هم كه بريدم و كره شمالي هم كثيف بازي كرد ولي اونم اگه شجاعي دقايق اول بازي اون موقعيتو نميزد به تيرك رفته بوديم جام جهاني.
با بهنام جون هم موافقم اساسي كه مشكل اصلي همون حرفيه كه دادكان زد.(ديگه تكرار نميكنم)
ولي افسوس كه مربي اي مثل برانكو داشتيم به اون خوبي كه ژاپن رو له كرديم ولي چه راحت از دستش داديم.

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

2 تشکر شده توسط:
تبليغات

قدیمی 30-07-2010, 15:29   #112
.:AoShiMa SaN:. .:AoShiMa SaN:. آنلاین نیست.
محروم

.:AoShiMa SaN:. آواتار ها

چه ربطی به دولت داره ، باشگاها عرضه ندارن یه فوروارد بسازن مربی حسابی پا نمیشه بیاد تقصیر دولته؟ مثلا وزرا باید برن مذاکره کنن؟ هر موقع این پول مفتو از یه سری تیمای مثلا خصوصی ! گرفتن تا تیما مجبور شن به تیمای پایه ی خودشون تکیه کنن و بازیکن سازی کنن اونوقت شاید تو آسیا یه چیزی بشیم ، پول مفت و بی حساب بیت المال این کارخونه و اون کارخونه ریخته همه فقط ستاره های همو رد و بدل می کنن فصلی دویست میلیون میاد رو قیمتشون همین ، هیچ چیز جدیدی تولید نمیشه ، دوم اینکه ما وقتی از فوتبال غیر از سانتر و زیر توپ کشیدن و شوک دادن چیزی نمی فهمیم ، چه اصراری داریم مربیای ملی عرصه رو به دست بگیرن مگه با همین پولایی که اینا می گیرن یا کمی بیشترش نمیشه مربی خوب خارجی آورد یه مربی امتحان پس داده مثل برانکو یا دنیزلی که چهار تا بازیکن بسازه چند تا سیستم جدیدو تو فوتبالمون جا بندازه ، همه ی این حرفا که نمی دونم سیاسیه و دولت بدجنسی می کنه و تحریمیم و اینا بهانس برا فرار از یه واقعیت تلخ

اینکه فوتبال ما هرچی که بوده هر افتخاری که داشته الان فقط کلکسیونیه از بی کفایتیها ، نفهمیها ، بی عرضگیها و از همه مهتر انواع مفسده ی ورزشی ، همین ، اگه ده بار دیگه هم با عربستان تو آزادی بازی کنیم و یه بار ببریم حتما از رو خوش شانسیمون بوده چون ما برا بردن برنامه ریزی نکردیم ، چیزی نکاشتیم که حالا درو کنیم

:::::
I am only One , But still I am One
I can't de everything , But still I can do something
and I will not refuse
to do somthing I can do
...
Hellen Keller
<<<>>>
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

2 تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 18:32   #113
f4fabregas f4fabregas آنلاین نیست.
عضو سایت

f4fabregas آواتار ها

منظورت به سپاهان و ذوب اهنه؟!
خوب داداش من این قانون شر و ور رو که بهت توضیح میدم ببین از کجا اب میخوره! از دولت یا نه! ویرایش: اینجا جای این حرفا نیست، این حرفاتون رو ببرید تو کلوپ هواداران بزنید !
سپاهان رو مثال میزنم:
مجموعه فولاد مبارکه سالیانه باید 20% در امدش رو خرج مالیات به دولت بده!
دولت یه شرطی داره که میگه:
کارخانه هایی که در زمینه ی فرهنگی این 20% رو خرج کنند نیازی به پرداخت مالیات به دولت نیست!
برای همین اسم باشگاه ورزشی سپاهان شدش باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان!
که این 20% تو باشگاه خرج میشه!!!!
20% سود فولاد مبارکه بالای 10میلیارد تومنه!
منتها یکی مثل سپاهان خرج ستاره میکنه!
یکی مثل ذوب آهن خرج 60 70 تا رشته ورزشی دیگش میکنه!
پیکان_سایپا_فولاد خوزستان_صنعت نفت و راه آهن و تراکتور سازی هم معلوم نیست چیکارش میکنند......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
1 کدومشون نیومدند این مبلغ پول رو درست خرج کنند! اگه درست خرج بشه کی دیگه میتونه بخور بخور کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فولاد مبارکه کم کم 10 ساله که این طوری در امد درمیاره و پول رو پول میذاره معلوم هم نیست این پولا کجا رفته!!!!!!!!!!
میتونست خرج یه کمپ اختصاصی و یه استادیوم اختصاصی بشه که نشده!!
استیل اذین میتونه به جا اینهمه خرج الکی خرج کمپ و زمین تمرین و استادیوم اختصاصی بکنه!
مشکل اینه که اگه خرج این چیزا بشه بخور بخور کسایی که دستشون تو این کاره کنسل میشه!
حالا خودت بیا ببین تقصیر افراد بالا دست هست یا نه.
سپاهان یه کارایی کرده که مطمئن نیستم در موردش و از اصفهانیا بپرسیم بهتره.
ذوب که معلومه داره خرج بقیه تیماش میکنه....
اما سوال من اینه! سپااهان و ذوب خرجشون معلومه! من تو فکر اینم بقیه تیمای وابسته به کارخانه ها و صنعت چی کار میکنند!؟؟؟!!!یعنی صنعت نفت که به دانشجوهاش ترمی 400 هزار تومن + 1خودرو + 1 سوییت واسه اقامت تک نفره در ازای تعهد خدمت میده از سپاهان و ذوب فقیر تره!؟
راه اهن وابسته به وزارت راه و ترابریه یعنی اون 20%ه تو اون تیم باید خرج بشه! متاسفانه هر سال این 20%ه به راه آهن پرداخت میشه اما معلوم نیست کجا خرج میشه! هر سالم ضعیف تر از سال قبلش!
سایپا و پیکان و صنعت نفت هم که خودتون دارید میبینید!!!!!

http://topgoal.ir/image.php?type=sigpic&userid=9890&dateline=1279568  162

ویرایش توسط Ghermezeteh : 30-07-2010 در ساعت 19:36.

تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 20:09   #114
Ghermezeteh Ghermezeteh آنلاین نیست.
سرپرست فوتبال ملی
و لیگ قهرمانان آسیا

Ghermezeteh آواتار ها

خوب یه چند وقتی این مطالب دوستان رو دنبال کردیم و یه سریا حرفای قشنگی میزدن و به دنبالش ما هم تشکر کردیم، اما یه سریا رو نمیشه حرفاشون رو تایید کرد.
در کل وضع فوتبال، دوران خوبی رو سپری نمیکنه، همش توی حاشیه هستیم و غیره !
ما دبیر هیئت فوتبال جنوب غرب که صحبت میکردم می گفت با این وضعیت فوتبال در حال مردنه و فقط برای افراد مایه دار داره رقم میخوره، اگه پول داری بسم الله نداری بشین خونتون فوتبال نگاه کن، حالا اگه مارادونا باشی (البته از مهم بودن پارتی هم نمیشه گذشت).

به نظر من هم همینطوری هستش، ولی این رو تقصیر دولت و سرمربی و این چیزا نمیدونم.
وقتی یه بازیکنی میآد و یه رقمی رو مشخص میکنه و باشگاه هم اون پول رو میده، هم بازیکن هم باشگاه دارن به این مملک و ورزشش خیانت میکنن، اونوقت ما میایم و میگیم دولتمون فلان کرده و سیاست اومده تو کار رو فلان ...

بابا بدبخت سعیدلو، حالا فرض بگیریم که از احمدی نژاد دستور گرفته که سقف قرارداد ها رو بیارن تا 350 میلیون، مگه کار بدی کرده، اینکه آقای X میآد قاچاقی به بازیکنی 800 میلیون میده، سعیدلو چی جوری میتونه برخورد کنه (ماشاالله ما ایرانیا هم که همه جوره راه دو دره بازی رو از بدو تولد حفظیم، یه کاری میکنیم که عقل جن هم بهش نیمرسه)
من طرفداری دولت رو نمیکنم، ببینید تو یکی از پستهای زیر به دولت انتقاد شد و من هم تشکر کردم. ولی نمیتونم بگم که اگه نمیریم جام جهانی تقصیر دولته. طبق آمار گرفته شده تا به این دولت هیچ وقت بودجه ای به این کلانی دست تربیت بدنی نبوده.
یه کم انصاف داشته باشیم، آقای فلانی که تو شهرستان زندگی میکنید، مردونه تا 6،7 سال پیش تو شهرستانتون این امکانات ورزشی که الآن هست بود؟ خدا وکیلی نبوده، بچه های تهران هم بی معرفتن، مردونه الآن تو اکثر منطقه های تهران کلی زمین چمن مصنوعی زدن که به طور رایگان داره استفاده میشه.
اینکارا شده که ورزش پیشرفت کنه دیگه.
ببینید ماشاالله همه یه جورایی میخوان تو سیاست اظهار نظر کنن، فردوسی پور میآد و تو قینال جام جهانی به دولت تیکه میندازه، (اخه به تو چه ربطی داره که تعطیلات زیاده) بعد دولت از طرف مسئولین بهش تذکر میدن، از اونور علی کریمی میگه به عادل توهین کردید منم دیگه تو تیم ملی بازی نمیکنم، علی کریمی میره، پشت سرش که ماشاالله دُم زیاد داره، مهدوی کیا، کعبی، و ... هم میگن دیگه نمیایم.
آقا جون اگه فوتبالیستی و باید برای افتخار آفرینی فوتبال کشورت تلاش کنی، چرا به خاطر درگیری سیاسی به دو جناح از فوتبال ملی انصراف میدی و به فوتبال ما ضرر میزنی.حالا که رفتی چرا دیگه با حرفات وضغ رو به حاشیه میبری. البته تقصیر اون نیست تقصیر وزیران دولته احتمالاً
طرف با من صحبت میکرد و از اون تعطیلاتی که سر گرما بود نِق میزد، گفتم هوا که گرم نیست شما برو سر کارت و با مسئولت هماهنگ کن و اضافه کار تعطیلات رو بگیر که از روزهای غیر تطیل هم بیشتر حساب میشه، این که دیگه قُر زدن نداره، میدونید چه گفت: گفتش نه دیگه حالا که دولت تعطیل کرده میخوام خانوادم رو ببرم مسافرت خوب اون نِق زدن چی بود این مسافرتت چی بود. اینه همون داریم از سیاست دولت استفاده میکنیم، از طرفی نِق هم میزینم.

در کل اگه تیم ملی پیشرفت نمیکنه به خاطر اینه که ما فوتبال رو برای تفریح و بازی میکنیم نه برای خودمون و اسم کشورمون. بازیکن لیگ برتری ما سه خط موبایل داره، نمیدونم اِلا ماشاالله دوست دختر داره، فیلم بازی میکنه، موسیقی میخونه، تو تبلیغات شرکت میکنه و هزارتا کار دیگه.
شما تو برنامه بالا وقتی برای فوتبال حرفه ای میبینی؟
احتمالاً تقصیر دولت هستش که بازیکنی میره و این کارا رو میکنه دیگه! طرف برای یه فصل 600 میلیون میگیره که فوتبال بازی کنه، اونوقت حق دارهداره دیگه مگه با این پول میشه زندگی رو گذروند. همه اینا تقصیره دولته احتمالاً
شمایی که میگی یادش به خیر جام جهانی 98 و بازیکناش، فکر کن ببین اون زمان پولای اینجوری و این برنامه بود، علی دایی و کریم و دین محمدی و عابدزاده ها خانوم بازیشون کجا بود!!!

یه کم انصاف داشته باشید !

نقل قول:
f4fabregas نوشته است: نمایش پست ها

سرتون رو درد آوردیم ببخشید

هر کاری بر نماز اول وقت مقدم شمرده شود به سرانجام نخواهد رسید (امام حسین)

ما آمده ایم با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم, نه به هر قیمتی زندگی کنیم (آیت الله العظمی بهجت)

ویرایش توسط Ghermezeteh : 30-07-2010 در ساعت 20:17.

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 21:21   #115
عضو سایت

f4fabregas آواتار ها

منظورم به کسیه که وقتی میاد وزارت صنعت نفت رو میگیره بیاد نگاه کنه که این 20%مالیات زیر دستش کجا و چجوری خرج بشه! نه اینکه شریک خورد و خوراکش بشه!!!!!!!!!!!!!!!!

قدیمی 30-07-2010, 22:22   #116
محروم

آقای قرمزته من تشکرام انگار تموم شده سهمیه بندی شده یا هرچی نمی تونم تشکر کنم ، واقعا حرفای خوب و کاملی بود ممنون

من یه بخشی از گفته های شمارو پررنگ تر می کنم و یه کم باز می کنم ، این حرفو من تا حالا نخواسته بودم بزنم ، مشکل ورزش ما این نیست که سیاست توش دخالت می کنه مشکلش اینه که اصرار داره تو سیاست جا باز کنه ، من این حرفو تا حالا نزده بودم چون جاش نبود ولی الان می گم ، راجع به جام جهانی نرفتن و اون بازی آخر گردن همه تا حالا انداختیم ولی تو اون بازی آقایونی که مچ بند سبز بسته بودن ، اگه تیمو سیاسی نمی کردن و از یه دستی نمینداختن و حاشیه درست نمی کردن ، اگه تمرکزشونو به جای مسائل سیاسی رو فوتبالشون متمرکز می کردن ، اگه کمی هم برای پرچمی که با یه گل برافراشته می شد فقط با یه گل دلسوزی می کردن و بیشتر از مچ بندا برای پرچم کشور ارزش قائل می شدن ، ما جام جهانی نمی رفتیم؟ این بازیکنای فوتبال رسالت سیاسی به عهدع داشتن؟ یا وظیفشون بردن تیم ملی به جام جهانی و از جون و دل مایه گذاشتن بود؟ من این حرفارو نزده بودم نمی خواستمم بزنم با اینکه بدجور سر دلم مونده بود ولی حالا که این بحثا مطرح شد میگم ، دولت چندبار راجع به نود و فردوسی پور اظهار نظر کرده و تو کارش دخالت کرده؟ فردوسی پور چی؟ تو کشور ما اگه هرکسی سرش به کار خودش بود و تو زمینه ای که تخصص داره تمرکزشو متمرکز می کرد و به وظیفه که بهش مربوطه عمل می کرد مملکت گلستون بود ، لاپورتا یه مرد پشت میز نشینه ، مدیره ولی حتی تو ایالت باسک بهش انتقاد می کنن که چرا وارد مسائل سیاسی میشه از فوتبال که رفت بیرون اونوقت فعالیت سیاسی کنه ولی تو کشور ما از هنرپیشه ی دیپلمه گرفته تا بازیکن فوتبال متاسفانه همه این حقو برای خودشون قائلن که ار موقعیتشون که متعلق به مردمه استفاده ی سیاسی کنن ، یه مثال دیگه هم می زنم برای اتمام این بحث ، ویا پیرهن امضاشدشو بعد از بازی با هندوراس اگه درست یادم باشه به دختر نخست وزیر زاپاته رو هدیه داد ، با اینکه این حرکتش اصلا تو جریان بازی نبوده پیراهنو به هرکسی می خواسته می تونسته بده و دختر زاپاته رو هم سیاسی نبوده ولی تمام روزنامه های ورزشی اسپانیا این حرکتو محکوم کردن و حتی بعضی روزنامه ها بحث محرومیتو پیش کشیدن ، نه اینکه مخالفای زاپاته رو بودن ، اونجا همه خوب می دونن وظیفه ی بازیکن فوتبال چیه و وظیفه ی سیاستمدار چیه

فوتبال ما کثیفه ، کثیفیش مدل ریش امیرآبادی و عزب عقلی موندن فلان بازیکن نیست ، کثیفیش اینه که بازیکن ما شب قبل از تمرین تا چهار صبح تو پارتی کثافتکاری می کنه و زهرماری می خوره و کسی چیزی نمیگه مبادا به بازیکن بر بخوره ، ولی تو منچستر به فرگوسن خبر می رسه فلان بازیکنش شب شنبه رو تو دیسکو بوده اون بازیکنو جریمه می کنه ، یه زمانی باشگاهای ما هم از این مرامنامه ها داشتن ، یه زمانی تو شاهین می زدن تو گوش بازیکن که چرا به خاطر فوتبال درستو ول کردی ، این وضع بازیکنمونه ، نکونام و شجاعی هم که الگو هستن تو اوساسونا با دو دره بازیشون برخورد شده ، مورینیو هم به خاطر پنج دقیقه تاخیر کل تیمو جریمه کرده از این مثالا تو فوتبال دنیا زیاده ، مشکل بعدی دلالیه ، دوپینگه ، تبانیه ، چیزایی که حتی به رسمیت شناخته نمیشن ، با حاشا کردن و ندیدن مشکل حل نمیشه ، مشکل فوتبال ما اینه و وظیفه ی دولت نیست که این مسائلو پیگیری کنه ، اگه باشگاها از پول بیت المال پورسانت دلالارو ندن این مسائل پیش نمیاد ولی وقتی میدن ، دولت چی کار باید بکنه؟ باید همراه هر مدیر و مربی و بازیکن یه پلیس بذارن که اینا با دلالا مذاکره نکنن؟ وقتی جامعه ی ورزشی شخصیتی برای خودش قائل نیست و باج و پورسانت دلال میده مشکل از کجاس؟

همه ی اینارو نگفتم که تبلیغ سیاسی بشه ، اینارو گفتم که بدونیم با پاک کردن صورت مساله و جواب سربالا مشکلمون حل نمیشه

نقل قول:
f4fabregas نوشته است: نمایش پست ها
منظورت به سپاهان و ذوب اهنه؟!
خوب داداش من این قانون شر و ور رو که بهت توضیح میدم ببین از کجا اب میخوره! از دولت یا نه! ویرایش: اینجا جای این حرفا نیست، این حرفاتون رو ببرید تو کلوپ هواداران بزنید !
سپاهان رو مثال میزنم:
مجموعه فولاد مبارکه سالیانه باید 20% در امدش رو خرج مالیات به دولت بده!
دولت یه شرطی داره که میگه:
کارخانه هایی که در زمینه ی فرهنگی این 20% رو خرج کنند نیازی به پرداخت مالیات به دولت نیست!
برای همین اسم باشگاه ورزشی سپاهان شدش باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان!
که این 20% تو باشگاه خرج میشه!!!!
20% سود فولاد مبارکه بالای 10میلیارد تومنه!
منتها یکی مثل سپاهان خرج ستاره میکنه!
یکی مثل ذوب آهن خرج 60 70 تا رشته ورزشی دیگش میکنه!
پیکان_سایپا_فولاد خوزستان_صنعت نفت و راه آهن و تراکتور سازی هم معلوم نیست چیکارش میکنند......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
1 کدومشون نیومدند این مبلغ پول رو درست خرج کنند! اگه درست خرج بشه کی دیگه میتونه بخور بخور کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فولاد مبارکه کم کم 10 ساله که این طوری در امد درمیاره و پول رو پول میذاره معلوم هم نیست این پولا کجا رفته!!!!!!!!!!
میتونست خرج یه کمپ اختصاصی و یه استادیوم اختصاصی بشه که نشده!!
استیل اذین میتونه به جا اینهمه خرج الکی خرج کمپ و زمین تمرین و استادیوم اختصاصی بکنه!
مشکل اینه که اگه خرج این چیزا بشه بخور بخور کسایی که دستشون تو این کاره کنسل میشه!
حالا خودت بیا ببین تقصیر افراد بالا دست هست یا نه.
سپاهان یه کارایی کرده که مطمئن نیستم در موردش و از اصفهانیا بپرسیم بهتره.
ذوب که معلومه داره خرج بقیه تیماش میکنه....
اما سوال من اینه! سپااهان و ذوب خرجشون معلومه! من تو فکر اینم بقیه تیمای وابسته به کارخانه ها و صنعت چی کار میکنند!؟؟؟!!!یعنی صنعت نفت که به دانشجوهاش ترمی 400 هزار تومن + 1خودرو + 1 سوییت واسه اقامت تک نفره در ازای تعهد خدمت میده از سپاهان و ذوب فقیر تره!؟
راه اهن وابسته به وزارت راه و ترابریه یعنی اون 20%ه تو اون تیم باید خرج بشه! متاسفانه هر سال این 20%ه به راه آهن پرداخت میشه اما معلوم نیست کجا خرج میشه! هر سالم ضعیف تر از سال قبلش!
سایپا و پیکان و صنعت نفت هم که خودتون دارید میبینید!!!!!

دوست من این قوانینی که دولتای گل و بلبل قبلی وضع کردن رو اگه این دولت عوض کنه یا دست توش ببره نمیرن این حرفو که دولت تو ورزش دخالت می کنه به آسمونا بکوبن؟ آقایونی که از ورزش هیچی نمی فهمیدن یه سنگی انداختن تو چاه صد تا عاقل نمی تونن درش بیارن ، این دولت که سر مسائل مالیاتی سختگیری می کنه ، سر سقف قراردادها هم مگه دولت قانون وضع نمی کنه؟ خب وقتی بازیکن و باشگاه سر یه مبلغی توافق می کنن یک چهارمشو اعلام می کنن ، دولت باید از شنود استفاده کنه؟ بله منم با شما موافقم که پولی که باید خرج زندگی مردم شه پولی که می تونه آینده ی ده تا بچه تو یتیم خونه رو تا فارغ التحصیلی از دانشگاه و ازدواج رو تامین کنه خرج یه بازیکن متوسط فوتبال میشه ، منم این خبرو خوندم که قرارداد ده بازیکن لیگ برتر ایران برابره با کل بودجه ی دانشگاهها ، منم از این چیزا دلم می سوزه ولی به دولت ربطی نداره ، وظیفه ی افکار عمومی و آقای فردوسی پور چیه؟ نود با این میزان مخاطب وظیفش افشا کردن این مسائل و رهبری فشار افکار عمومی برای اصلاح این وضع نیست؟ آقای فردوسی پور بهتر نیست به جای شمردن روزای تعطیل کشور و تو کار ادارات دخالت کردن از موقعیتشون برای کاری که باید انجام بدن استفاده کنن؟ ایشون بهتر نیست به جای پر کردن دو ساعت برنامه با کل کل با اون شریفی خنگ و نشون دادن چند تا صحنه ی با نمک این قراردادارو بررسی کنن بودجه ی باشگاهارو بررسی کنن عملکردشونو آنالیز کنن و این اطلاعاتو به مردم برسونن؟

کاش هرکس کار خودشو درست انجام می داد ، ما بقال سر کوچمونم تو کار ارز و سیاست و فوتبال و همه چی هست ، تو همه زمینه نظر میده ولی طرز برخورد با مشتری رو هنوز بلد نیست

and I will not refuse
to do somthing I can do
...
Hellen Keller
<<<>>>

ویرایش توسط .:AoShiMa SaN:. : 30-07-2010 در ساعت 22:32. دلیل: پست‌های متوالی ادغام شد

2 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 02:46   #117
عضو سایت

f4fabregas آواتار ها

اگه خرح مدیریت بشه بگند!
اقای سپاهان! از این 20% مالیاته 3% مال خرید بازیکن 10% ماله استادیوم اختصاصی 7 درصد ماله کمپ و بقیه خرجا و مدرس ها و کلاسهای اموزشیته اوضاع درست میشد!
وقتی 20% میفته تو کار اوضاع خراب میشه!!!!!!!!!!!!!!!
منم بحثم اینه که اینو وسط یه پول شویی رخ میده که هیشکی جلوشو نمیگیره!
منظورم رو فهمیدی>!؟

تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 03:02   #118
محروم

آره ، پول مردمه دیگه ، هر چه قدرم بگن فولاد مبارکه سپاهان خصوصیه ، مگه معادن فولاد و کارخونه های استخراجش سرمایه ی ملی نیست؟ مگه به همه ی مردم تعلق نداره؟ اونوقت این پول میره تو جیب فیرات این پول میره تو جیب ویرا ، این پول چون از جیب ملته دلشون نمی سوزه هشتصد میلیون با بازیکن قرارداد می بندن هرچی هم این رقما بزرگتر باشه پولی که اون وسط می خورن هم بیشتره ، به نظر من دولت نمی تونه مستقیم درگیر شه ما باید از آدمای دلسوز استفاده کنیم اگه یه کمیته ی مبارزه با فساد ورزشی شکل بگیره با وکلای زبده با کارشناسای زبده و آدمایی مثل مجید جلالی این کمیته می تونه قراردادای غیر واقعی رو پیگیری کنه صحت و عدم صحت تبانی و رشوه رو پیگیری کنه می تونه دلالارو شناسایی کنه پاکسازی فوتبال وظیفه ی خود جامعه ی فوتباله ، وظیفه ی فردوسی پور و برنامش ، تنها راه پاکسازی فوتبال اینه ، یه مثلی بود کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من تو این جامعه ی فوتبال هرکی فوتبال پاک میخواد باید یا علی بگه نترسه ، دولت و نود و ... هم باید حمایت کنن

and I will not refuse
to do somthing I can do
...
Hellen Keller
<<<>>>

قدیمی 31-07-2010, 15:57   #119
عضو سایت

f4fabregas آواتار ها

به امید روزی که فوتبالمون به یه جایی برسید!
اما مصطفی جان و سایر دوستان کار مجید جلالی و سایر دوستان شاید افشا گری باشه! کسی که بخواد اوضاع رو درست کنه و این حرفایی که ما زدیم رو اعمال کنه کجاست!؟!؟؟؟؟
حکایت اون شعر باش تا صبح دولتت بدمده!!!!!!
ما فقط داریم بیشتر خودمونو حرص میدیم و ضرر میکنیم.... اخرشم روز از نو روزی از نو....
تو قدیم ادمای فقیر و بدبخت میرفتن گلادیاتور میشدند تا باعث خوشی مایه دارا و مرفحین و پادشاها باشند....
الان مدرنیزه شده! گلادیاتور ها همون مایه دارا و مرفحین بی دردند! اینم یه جور سیاستیه که معلوم نیست کی میخواد اصلاح بشه....
خون ما ملت رو کردند تو شیشه... من که خودم به شخصه دل خوشیی جز تماشای لیگ خودمون و بازیای تیم ملی ندارم که اینطوری دارند میکنند!

تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 17:33   #120
SoRoUsH2010 SoRoUsH2010 آنلاین نیست.
عضو سایت

SoRoUsH2010 آواتار ها

نقل قول:
راجع به جام جهانی نرفتن و اون بازی آخر گردن همه تا حالا انداختیم ولی تو اون بازی آقایونی که مچ بند سبز بسته بودن ، اگه تیمو سیاسی نمی کردن و از یه دستی نمینداختن و حاشیه درست نمی کردن ، اگه تمرکزشونو به جای مسائل سیاسی رو فوتبالشون متمرکز می کردن ، اگه کمی هم برای پرچمی که با یه گل برافراشته می شد فقط با یه گل دلسوزی می کردن و بیشتر از مچ بندا برای پرچم کشور ارزش قائل می شدن ، ما جام جهانی نمی رفتیم؟ این بازیکنای فوتبال رسالت سیاسی به عهدع داشتن؟ یا وظیفشون بردن تیم ملی به جام جهانی و از جون و دل مایه گذاشتن بود؟ من این حرفارو نزده بودم نمی خواستمم بزنم با اینکه بدجور سر دلم مونده بود ولی حالا که این بحثا مطرح شد
باشه پس باید از این حرفت اینطور برداشت کرد
اگه اون بازیکنا مچ بند سبز رو نمیبستن ما کره رو تو سئول گل باران میکردیم( کره ای که به مرحله ی یک شانزدهم نهایی جام جهانی میره و با افتخار از تیم چهارم جهان شکست میخوره مایی که تایلند دو زاری رو تو تهران با کمک بازیکن حریف میبریم بدون مچ بند سبز) عزیز من بزرگترین تیم های جهان میرن تو سئول نمیتونن از پس کره بر بیان اونوقت تیم ما میره اونجا دقیقه ی هشتاد و خورده ای گل میخوره و یه بازیه عالی هم ارائه میده بعد میایی این حرفا رو میزنی

اون باخت فضاحت بار در ورزشگاه ازادی در مقابل عربستان جلوی چشم صد هزار تماشاگر و رئیس جمهور مردمی
خط مشی بود بر ارزوی هفتاد میلیون ایرانی یک امتیاز هم در اون بازی ما رو به جام جهانی میبرد
حرفه دلت مشخصه چیه لا اقل من یکی میدونم چیه ولی نمیخوام بحث های سیاسی باز بشه هر چیزی جای خودش بحث سیاسی در جای خودش بحث ورزشی هم در جای خودش
نقل قول:
ولی تو کشور ما از هنرپیشه ی دیپلمه گرفته تا بازیکن فوتبال متاسفانه همه این حقو برای خودشون قائلن که ار موقعیتشون که متعلق به مردمه استفاده ی سیاسی کنن
هر کس حق اینو داره که درباره ی مهمترین مسائل کشورش صحبت کنه
بله محمد رضا شجریان شده خواننده ی دیپلم گرفته!!!!!!!
همه حق صحبت کردن رو دارند
هنر پیشه خواننده و ... اگه همه لال باشن و لام تا کام چیزی نگن
ویرایش : اینجا قرار نیست هرچی دوست داشتید بگید، اگه خیلی دلتون پر هستش برید تو کلوپ شخصی فعالیت کنید.

نقل قول:
کثیفیش اینه که بازیکن ما شب قبل از تمرین تا چهار صبح تو پارتی کثافتکاری می کنه و زهرماری می خوره و کسی چیزی نمیگه مبادا به بازیکن بر بخوره
مشخص شد کجایه فوتبال ما کثیفه!!!!!
این منشور اخلاقی واسه چیه؟ من هنوز نفهمیدم هدفش چیه؟ من زیاد تو جریان این مسخره بازی های فوتبال ایران نیستم

حنیف عمران زاده و نیکبخت برای چی محروم شدن؟ اکبرپور و امیر ابادی چرا به خاطر ریش لنگریشون تذکر میگیرن چرا به بازیکن های خارجی هم تذکر داده میشه که باید خالکوبیتو پوشش بدی مبادا کسی بببینه؟
چه ربطی داره عزیز من چون من فوتبالیستم حق هیچ کاری رو ندارم وباید مثله یه ادم اُمل زندگی کنم
چون فوتباله کشورم کثیف وضعیف میشه و خودمم میرم جهنم !!
فرگوسن کسی رو از زندگی محروم نکرده
فرگوسن کسی رو جریمه میکنه که سروقت معین استراحت نکنه سر وقت معین سر تمرین نیاد و ...
مثاله باحالشم اینه فرهاد کاظمی رفته بود عروسی منشور اخلاقی که هدفش پاک کردن فوتباله مملکت بهش گیر داده بود که چرا رفتی عروسی اخه به شما ها چه ربطی داره که طرف رفته عروسی
ذهن مردم رو منحرف نکن میری جهنمااا

<b><font color=red>[</font><font size=فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]" border="0" />

ویرایش توسط Ghermezeteh : 01-08-2010 در ساعت 18:14.

3 تشکر شده توسط:
پاسخ

برچسب ها
جام ملتهای آسیا

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش