![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#101 | |
![]() ![]()
1,384 تشکر شده در 402 پست
بازیکن محبوب:
ژاوی-اینیستا-فابرگاس-آنری(یادش بخیر)
مربی محبوب: پرفسور ونگر
|
نقل قول:
البته من بارها توی تاپیک های مختلف از جمله تاپیک بارسلونا گفتم که به هیچ عنوان با این عدد بازیها موافق نیستم چون سیستم یا همون لاین آپ دیگه یه چیز فرمالیتست و اون چیزی که حائز اهمیت هست نوع و روش بازی، تاکتیک رسیدن به دروازه حریف و محافظت از دروازه ی خودیه. حالا اسم اون ترکیبی که رو کاغذ نوشته میشه رو بذاریم 4-1-4-1 یا 4-2-3-1 یا 4-5-1 یا 4-6-0 یا .... هیچ فرقی نمیکنه و تو فوتبال امروزی اهمیتی نداره دیگه. این قضایا مربوط به نهایتا یه دهه پیش بود که اندیشه های نو و تازه ی مربیگری تو فوتبال وارد نشده بودن. الان تو مربیگری مدرن دو کار از اهمیت بسیار زیادی برخورداره یکی پیدا کردن بهترین راه برای رسیدن به دروازه ی حریف و بهترین راه برای حفظ دروازه خودی و یکی دیگه هم گذاشتن بهترین نفرات در ترکیب 11 نفره و ابزار یابیه مناسبه، دیگه اون عدد خیلی مهم نیست. |
|
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#102 |
![]()
15 تشکر شده در 7 پست
بازیکن محبوب:
کریس رونالدو-دیوید بکام-زیدان
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن-خوزه مورینیو
|
آخه مشکل اینه که کریم باقری هم مصدومه
پرسپولیس واسه بازی با صبا هافبک نداره جز نوری یعنی علی دایی میخواد چیکار کنه؟!!! به نظر من بازی مساویه یا پرسپولیس میبازه! ![]() |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#103 |
![]() ![]()
3,008 تشکر شده در 669 پست
مربی محبوب: Fergosen|Joachim Low|Mouriniho
|
بعد از یک و سال اندی میخوام اینجا یک پست در وکنیم
![]() خوب فردا با صبا بازی داریم در ورزشگاه یادگار امام و از حساسیت بالایی برخوردار هست.بازی در خونه صبا برگزار میشه و مطمئنا از حمایت پرشور هوادارانش رو یدک میکشه،مربی با تجربهای هم در اختیار داره.بازی اولمون رو بردیم و صبا باخته و مطمئن باشید یک ضعف وحی در بازی فردا ازشون دیده خواهد شد. با توجه به مصدومیت باقری فکر میکنم جانشینی بهتر از تیاگو نمیتونه جاش رو پر کنه،فاکتورهای تیاگو:دوندگی نسبتا خوب و توپ گیری عالی از بازیکنان حریف میتونه کمکمون کنه.رضایی که سابقه بازی در صبا رو تجربه کرده حداقل راه نفوذ به دروازه صبا رو تا حدودی بلد هست همچنین محمد نوری که این بازیکن هم از بازیکنان سابق صبا محسوب میشه و حتما میدونه کدام منطقه تیم صبا ضعف داره. علی دایی بهتره از این سیستم استفاده کنه که به صرفه تر هم هستش: سیستم:2-2-2-4 حقیقی اکبری--------نورمحمدی--------شیث--------محمد تیاگو--------مازیار زارع علی عسکر-------------------------------------------نوری رضایی---------نوروزی ======================== معرفی فیلم: [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ======================== [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
|
|
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
|
|
#104 | |
![]() ![]()
868 تشکر شده در 387 پست
تيم محبوب: منچستريونايتد-اسپانيا-پاس
بازیکن محبوب:
رونالدينيو-داويد ويا-مالديني-تورس-پرسپوليسيهاي باغيرت!
مربی محبوب: يوآخيم لو
|
نقل قول:
![]() پرسپوليسي جماعت كه اينطور نمي حرفه!شمام اگه پرسپوليسي نيستي (ببخشيد بي تعارف ميگم) خوش اومدي ![]() ايشاا... امروز ميبريم. |
|
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#105 |
|
2,353 تشکر شده در 1,123 پست
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
بازیکن محبوب:
Totti ★ ToRreSs ★ ViLLa ★ GeRarD ★ MalDiNi ★ KariM BaGheRi ★KhaLiLi ★ Arfi ★ OlaDi
مربی محبوب: DeniZli ★ FerGuseN ★ BeniTeS ★ WenGeR ★ Daei
|
من کلا با این سیستم چهار یک چهار یک مخالفم ، این سیستم مال تیمیه که یه فوروارد مثل خلیلی سابق یا مثل خود دایی داشته باشه ، من فکر می کنم با چهار یک دو یک یک خیلی بهتر می تونیم از تواناییهامون استفاده کنیم
یعنی اینجوری: اکبری----نورمحمدی----سپهر----شیث -----------------تیاگو------------------- فشنگچی----------------------رضایی -----------------نوری------------------ -----------آرفی-------رضایی---------- این بهترین سیستم ممکنه ، نوروزی هم با ویژگیهای خاصی که داره بهترین جانشین برای رضاییه و میتونه تو یکی از اون رضاییا که گفتم جانشین بشه اگه من بودم میذاشتمش هافبک راست رضایی فوروارد بازی کنه نوروزی و رضاییی اگه با هم هماهنگ شن بال راستمون فولادی میشه ، پارسال کرانچار به جای آرفی زارعی رو مکمل نوروزی گذاشته بود تو این سیستم که یکی دو بازی خوبم جواب داد سرعت بالای زارعی حسابی برای نوروزی موقعیت درست می کرد ولی من آرفی رو ترجیح میدم رضایی سرعت بالایی داره حفظ توپشم خوبه نیازی به زارعی دیگه نیست قابلیتای آرفی بهترین مکمل برای رضاییه که اوسال رو هم میشه تو اون پست جانشینش کرد تو دفاع من این سیستمو می پسندم تا از قابلیتای هجومی شیثم استفاده شه ولی میشه جای سپهر و شیثو عوض کرد سپهر خیلی وقته دفاع راست بازی نکرده ولی قابلیتای خوبی تو اون پست داره تو ذوب که بود اکثرا دفاع راست بازی می کرد خوبم بازی می کرد ، از وقتی خراب شد که پیروانی ببو گذاشتش هافبک دفاعی ! برای هافبک دفاعی من فکر می کنم تیاگو اونقدر خوب و مسلط کار می کنه که یه هافبک دفاعی کافیه ، مازیارم با این بازیش باید نیمکت نشین تیاگو بشه ، کریم و نوری هم جفتشون برای بازی پشت فورواردا خوبن چون کریم این بازی نیست و سنشم بالاتره همیشه نمیشه روش حساب کرد و نوری هم بازی اول عالی کهر کرد من نوری رو گذاشتم برای دروازه هم من هنوز حقیقی رو ترجیح میدم ولی بی جنبس دو تا بازی فیکس بذاریش ظرفیتشو از دست میده ، احمدی برای این بازی بهتره ، سیستم چرخشی برای دروازه رو هم من خیلی قبول دارم ، اگه یادتون باشه واعظی و رودباریان یکی دو بازی در میون جاشون عوض میشد هردو فوق العاده بودن ::::: I am only One , But still I am One I can't de everything , But still I can do something and I will not refuse to do somthing I can do ... の Hellen Keller の <<<>>> [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
|
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#106 |
![]() ![]()
118 تشکر شده در 69 پست
بازیکن محبوب:
ال چیچاریتو#وین رونی#علی کریمی#کیسوکه هوندا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن
|
با این وضعیت مهاجم ها که پرسپولیس داره به نظرم با سیسم0-6-4بازی کنه بهتره!
![]() حالا خارج از شوخی علی دایی سه سال سیستمش 1-3-2-4،فردا هم با همین سیستم بازی می کنه. حقیقی ،شیث،نورمحمدی،محمد،اکبری، علی عسگر،رضایی،نوری،تیاگو،ماز یار،نوروزی ترکیب اصلین بازی هم متاسفانه صفر صفر می شه!دیگه سوالی ندارید!؟ ولی فردا تقابل نوری و فشنگچی "اگه بازی کنه" با تیم سابق جالب می شه . we are united we are the champion United is Champion ویرایش توسط sinaoneal : 31-07-2010 در ساعت 15:35. |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#107 |
|
2,353 تشکر شده در 1,123 پست
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
بازیکن محبوب:
Totti ★ ToRreSs ★ ViLLa ★ GeRarD ★ MalDiNi ★ KariM BaGheRi ★KhaLiLi ★ Arfi ★ OlaDi
مربی محبوب: DeniZli ★ FerGuseN ★ BeniTeS ★ WenGeR ★ Daei
|
چهار شیش صفر بازی کردن خیلی مفیدتره از سه فوروارده بازی کردن وقتی تواناییهای تیمتو بهتر به کار میگیره هرچی تعداد فوروارد بیشتر باشه که شانس برد بالاتر نمی ره که شما بگی صفر فوروارد پس صفر گل زده ، اگه اینجور بود که همه سیستم یه دروازه بان ده فوروارد بازی می کردن ، همه ی سیستما شانس برد دارن به شرطی که هماهنگ با شرایط تیم باشن
::::: I am only One , But still I am One I can't de everything , But still I can do something and I will not refuse to do somthing I can do ... の Hellen Keller の <<<>>> [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
|
|
|
|
|
|
#108 | |||
![]() ![]()
403 تشکر شده در 151 پست
بازیکن محبوب:
علي دايي-خليلي-ژابی آلونسو
مربی محبوب: خوزه مورینیو - مانوئل پیگرینی
|
نقل قول:
![]() این درسته که سیستم یا همون لاین آپی که شما میگی همه فوتبال نیست ولی باید قبول کنیم که حداقل جزئی از مربیگری و فوتبال هست. ببین مثلا میگن تیم ملی ما با سیستم 1-3-2-4 بازی میکنه، خوب این یعنی که 4تا بازیکن داریم که دفاع مطلق هستن، 2تا هافبک دفاعی داریم، و 3تا هافبک با فاز هجومی و دو تا هم مهاجم. و در زمان حمله باید انتظار داشته باشیم که حداکثر 4 نفر به سمت دروازه حریف حمله کنن. ولی مثلا توی سیستم 3-4-3 شما میتونی انتظار داشته باشی که موقع حمله 5یا حتی 6بازیکن به سمت دروازه حریف حمله کنن. پس میشه گفت درسته که سیستم نوعو روش رسیدن به دروازه و دفاع از دروازه خودی رو مشخص نمیکنه ولی نوع و مهارت بازیکن های شما رو توی زمین مشخص میکنه. بذار یه مثال دیگه بزنم: همه میگن سیستم 1-4-5 یه سیستم دفاعی هست و سیستم 3-3-4 یه سیستم هجومی، خوب اینو از کجا میگن؟ اینو با توجه به بازیکن های دفاعی و هجومی ای که تو زمین حضور دارن میگن، و این اطلاعات رو سیستم در اختیار ما میذاره امیدوارم تونسته باشم منظورمو بهت بفهمونم ![]() ![]() نقل قول:
![]() تیم ملی ما، جلوی تایلند و اردن با سیستم 0-6-4 بازی میکرد ![]() نقل قول:
![]() این سیستم دوتا مشکل داره: یکی این که نوری اگه سمت راست بازی کنه توانایی هاش نصف میشه، تقریبا چون اون بازیکن سمت راست ترجیحا باید وینگر باشه و دوم اینکه اگه تیاگو و مازیار زارع وسط باشن اونوقت تیمت بازیساز خوب ندارهخداحاظ پسر برنابئو |
|||
|
|
|
| 7 تشکر شده توسط: |
|
|
#109 |
![]() ![]()
360 تشکر شده در 176 پست
بازیکن محبوب:
کریمی/دل پیرو/کریس رونالدو/بوفون/بازیکنان پرسپولیس
مربی محبوب: فرگوسن/کلینزمن
|
هممون ميدونيم كه مرغ دايي يه پا داره..من مطمئنم دايي از سيستم خودش كوتاه نمياد ومثل هميشه با يه فروارد بازي ميكنه..به نظرم تنها كسيكه تو سيستم دايي به درد فروارد نوك ميخوره ارفي هستش.به شرطي كه بهش ميدون بدن و ازش حمايت كنن
|
|
|
|
|
|
#110 | |
![]()
58 تشکر شده در 19 پست
بازیکن محبوب:
کریم باقری ، فرزاد آشوبی ، محمد نوری ، محسن خلیلی ، سسک فابرگاس
مربی محبوب: فابیو کاپلو ، گاس هیدینگ ، پپ گواردیولا ، آرسن ونگر
حالت من:
|
نقل قول:
برای این سیستم که فقط و فقط یک قوروارد توش به کار میره ، اشپیتیم بهترین گزینست البته باید دو تا هافبک نفوذی خوب + یک طراح باهاش همکاری کنن توی پیام که بود محمد سهیمی و روح الله سلطانی تغذیش میکردن ، این هم میذاشت توی گل من فکر میکنم تو پرسپولیس هم غلامرضا رضایی و ( نوروزی یا علی عسکر ) + محمد نوری میتونن همین کار رو دقیقا انجام بدن ... البته اینا همش فرض هست و تا عمل خیلی فاصله داره !!! ![]() We are Persepolis, and we're better than them ... we have 35 million fans and we're better than them ... More than 25 championship, is in our record ... So We Take The Result That Persepolis is The Best |
|
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|