![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#181 | |||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19,527 تشکر شده در 6,776 پست
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
و میشه امیدوار بود تیم های آفریقایی هم در اروپا بازی های دوستانه شون رو برگزار کنند. در هر صورت معضل بازی های ملی رو نمیشه حل کرد.نقل قول:
البته تو نظرسنجی رسمی سایت آرسنال هم 65% هواداران آرسنال نظر داده بودند که اگر قرار باشه یک بازیکن دیگه بخریم باید اون بازیکن دروازه بان باشه در صورتی که فقط 26% رأی به دفاع داده بودند. نقل قول:
سلام. خیر فقط از قبل از جام جهانی شایعه اومدنش به آرسنال بود. در هر صورت جو کول بازیکنی نبود که ما نیازمند اومدنش باشیم. ![]() - اینو دیروز یادم رفت بگم که داوید ویا هم که حالا چهار تا عکس با پیراهن بارسا انداخته اومده و از اومدن سسک به بارسا صحبت کرده و همون مزخرفاتی که همه حفظ شدین. امروز داشتم یک سری سایت ها و وفروم های آرسنالی خارجی رو می دیدم چقدره به بارسا ارادت داشتند ![]() ![]() کلاً روحیه خوبی دارند یاد این آدم هایی می افتم که بد می خوره تو حالشون میخوان بروز ندن. مثلاً اینیستا امروز گفته فابرگاس یک سال دیگه هم در آرسنال می مونه تا این تیم جام کسب کنه. کلاً فابرگاس گویا پرستار و دایه زیاد داره. یه صحبتی باید با مادرش داشته باشیم ببینیم پویول و چابی و اینیستا بزرگش کردن یا مثلاً نوکمپ شیر پاکتی هر روز می داده در خونه آقا فابرگاس ؟ شایدم قیم فابرگاس شدند و در هر موضوعی وظیفه شرعی و اخلاقی می دونند بیان پشت تریبون نظر بدن. احتمالاً در خصوص کارلا هم سسک از این برادران متعهد اجازه گرفته ببینه تأییدش می کنند یا نه. پویول هم گفته به شرطی که خونتون نزدیک من باشه از بحث دور نشیم بقیه لاطائلات و خزعبلات اینیستا ارزش نداشت من وقتم رو بذارم بخونم.![]() - نقل قول:
آخه ما شوارتزر 37 ساله رو نگرفتیم بیایم جیمز 39 ساله رو بگیریم؟ - کوسیلنی هم امروز گفته خیلی مشتاق شروع لیگ هست و نمی تونه صبر کنه. خوب حقم داره ![]() نقل قول:
) قرار دادند چرا که وکیل هوندا هم رفتن او به میلان رو تأیید نکرده و گفته مذاکرات رسمی تا به حال نداشته و هوندا در ژانویه با زسکا مسکو قرارداد جدیدی رو تا دسامبر 2013 به امضا رسونده.-این چند روزه خیلی از مطبوعات از پیشنهادات متعدد آرسنال به فیل جاگیلکا خبر میدن. این رسانه ها خبر دادند که آرسنال پیشنهاد 15 میلیونی رو مجدداً به اورتون ارائه داده. این مدافع انگلیسی ماه دیگه 28 ساله میشه و 180 سانتی متر قد داره. -ایگور آکینیف دروازه بان روسی تیم زسکا مسکو هم از علاقه مندی برای پیوستن به هم وطنش آرشاوین خبر داد!!! این بازیکن طی یه مصاحبه جالب گفته آرسنال و منچستر یونایتد دو باشگاه بزرگ هستن و اون علاقه داره که شماره 1 یکی از این دو تیم بشه. البته گفته که آرشاوین خیلی از زندگی تو لندن براش تعریف کرده و اون جذب کرده (آرشاوین تا دو روز پیش دهن همه رو تو باشگاه آسفالت کرده بود میگفت از لندن خوشم نمیاد و ... .حالا آفتاب از کدوم طرف دراومده الله اعلم . ).همچنین گفته که یوونتوس علاقه زیادی به جذبش داره اما خودش دوست داره به لندن بیاد. تا سال 2013 هم با تیمش قرارداد داره.24 سالشه و 185 سانتی متر قد داره. و گفته اگر آرسنال با من تماس بگیره من حتماً پاسخ مثبت میدم و اینا- چندین روزنامه انگلیسی از جمله نیوز آو د ورلد از علاقه ونگر به مارتین استکلنبرگ هلندی خبر دادند. این دروازه بان 27 ساله 197 سانتی متر قد داره. با توجه به علاقه منچستر یونایتد و اینکه ون در سار بین باشگاه و استکلنبرگ رابط شده احتمال رفتنش به منچستر یونایتد زیاد تره. اگر یک نفر دیگه قراره بگیریم صد البته من به دفاع وسط رأی میدم. این جاگیلکا و دیاخاته و سایر گزینه ها امیدوارم یکیشون جذب شه. ![]() نتایج نهایی رأی گیری در خصوص پنج ضربه ی سر برتر از تاریخ شروع لیگ برتر بدین شرح می باشد: راجع به ترکیب و اینا هم من فعلاً میگم زوده ![]() Arsenal 10/11
EPL: 2nd / 7 pts|CL: Group stage |FA Cup: 3rd round|Carling Cup: 3rd round Played: 3 Wins: 2 Draws: 1 Losses: 0 Goals Scored: 9 Goals Conceded: 2 Clean Sheets: 1 Theo Walcott ~ App: 2+1 Goals: 4 Assists: 0 Andrey Arshavin ~ App: 3 Goals: 2 Assists: 1 Abou Diaby ~ App: 3 Goals: 1 Assists: 1 [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] |
|||||||
|
|
|
| 9 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#182 | |||
![]() ![]()
1,013 تشکر شده در 268 پست
بازیکن محبوب:
سربازان جوان ونگر + حاتم بن عرفا
مربی محبوب: Arsene Wenger
|
نقل قول:
ضربه سر سول کمپبل استثنایی بود اما اونایی که هانری رو می پسندند به کیفیت گل کاری ندارن و رفتن به گل منچستر رای دادن. گل هانری به منچستر فوق العاده بود اما وقتی بخوایم در کنار گل سول بزاریم در چه سطحی قرار داره؟؟ تو اشتباهات تیم هم همینه. یه بازیکن با تجربه اشتباه می کنه کاسه کوزه رو تو سر یه بدبخت بی دفاع خورد می کنند. نقل قول:
دقت کردین هرکی از دست باشگاش خسته شده ابراز علاقه می کنه برای اومدن به آرسنال؟؟ انگار اینجا آسایشگاه آورگانه. ونگرم بیکار نشسته شما چراغ سبز بدین بیاد بخرتتون . حتما !! ![]() کلا دسته ای از بازیکنا اومدنشون به باشگاه یه پروتوکل خیلی جالب داره. و البته سیر تکاملی داره تا رفتنشون. ( نکته: شکلک جلو هر کدوم حالت ظاهری اونا تو اون زمان رو نشون میده ) موقعی که قراره بیان: ![]() ![]() من از بچگی هوادار ارسنال بودم و حتی بابامم از بچگی هوادار آرسنال بود. حتی پدر بابام ... و اگه بیام آرسنال هرچه در توان دارم بکار میبرم تا تیم موفق بشه ... موقع پرداخت پول میشه ![]() X بازیکن از بودن تو فلان تیم خوشحاله و قصد خروج نداره. چرا؟؟ چون قیمت بره بالا یا دستمزد هفتگی بره بالا. سر چند پوند بالا پایین 6 ما چونه میزنن. قبل شروع فصل ![]() من همه تمرکزم تو تمرناته و می خوام ثابت کنم می تونم ... رئیس منو خرید می خوام جواب اعتمادش رو بدم و ... چرا؟؟ چون تو ترکیب جا بگیره وقتی چند سال میگذره قرارداد داره تمدید میشه ![]() ![]() الان که فصل در جریانه و منم تمرکزم کامل رو بازی هاست. دیگه میدونین تمرکز مهمه !!! چرا اینو میگه؟؟ چون وایسه شاید مشتری جدید گیر بیاره. موقعی که می خواد در حالی که قرار داد داره از تیم بره . بازم این شکلیه البته با چاشنیه ![]() من رویام بازی تو یه باغ اناره. اصلا بابام و حتی باباش از بچگی عاشق انار بودم. جَدم آب اناری داشت و ... البته به ژن من هم ربط داره و اینکه این مدت قرضی اینجا بودم!!! بعد رفتن. دلیل رفتن ![]() خوب نیگا لندن تنها جای دنیاست که بارون میاد. شلوغه. تو شهر یه فلافل فروشی گیر نمیاد !! سرعت فوتبالش بالاست. من با چمن زن امارات مشکل دارم و زئیس به اون نظر داره به من نه !!!!! یه فصل بعد رفتن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() رئیس عشق من. رئیس جون من. ونگر کسی هست که شما می خواین براش جون بدین. به کیفیت توجه داره نه خود بازیکن. خداست. اصلا یچی میگم یچی میشنوی !!! مثل پدر بود برام. جون تو صداش می کردم dady و ..... بعد یه مشت دیوانه شروع می کنن که فلان بازیکن بر میگرده لندن !!!! ![]() نقل قول:
![]() ![]() ببین دو دقیقه یا آرشاوین تنهات گذاشتما. نمی دونم مترجمه چی تحویلت داد ![]() Arsène Wenger " I think Fabianski will be a great keeper. He is a top-class goalkeeper, I repeat that many times and you will see that one day, I am right. For me he will become the best Polish keeper." 1 |
|||
|
|
|
| 11 تشکر شده توسط: |
|
|
#183 |
![]() ![]()
1,384 تشکر شده در 402 پست
بازیکن محبوب:
ژاوی-اینیستا-فابرگاس-آنری(یادش بخیر)
مربی محبوب: پرفسور ونگر
|
خب کم کم خوشبختانه بحث داره داغ میشه. یاسین و حامد درباره ترکیب احتمالی صحبت کرده بودن که اتفاقا چقدر بحث بجایی هم بود. کلا هر سه تا ترکیبی که یاسین و حامد نوشتن ترکیبای خیلی خوبیه اما باید دید امسال متد، شیوه و در یک کلام سیاست ونگر چیه. والا من که اگه جای ونگر بودم از 19 بازی خونگیمون غیز ار من یو و چلسی تو 17 بازی دیگه بدون برو برگرد هجومی ترین ترکیب ممکن رو قرار میدادم.و همچنین توی 12 13 تا بازی خارج از خونه. والا دیگه واسه ما بالاتر از سیاهی رنگی نیست و احتیاط بدردمون نمیخوره.
من کلا شناخت زیادی از شماک ندارم و زیاد ازش بازی ندیدم اما عملکردشو که یه نگاه انداختم به این پی بردم که به عنوان یه سنتر فوروارد صرف نمیشه روش حساب کرد. الان ابزاری که ما در اختیار داریم دست ونگر و باز کرده.(البته تا قبل از مصدومت های احتمالی که امیدوارم زبونم لال شه اون روزو نبینم!) تو نیمه ی هجومی مخصوصا با وجود آرشا و والکات و فن پرسی من فکر کنم حتی راه واسه یه سیستم 4-3-3 هم باز باشه. طوری که فن پرسی رو بذاریم سنتر آرشا و والکات هم وینگر چپ و راست باشند. البته با این وجود فکر میکنم بازم واسه ما سیستم و روشی بهتر از بازی با همون 2 سنتر فوروارد نباشه مخصوصا الان که فن پرسی هم هست و بنتنر هم من بهش بدجور امید بستم. خط هافبکمون هم با وجود فابی و نصری و سانگ اون وسط خیالمونو راحت میکنه. در کل من این 2 تا ترکیبو میپسندم: دروازه بان(بعد از سیمن و تا حدی هم لمن فرق خاصی نمیکنه کی باشه فقط جان مادرش گندکاری نکنه) ورمائلن----کوشلینی کلیچی--------------------------سانیا فابرگاس---------سانگ نصری-------------------------آرشا فن پرسی-----بنتنر یا این: دروازه بان! ورمائلن--------کوشلینی کلیچی----------------------------------سانیا سانگ نصری--------------فابرگاس آرشا-------------------------والکات فن پرسی |
|
|
|
| 7 تشکر شده توسط: |
|
|
#184 | ||||
|
نقل قول:
![]() برای نمایش کلیک کنید نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
-------------------------------------- این هفته نیز در سایت رسمی آرسنال هواداران می توانند در تکمیل پروفایل بازیکنان زیر مشارکت داشته باشند EDUARDO Michael Black WILLIAM GALLAS Tom Black MIKAEL SILVESTRE David GrondiN DEREK TAPSCOTT Brian walsh HARRY WHITE -------------------------------------- ![]() این هفته نتایج نظرسنجی پنج شادی پس از گل برتر از دیدگاه هواداران منتشر خواهد شد. دذر جایگاه پنجم این نظرسنجی شادی پس از گل آرشاوین پس از به ثمر رساندن چهار گل در آنفیلد در آپریل 2009 با کسب 7 درصد آرا قرار دارد. ![]() ARSHAVIN V LIVERPOOL (A) 21-04-2009 برای یک بازیکن خارجی شاید حداقل یک فصل طول بکشد تا بتواند خود را با فوتبال انگلیس وفق دهد. اما برای آندری آرشاوین نه. این بازیساز روسی وقتی در آپریل 2009 در آنفیلد به میدان رفت فقط 10 بار برای آرسنال بازی کرده بود که توانست یک چهار تایی با شکوه را در آنفیلد ثبت کند. آرشاوین آرسنال را پیش انداخت که لیورپول توانست بازی را به تساوی بکشاند و نهایتاً در وقت های اضافه از شکست بگریزد. بعد از به ثمر رساندن چهار گل او به سمت تماشاگران آرسنالی رفت در حالی که چهار انگشتش را به نشانه چهار گل به آن ها نشان می داد و با لبخندی باورنکردنی شاهکار فردی خود را به آن ها نشان می داد. نکته جالب این بود که او پس از بازی عملکرد خودش را بسیار عالی ندانست و گفت او فقط توانسته گلزنی کند. ما در آگوست یک بازی دیگر در آنفیلد پیش رو داریم. -------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Maarten Stekelenburg (Ajax) Goalkeeper - 27 years old [News of the World] aسایت رسمی نیز با پوشش خبر روزنامه نیوز آو د ورلد در خصوص علاقه مندی آرسنال به مارتن استکلنبرگ سهم خودش رو در بیان اخبار و حواشی تیم ایفا کرده ![]() خبرنگار Sport.co.uk هم در این باره صحبتی با وکیل این بازیکن کرده است که وی جواب روشنی به سؤالات نداده و فقط گفته است ما پیشنهادات زیادی را دریافت کرده ایم. - سان: سسک فابرگاس این هفته با آرسن ونگر ملاقاتی در خصوص آینده اش خواهد داشت. - اسکای اسپورت: ژان کلود ترایود مدیر باشگاه بوردو اعلام کرد به یوهان گورکوف و الو دیارا اجازه خروج از این تیم را نمی دهد. گفته می شود دیارا مورد توجه تیم مارسی و گورکوف علاقه مند به لیگ برتر است. ![]() - گیلبرت استیاردو مدیر باشگاه نیس مذاکرات لویک رمی با باشگاه وستهام را تأیید کرده است. (بچه دوست داشت بیاد آرسنال )- مسوت اوزیل یکی از ستارگان جام جهانی از بازیکنانی بود که خیلی زود شایعات علاقه مندی تیم های مختلف برای جذب وی مطرح شد. گویا مسؤولان وردربرمن در تلاش برای عقد قرارداد جدید با وی هستند که اوزیل نیز از امضای قرارداد جدید خودداری کرده با توجه به این که چلسی به امضای قرارداد با رامیرس نزدیک شده و من سیتی نیز 4 بازیکن جدید تا به حال جذب کرده است آرسنال و منچستریونایتد از جدی ترین باشگاه ها برای جذب اویل نام برده شدند. - با توجه به شرایط تیم تنها سه مصدوم در تیم وجود داره که بنتنر و دنیلسون طبق گفته ی رئیس مصدومیتشان جدی نبوده و هفته ی بعد به تمرینات ملحق می شوند و تنها مصدوم باقی مانده رمسی می باشد. ماه پیش رمسی توانست تمرینات سبک خود را شروع کند اما تخمین زده می شود او در پائیز بتواند مهیای بازی کردن در مسابقات شود و در خوش بینانه ترین حالت او در ماه سپتامبر می تواند به تیم ملحق شود. - گفته می شود یان ورتونگتن مدافع وسط تیم آژاکس نیز از بازیکنانی است که مد نظر ونگر برای آخرین خرید وی قرار گرفته است. این مدافع وسط چپ پا تنها 23 سال سن دارد و همراه با ورمالن در آژاکس به عنوان مدافع وسط بازی کرده است. وی ادامه داده است ورمالن در خصوص آرسنال صحبت های بسیار خوبی با من داشته است. Arsenal 10/11
EPL: 2nd / 7 pts|CL: Group stage |FA Cup: 3rd round|Carling Cup: 3rd round Played: 3 Wins: 2 Draws: 1 Losses: 0 Goals Scored: 9 Goals Conceded: 2 Clean Sheets: 1 Theo Walcott ~ App: 2+1 Goals: 4 Assists: 0 Andrey Arshavin ~ App: 3 Goals: 2 Assists: 1 Abou Diaby ~ App: 3 Goals: 1 Assists: 1 [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ویرایش توسط Clemenza : 26-07-2010 در ساعت 21:00. |
||||
|
|
|
|
|
#185 | |
|
خوب امشب سومین بازی تدارکاتی فصل نیز انجام میشه که به نظر من از هر دو بازی قبل ساده تر باید باشه. فکر می کنم بازیکنانی که در جام جهانی به میدان رفتند امشب در بازی حاضر خواهند بود و با انجام این بازی کمپ اتریش تموم میشه. کلاً امسال یک بازی تدارکاتی نسبت به سال پیش کمتر داریم که با توجه با جام جهانی (گر چه در برنامه تمرینات تیم هیچ فرقی نداشت) معقول هست و خوشبختانه همون طور که محسن گفت خوبشختانه بازی مقدماتی لیگ قهرمانان هم نداریم.هفته ی آینده جام امارات رو خواهیم داشت و دیگه باید برای شروع لیگ آماده بشیم. فکر می کنم از هفته بعد فابرگاس و رابین هم به تمرینات ملحق بشند و با اومدن دنیلسون و بنتنر تیم کامل میشه.
-------------------------------------- ![]() این هفته نتایج نظرسنجی پنج شادی پس از گل برتر از دیدگاه هواداران منتشر خواهد شد. در جایگاه چهارم این نظرسنجی شادی پس از گل فابرگاس پس از به ثمر رساندن گل فوق العاده خود در امارات در اکتبر 2009 با کسب 8 درصد آرا قرار دارد. ![]() FABREGAS V TOTTENHAM (H) 31-10-2009 داربی حساس و جذاب و همیشه تنگاتنگ شمال لندن در اکتبر 2009 در حالی پیش می رفت که بازی بدون گل بود و به پایان نیمه اول دیدار دو تیم در ورزشگاه امارات نزدیک می شدیم. رابین ون پرسی گل اول بازی را به ثمر رساند و ورزشگاه غرق در شادی شد. اسپرز توپ را به وسط زمین آورد تا بازی را شروع کند. اما فابرگاس یک گل دیدنی و انفرادی را در این لحظه به ثمر رساند تا کیفیت خود را به نمایش بگذارد. تاتنهامی ها که باید بازی را شروع می کردند با ک پاس اشتباه موجب شدند توپ پس از برخورد به ون پرسی به فابرگاس برسد و کاپیتان که موقعیت را عالی می دید بلافاصله با سرعت از سد جرمین جناس (Jermaine Jenas) و ویلسون پالاسیوس (Wilson Palacios) گذشت و دفاع مرکزی اسپرز لدلی کینگ (Ledley King) برای پوشش دادن به آن ها بلافاصله به سوی فابرگاس آمد اما فابرگاس به سرعت توپ را از او عبور داد و از تکل او عبور کرد و با این سرعت او حالا به خط محوطه جریمه اسپرز رسیده بود و تنها با یک تماس دیگر توپ را درون دروازه قرار داد. او از همان جا با یک شوت زمینی و دقیق توپ را از هورلیو گومز (Heurelho Gomes) عبور داد. این یک گل فردی بی نظیر بود و هافبک آرسنالی ها از این گل به وجد آمده بود. او به سرعت به سمت تماشاگران آرسنالی ها آمد. و در حالی که دستان خود را باز کرده بود با مشت های گره کرده با زانوی خود به سمت پرچم کرنر لیز خورد اما به سرعت برخاست تا هوای خوب و تشویق هواداران وفادار امارات را حس کند. -------------------------------------- ![]() - نقل قول:
- دیلی میرور: هری ردنپ 12 میلیون پوند برای جذب مسوت اوزیل پیشنهاد داده است. - دیلی میرور: مانوئل آلمونیا در فهرست نقل و انتقالات تیم اوساسونا قرار گرفته است. - اسکای اسپورت: مسؤولان تیم ناتینگهام فارست خواهان به خدمت گیری جی سیمسپون شده اند. - اسکای اسپورت: فدریکو مارکتی دروازه بان ملی پوش تیم کالیاری این باشگاه را ترک می کند. مسؤولان باشگاه کالیاری رسماً اعلام کرده اند این دروازه بان را خواهند فروخت. قبلاً شایعاتی در خصوص علاقه ی آرسنال به این دروازه بان 27 ساله به گوش رسیده بود. - Sport.co.uk: وکیل روسیچکی: شایعات پیرامون توماس بی اساس است. - باب ویلسون دروازه بان اسطوره ای دهه هفتاد آرسنال معتقده که سیاست ونگر به گونه ای هست که به بازیکنان انگلیسی بها نمیده و از خریدن بازیکنان انگلیسی ابا می کنه. آرسن ونگر از زمانی که به عنوان سرمربی تیم آرسنال منصوب شده است تا به حال 83 بازیکن خریده است که تنها 7 بازیکن انگلیسی بوده اند. ویلسون زمانی زیر نظر ونگر به عنوان مربی دروازه بان ها کار کرده می گوید آرسن به من می گفت که بازیکنانی انگلیسی از نظر تکنیکی خوب نیستند. ویلسون ادامه می دهد اما مربیانی همچون مارتین اونیل و هری ردنپ با بسیاری از بازیکنان انگلیسی قرارداد امضا کرده اند و در حال حاضر بسیاری از باشگاه ها در پی به خدمت گیری حیمز میلنر هستند. ونگر همواره به بورد باشگاه می گفت که در صورتی که آن ها با بازیکنان انگلیسی قرارداد ببدند برشکست خواهند شد و ما اکنون نتیجه این سیاست را می بینیم. من امیدوارم بازیکنانی مانند جک ویلشر که استعداد بالقوه ای دارند این فصل فرصت حضور در تیم را پیدا کنند. ونگر از امضای قرارداد با بازیکنان انگلیسی خودداری کرده است اما در ازای آن بازیکنان با استعداد انگلیسی را به آکادمی آورده است که می تواند اسکلت آینده ی تیم ملی انگلیس را بسازد. - سول کمپبل امروز در تست پزشکی نیوکاسل شرکت کرده است و به نظر می رسد او با کلاغ ها قرارداد خود را امضا خواهد کرد. به او قراردادی با حقوق هفتگی 35 هزار پوند پیشنهاد شده است. استیون تیلور مدافع تیم نیوکاسل از ناحه کتف خود مصدوم شده است و کمپبل جای او را خواهد گرفت. - روزهای پیش از علاقه ی آرسنال و تاتنهام برای جذب کانر ویکهام مهاجم 17 ساله و آینده دار تیم ایپسویچ سخن به میان آمده بود. به نظر می رسد لیورپول نیز وارد این جنگ شده و می خواهد تیم های لندنی را در این رقابت شکست دهد. - رومرو لوکاکو مهاجم 17 ساله ی تیم اندرلخت نیز از دیگر جوانانی است که مدت هاست شایعه آمدنش به آرسنال به گوش می رسد او در اولین فصل حضورش در بلژیک 17 گل به ثمر رساند و او را دروگبای جدید می نامند. - سدریک باکامبو که در تیم زیر 19 ساله های فرانسه اکنون در رقابت های قهرمانی اروپا حضور دارد مورد توجه تیم های آرسنال، چلسی و منچستریونایتد قرار گرفته است. Arsenal 10/11
EPL: 2nd / 7 pts|CL: Group stage |FA Cup: 3rd round|Carling Cup: 3rd round Played: 3 Wins: 2 Draws: 1 Losses: 0 Goals Scored: 9 Goals Conceded: 2 Clean Sheets: 1 Theo Walcott ~ App: 2+1 Goals: 4 Assists: 0 Andrey Arshavin ~ App: 3 Goals: 2 Assists: 1 Abou Diaby ~ App: 3 Goals: 1 Assists: 1 [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ویرایش توسط Clemenza : 27-07-2010 در ساعت 20:23. |
|
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#186 |
![]() ![]()
1,384 تشکر شده در 402 پست
بازیکن محبوب:
ژاوی-اینیستا-فابرگاس-آنری(یادش بخیر)
مربی محبوب: پرفسور ونگر
|
من نگران یه نکته ای هستم که هنوز برام ابهام برانگیزه.
دیشب با یکی از دوستام که طرفدار من یو هست داشتیم صحبت میکردیم نزدیک یک ساعت در مورد همین مصدومیت ها بحث شد. یکی از موضوعاتی که ذهن من رو به خودش مشغول کرد تمرینات پیش فصل و شاید تا حدودی پزشکان باشند. این موضوع مصدومیت حداقل 5 6 ساله که با این شدت داره مشکل ساز میشه و حتی این نظریه به صورت رسمی تر تو نشریات خود انگلیس هم مطرح شد که شاید دلیل مصدومیت ها برگرده به نوع تمرینات پیش فصل(بدنسازی) و همچنین عملکرد پزشکان باشگاه برای مداوای مصدومین. این قضیه هم چیزیه که نه میشه اونو به طور صد در صد رد کرد نه میشه قبولش کرد کاملا. اما این مورد اگر تا حدی هم در به وجود اومدن مصدومیت ها نقش داشته باشه امسال هم باید با این مصدومیت ها کنار بیایم چون فکر میکنم تو این چند سال هم پزشکان و هم بدنسازان باشگاه ثابت بودند. |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#187 |
|
![]() اردوی تدارکاتی اتریش با بازی تدارکاتی دیشب به پایان رسید و شنبه جام امارات 2010 آغاز خواهد شد. Almunia Nordtveit – Djourou – Koscielny – Gibbs Wilshere – Frimpong – Nasri Walcott – Emmanuel-Thomas – Arshavin ابتدا با ترکیب زیر به میدان رفتیم. آلمونیا برای اولین بار در چارچوب دروازه قرار گرفت. تنها خطر جدی روی دروازه آرسنال نیز از روی ضربه کرنر بود که سمیر نصری توپ را از روی خط بیرون کشید و کار جدی دیگری نبود که آلمونیا انجام دهد. در دفاع مرکزی رئیس به ارزیابی جورو و کوسیلنی پرداخت. جورو خیلی زود در دقیقه 29 به دلیل پیشگیری از مصدومیت از بازی خارج شد (و طیق گفته رئیس تا آخر هفته یعنی یکشنبه این هفته آماده خواهد بود) اما کوسیلنی خیلی آرام و قوی در درگیری ها حضور داشت. باز هم نوردویت در دفاع راست به کار گرفته شد. نوردویت در بازی با اشتورم گراتز بهتر از بازی دیشب ظاهر شد و دیشب در کنترل توپ و پاس های خود کمی دچار اشتباه شد. این بار آرماند ترائوره از جمع دفاع های راست آرسنال بیرون گذاشته شده بود و گیبز در نیمه اول در ترکیب اصلی قرار گرفت. گیبز که در بازی با بارنت کمی آشفته به نظر می رسید در بازی دیشب تأثیرگذار و سرحال ظاهر شد. سانترهای خوبی در بازی داشت که یکی از آن ها منجر به گل دوم آرسنال شد. فریمپونگ سومین بازی متوالی در ترکیب ثابت آرسنال قرار گرفت به نظر می رسد او آزمایش تعیین کننده ای را زیر نگاه رئیس آغاز کرده است و در این بازی نیز 90 دقیقه به طور ثابت بازی کرد. علیرغم این که بازی را بسیار آرام شروع کرد رفته رفته با پیش رفتن به انتهای مسابقه بهتر شد و نیمه دوم بسیار بهتر از نیمه اول ظاهر شد و در نقش بازیکنی که مأمور به خراب کردن بازی حریف است بسیار خوب ظاهر شد. ویلشر نیز همانند فریمپونگ در حال آزمایش برای آینده ی خود در این فصل است. ویلشر در این بازی نیز بسیار عالی ظاهر شد. او سرشار از اعتماد به نفس است و حتی با جثه ی ریز خود از تکل زدن هراسی ندارد. او مانند بازیکنان کارآزموده در میانه ی زمین با پاس کاری و دریبل زدن رو به جلو حرکت می کند. پاس های رو به جلوی او در نوع خود عالی هستند. نصری شرایط ایده آلی را سپری می کند و بدون اغراق می توان گفت بهترین بازیکن پیش فصل آرسنال است. او حرکت اضافه ای انجام نمی دهد و برای تیم بازی می کند. بی گمان اگر اتفاقی نیفتد باید فصلی عالی در انتظار سمیر باشد. بازی نا امید کننده ای برای آرشاوین بود. شانس های نصفه و نیمه و خوبی داشت اما از آن ها استفاده نکرد بی گمان آرشاوین مرد بازی های بزرگ است و باید منتظر آنفیلد باشیم. ولکات بهتر از بازی پیش بود ولی هنوز شتاب زدگی و کمبود اعتماد به نفس در برخی حرکات او به چشم می خورد. به نظر من باید در تصمیم گیری های خود بهتر عمل کند و تمرینات خود را با تمرکز بیشتری پیش بگیرد. جی امانوئل توماس (JET) که در نوک پیکان خط حمله بود باز هم زیرک ظاهر شد فیزیک او شبیه به بازیکنان تکنیکی نیست اما بسیار خوب توپ را روی زمین به گردش در می آورد و روی گل دوم بسیار هوشمندانه کار کرد. در نیمه دوم آرسنال با هفت تغییر پا به میدان گذاشت. نوردویت، کوسیلنی، نصری و فریمپونگ در زمین ماندند و مانونه، سانیا، ورمائلن (از دقیقه 29 به جای جورو وارد بازی شد)، کلیچی، ابوئه، شماک و ولا وارد بازی شدند. نوردویت به خط میانی منتقل شد و آرایش تیم به صورت زیر در آمد. Mannone Sagna – Vermaelen – Koscielny – Clichy Nordtveit – Frimpong – Nasri Eboue – Chamakh – Vela خطر چندانی روی دروازه او نبود تا این که خطای هند پنالتی شماک اعلام شد اما او موفق به مهار پنالتی شد تا نسبت به آلمونیا در این بازی در موضع بهتری قرار بگیرد. سانیا و کلیچی بازی معمول و با کلاس خود در حد یک بازیکن ملی پوش را به نمایش گذاشتند و نشان دادند از خاطرات تلخ جام جهانی فاصله گرفته اند و با انرژی ظاهر شدند البته کلیچی باید نگران فضاهایی که در اثر نفوذ او به وجود می آید باشد. ورمائلن نیز همان بازیکن محکم بود که روی ضربات کرنر و آزاد به خط حمله اضافه می شد و نکته خاصی در مورد او وجود نداشت. ابوئه که بمب روحیه توپچی ها می باشد از لحظه ای که به بازی آمد با حرکات خود تحرک بیشتری به بازی داد. ولا بسیار با انگیزه تر از قبل ظاهر شد و باز هم از چیپ های معمول خود برای گلزنی استفاده کرد. به نظر می رسد امسال ولا فرصت بازی بیشتری در تیم داشته باشد. شماک اولین گل خود البته به طور غیر رسمی را برای توپچی ها به ثمر رساند و با یک ضربه پنالتی مطمئن گل سوم آرسنال را به ثمر رساند. او بازی به بازی بهتر می شود. -------------------------------------- ![]() این هفته نتایج نظرسنجی پنج شادی پس از گل برتر از دیدگاه هواداران منتشر خواهد شد. در جایگاه سوم این نظرسنجی شادی پس از گل آرسن ونگر!!! پس از به ثمر رساندن گل حساس بنتنر مقابل ولوز در آپریل 2010 با کسب 12 درصد آرا قرار دارد. ![]() WENGER V WOLVES (H) 03-04-2010 در ابتدای ماه آپریل آرسنال نیاز به برد داشت تا در کورس قهرمانی باقی بماند اما تیم میک مک کارتی اجازه گلزنی را به آرسنال نمی داد. تیم آرسن ونگر 90 دقیقه در باز کردن دروازه ولوز ناکام بود و امیدهای آن ها برای قهرمانی در حال نابود شدن بود که باکاری سانیا در ضربه ی آخر خود به توپ یک سانتر نسبتاً کوتاه و تیز را به محوطه جریمه ارسال کرد و نیکلاس بنتنر یک لحظه از کمند بازیکن یارگیرش رها شد و یک ضربه سر دقیق به گوشه ی دروازه زد. امارات غرق شادی شد. اما عکس العمل ونگر در این میان جالب بود که به هوا پرید و به سمت دستیارش پت رایس رفت و او در آغوش گرفت. -------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Federico Marchetti (Cagliari) Goalkeeper - 27 years old [The Sun] aروزنامه سان مدعی شد آرسنال 5.5 میلیون پوند برای دروازه بان ملی پوش کالیاری که در معرض فروش قرار گرفته پیشنهاد داده است. ![]() مانونه هم اعلام کرده اگر فرصت بهش داده بشه حتماً آمادگی خودش رو نشون میده. - پدرو بوتلهو این فصل هم نتونست مجوز کار بگیره و به طور قرضی به تیم کارتاگنا که یک تیم دسته سه ای در جنوب شرقی اسپانیا می باشد پیوست تا شاید فصل بعد بتواند نهایتاً مجوز بازی در آرسنال را بگیرد. - رسانه های مدعی شدند که مرتساکر در صدر لیست خرید ونگر می باشد و آرسن ونگر در صدد است هر طور شده او را به خدمت بگیرد. میرور نوشته است که آرسنال از جذب جاگیلکا نا امید شده و به طور جدی در پی پر مرته ساکر می باشد. البته توپچی ها در لیست خود یان ورتونگتن را به عنوان گزینه ی بعدی قرار داده اند تا اگر خرید مرته ساکر میسر نشد او را به خدمت بگیرند. آرسنال این تابستان چهار دفاع مرکزی به نام های سندروس، گالاس، کمپبل و سیلوستره را از دست داده است و اکنون چهار دفاع مرکزی در اختیار دارد که دو نفر از آن ها کم تجربه می باشند. (ورمائلن، کوسیلنی، جورو و نوردویت) و با مصدومیت جورو (که البته جدی نیست) نیاز بیش از پیش توپچی ها به دفاع وسط آشکار شده است. - این خبر رو هم برای داشت محسن بگم (البته می دونه قاعدتاً) که نیوکاسل می خواهد حاتم بن عرفا را از مارسی جذب کند و 6 میلیون پوند برای جذب وی پیشنهاد داده است. باشگاه های وردربرمن و گالاتاسرای نیز علاقه مند به جذب وی هستند.![]() - سول کمپبل نیز نهایتاً با حقوق هفتگی 30 هزار پوند به نیوکاسل پیوست. - گائل کلیچی نیز به مانند سایر بازیکنان می خواهد تیمش فقط خوب بازی نکند بلکه برنده نیز باشد. او اعتقاد دارد دیگر تیم تجربه کافی را به دست آورده است و هیچ بهانه ای برای باخت ندارد. - فرانسیس کوکوئلین که بازیکن قابت تیم زیر 19 سال فرانسه شده و این فصل رو در لیگ 1 فرانسه بازی خواهد کرد (و هفته پیش قرارداد جدیدی با باشگاه امضا کرد) می خواهد با بازی های خوبش آرسن ونگر را تحت تأثیر قرار دهد و نامی برای خودش در فرانسه دست و پا کند. - نشد ما فصل رو بدون مصدوم شروع کنیم و فعلاً رمسی و بنتنر رو در شروع فصل نداریم. دنیلسون و جورو قراره هفته آینده آماده بشند و باید دید فابرگاس و ون پرسی که آخر هفته ی بعد به تیم ملحق میشن شرایط جسمانیشون چطوره. - دیروز سایت گل در خبری نوشته بود که یوونتوس در برنامههای نقل و انتقالات خود تجدید نظر کرده و دوباره قصد دارد گائل کلیشی، مدافع چپ آرسنال را به خدمت بگیرد. یوونتوسی ها می خواهند آرسن ونگر را متقاعد به مبادله فلیپه ملو و گائل کلیچی کنند و با این حال آن ها انتظار دارند آرسنالیها به عنوان بخشی از مبادله به یوونتوس پول بدهند. آن ها می خواهند آرسنال 10 میلیون یورو (8.4 میلیون پوند) به علاوه کلیچی را به آنها بدهد و آنها در عوض ملو را به آرسنال بدهد. تو رو خدا یخ نکنین!!! ![]() Arsenal 10/11
EPL: 2nd / 7 pts|CL: Group stage |FA Cup: 3rd round|Carling Cup: 3rd round Played: 3 Wins: 2 Draws: 1 Losses: 0 Goals Scored: 9 Goals Conceded: 2 Clean Sheets: 1 Theo Walcott ~ App: 2+1 Goals: 4 Assists: 0 Andrey Arshavin ~ App: 3 Goals: 2 Assists: 1 Abou Diaby ~ App: 3 Goals: 1 Assists: 1 [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] |
|
|
|
| 11 تشکر شده توسط: |
|
|
#188 | ||||
![]() ![]()
1,013 تشکر شده در 268 پست
بازیکن محبوب:
سربازان جوان ونگر + حاتم بن عرفا
مربی محبوب: Arsene Wenger
|
نقل قول:
آقا من نظر خودمو در مورد این مطلب بگم. ببین آقا بهنام اگه ما برای مثال 100 ساعت در مورد یه موضوع مرتبط با باشگاه صحبت کنیم ، مطمئنا مسئولین باشگاه هزاران ساعت اون موضوع رو تشریح کردن و به جزئی ترین مسائل دقت کردن که از نظر من و شما بی اهمیت هست. اما خوب مشکل مصدومیت چیزیه که نه تنها گریبان گیر ما بلکه گریبان گیر خیلی تیم های دیگه میشه. منچستر یونایتد پارسال دفاعش کچل شد و چلسی هم در مقاطعی از فصل مشکل دفاع و دروازبان پیدا کرد و چند بازیکن اونا مثل ما و منچستر کل فصل رو از دست دادند. از اونور لیورپول با مشکل نیروهای هجومیش دست و پنجه نرم می کرد و خیلی موارد دیگه. اینکه این موضوع مختص ماست نظریه اشتباهی هست. اما خوب میشه به چند نکته اشاره کرد که در طول سال های اخیر به رشد مصدومیت ها کمک کرد. اگه اوایل دهه 90 برگردیم میبینیم که لیگ برتر بخاطر فیزیکی بودن بیش از حد به هیچ وجه جذابیتی نداشت و برخوردها هم به مراتب بیشتر بود. همین آرسنال خودمون که اون موقع دست گراهام بود به این متهم بود که با قدرت فیزیکی خودش مقام کسب میکنه. یک خط هافبک و دفاع قول پیکر برای هر تیمی دردسر ساز میشد. اگه امار برترین لیگهای دنیا رو ببینیم انگلیس اون زمان هیچ حرفی برای گفتن نداشت. نه اینکه نداشتو. بلکه مثل امروز نبود. تو انگلیس یه جورایی اوضاع فصلی بود. لیورپول پیش از دهه 90 ، آرسنال در اوایل دهه و بعد منچستر قدرت رو دست گرفتند. اما با نزدیک شدن به اولخر دهه 90 و اوج گیری قدرتهای دیگه از جمله آرسنال به جمع مدعیان و پس از اون چلسی ... ، انگلستان کم کم شخصیت لیگ خودش رو نشون داد. نکته ای که باید بهش اشاره کرد اینکه این تحولات بخش عظیم خودش رو مدیون ورود آرسن ونگر به جزیره هست. ونگر با تفکرات خودش و آوردن بازیکنان خارجی به تیم لیگ رو متحول کرد و نه تنها قدرتی آرسنال دوباره بازگشت و مدعی های لیگ بیشتر شدند ، بلکه بقیه تیمها هم از موفقیت ارسنال الگو گرفتند و سیل ورود بازیکنان خارجی نسبت به گذشته چند برابر شد. البته اشتباه نشه. پیش از اون هم بازیکنان خارجی در لیگ بودند اما فوتبال انگلستان چهره سنتی خودش رو حفظ کرده بود و به قولی هسته تیمها همه انگلیسی بودند نه مثل الان که خارجی ها ارجعیت دارند. بازیکنانی تازه وارد اغلب با ارائه بازی روان و تکنیکی خودشون جذابیت های لیگ رو چند برابر کردند و چهره جدیدی از فوتبال انگلیس نمایان شد و دیگه تیمها به دنبال بازیکنان درجه 2 - 3 نبودند و از طرفی هم جذابیت و محبوبیت به قدری بالا رفت که همه بازیکنان درجه یک دوست داشتند به لیگ برتر منتقل بشند. این مقدمه رو گفتم تا به این نتیجه برسم. سطح لیگ برتر به نوعی انقدر بالا رفت که تیم های ضعیفتر دیگه شانسی برای مقابله با تیمهای بزرگ نداشتند و همین موضع باعث شد big4 بیش از پیش وجه تمایز پیدا کنه و به بیان ساده تر فاصله اونا با بقیه تیمها بیشتر بشه. اما متاسفانه این روند یک دهه هم ادامه نداشت و در میانه راه روش مقابله با این تیمها نیز وارد گود شد و با موفقیت اون به یقین میشه گفت همه تیمهای نیمه پایین جدول رو به استفاده از اون آوردن. یعنی جذب بازیکنان قدرتی ، خشن و خشک. چیزی که میتونه قاتل تکنیک هر تیم و بازیکنی باشه. تیمهایی مثل بیرمنگهام ، استوک ، هال ، ساندرلند ، وستهم و ... در چند سال اخیر همین شیوه رو پیش گرفتند و اتفاقا به نتیجه هم رسیدند. هدف اکثر اونها موندن در لیگ برتر بود که به این خواسته دست پیدا کردند. اگه بازیهای لیگ یک رو دیده باشید مثلا تیمی مثل وست برومویچ یک بازی فوق العاده شناور رو از خودش به نمایش میزاره اما همین تیم وقتی به لیگ برتر میاد تنها چیزی که از فوتبال یاد میگیره دفاع کردن ، ارائه بازی خشن و پرسینگ در زمین خودی هست تا در هر بازی حداقل امتیاز رو بدست بیارند و در لیگ باقی بمونند. برای این تیمها باقی موندن در لیگ برتر به اندازه قهرمانی ارزش داره. با اوضع مالی جهان و رکورد اون و گند کاری این باشگاهها ، شمار تیم های که رو به این کار میارن هر روز بیشتر میشه. فکر کنید موندن در لیگ = با حداقل 3 میلیون پوند از طرف لیگ و کلی پولهای دیگه مثل حق پخش تلویزیونی و تماشاگر بیشتر ... اینن یکی از دلایل اصلی و روبه رشد مصدومیت ها هم در آرسنال و هم در بقیه تیم ها هست. اما مساله دوم که باید بهش اشاره کرد اینه که ما نمی تونیم خودمون رو با تیمهای دیگه جول مقایسه کنیم. آرسنال و 3 تیم برتر دیگه لیگ در 4 تورنومنت پرفشار حضور دارند و فشار روی بازیکنا چند برابر تیمهای دیگه هست و زمان استراحت اونا حتی نصف تیمای دیگه هم نیست. برای همین همیشه این 4 تیم بیشتر از بقیه مصدوم مییدند. چون مسافرت های بیشتری دارند. زمان استراحت کمتری دارند و این در حالیه که تیمهای مقابل سفرها و بازیهای کمتری دارند و بیشتر هم استراحت می کنند. و سومین مساله هم که فقط به مصدومیت های آرسنال برمیگرده ، نحوه بازی آرسنال هست. آرسنال در اوایل حضور ونگر و البته در ادامه تا اواسط حضور اون همیشه هسته ای قوی داشت. برای مثال میانه میدان آرسنال رو زوج هایی مثل ویرا و پتیت ، ویرا گیلبرتو ، ادو گیلبرتو ، ویرا ادو ، و.... می چرخوندن و دفاع کناری مثل لورن داشتیم که خودش یه پا دفاع وسط بود. بقیه نقات زمین و جانشین های اونها هم که کاملا یادتون هست. اما با عوض شدن اجباری نسل بازیکنان آرسنال و اضافه شدن بازیکنان جوان کنونی این روش به فوتبالی ظریف تغییر رویه داد. آرسنال در بازیهای فیزیکی به هیچ وجه نمی تونه مقاومت کنه و یکی از دلایل شکست های اخیر مقابل بقیه قدرتهای لیگ هم همین موضوع هست. غیر از دفاع به چه بازیکن قدرتی دیگه ای میشه تو تیم اشاره کرد؟؟ سونگ؟؟ دیگه ... !!!! آرسنال در گذشته هم همین سبک بازی رو ارائه میداد اما با چاشنی فیزیکی همراه بود و به نوعی تیم پشت وانه فیزیکی داشت. اما الان اینطور نیست. البته بدشانس هم هستیم. کسی مثل فلامینی میتونست یه وزنه برای ما باشه. رئیس در جذب نفراتی مثثل ملو و ایلنر نا موفق بود که دلیلش هم مشکلات مالی بود. از طرفی بازیکنایی مثل هلپ ، هانری رو از دست داد که خیلی خوب از تکلها و حرکات خشن حریف فرار می کردند که البته بیشتر به تجربشون بر میگشت. خیلی استدلال های دیگه هم میشه آورد اما وقتی همین سه مساله رو در کنار هم بزاریم و چاشنی شانس که آرسنال بویی ازش نبرده رو هم بهش اضافه کنیم فکر کنم کافی باشه که هر سال یک لشگر مصدوم بدیم. این مصدومیت ها تو همه تیمهای باعث میشه متاسفانه ستاره ها برای سلامت خودشون از این لیگ کوچ کنند و لیگ هایی دیگه ای مثل اسپانیا که اسمش لیگه و رسما 2 - 3 تا تیم بیشتر نداره جای اونو بگیرن. انگلیس چند تا ادواردو و رمسی دیگه باید به خودش ببینه تا مسئولین لیگ یه فکری برای این موضوع بکنند خدا می دونه. اگه دست من باشه باشگاهی مثل استوک سیتی رو کلا منحل می کنم چون عمرا یه بازیکن تو این تیم نمی تونی پیدا کنی که بفهمه تکنیک یعنی چی؟ باشگاهی مثل هال سیتی که دیگه صحبتو نکنید و البته بیرمنگهام. استعداد در بازیکن از نظر این تیمها یعنی کسی که 4 شونه باشه ، قد بالا 190 ، شکم 8 تیکه ، دور بازو و ران دقیقا به یک اندازه و نکته مهم اینکه حتما پرونده قضایی شرارت داشته باشد تا از اجرای هر حرکتی تو زمین بر بیاد. روش گلزنی این تیم ها هم دقیقه به سبک راگبی هست. یه نفر توپو جلو میبره بقیه با هر روشی بازیکنای حریف رو متوقف می کنن.. فکر نمی کنم این موضوع مصدومیت ها به بدنساز و پزشک ربطی داشته باشه. تونی کالبرت از بهتریین های رشته خودش هست و آرسنال همواره برترین پرزشک های ورزشی رو داشته. نقل قول:
کلی گفتم ![]() نقل قول:
پس اون یارو که گفت من مترجم آرشاوینم کی بود رفت تو ؟؟ سنگر از دست رفت. دورمون زدن ![]() نقل قول:
شوت میزنه مثل چی. تکنیک داره هلو. فقط آرسنالی رو تصور میکنم که حاتم و سمیر دو طرفه زمین باشن. ![]() Arsène Wenger " I think Fabianski will be a great keeper. He is a top-class goalkeeper, I repeat that many times and you will see that one day, I am right. For me he will become the best Polish keeper." 1 |
||||
|
|
|
|
|
#189 |
|
![]() این هفته نتایج نظرسنجی پنج شادی پس از گل برتر از دیدگاه هواداران منتشر خواهد شد. در جایگاه دوم این نظرسنجی شادی پس از گل تیری آنری پس از هر تریک در بازی پایانی در هایبوری است که 12 درصد آرا را کسب کرده است. ![]() HENRY V WIGAN (H) 07-05-2006 پس از یک بازی مشقت بار و پایانی دراماتیک آرسنال توانست در این بازی جایگاه چهارم خود را حفظ کند و به مسابقات لیگ قهرمانان اروپا در فصل بعد راه یابد. آرسنال با برد دراماتیک 4-2 مقابل ویگان اتلتیک توانست رتبه چهارم را از دستان تاتنهام اسپرز برباید. رابرت پیرس آرسنال را در این بازی پیش انداخت اما ویگان ورزشگاه را با دو گل پل شارنر و دیوید تامپسون در سکوت فرو برد. آرسنال با خبرهایی که از بازی همزمان تاتنهام با وستهم به گوشش رسیده بود عصبی بود. چکش ها در نیمه اول با یک گل از حریف خود پیش بودند. جای ترسی وجود نداشت اما تیری آنری در دقیقه 35 توانست گل تساوی آرسنال را به ثمر برساند. کمی بعد خبر رسید تدی شرینگهام یک پنالتی را برای وستهم از دست داده است. تیری آنری از اشتباه تامسون استفاده کرد و آرسنال را پیش انداخت. دقیقه 76 کاپیتان آرسنال هت تریک خود را با به ثمر رساندن یک پنالتی کامل کرد و زمین هایبوری را بوسید. این بهترین روش برای قدردانی از زمینی بود که برای مهاجم توپچی ها خاطره انگیز بود. شادی پس از شنیدن خبر گل دوم وستهم کامل شد. لحظه ی پایانی لحظه ی اوج شادی، لذت و هیجان بود و با شنیدن سوت پایان این احساسات همگی در فضای ورزشگاه منتشر شد. سوت پایان دو هزار و دهمین بازی در زمین هایبوری آخرین خاطره خوب هایبوری را در ذهن هواداران ثبت کرد. بعدها آنری گفت: شادی پس از گل من همه چیز را نشان می داد. من زمین بازی را بوسیدم و با آن خداحافظی کردم. هایبوری مکان خاصی است. -------------------------------------- ![]() ![]() - سان: سِردار تـاسکی می تواند در همین تـابستـان با مبلغی به ارزش 10 میلیون پوند راهی آرسنـال شود. به نقل از اسکای اسپورت نیز وکیل این بازیکن گفته است تاسکی می تواند به آرسنال برود. آرسنال صحبت هایی با این بازیکن داشته است اما پیشنهادی هنوز به اشتوتگارت ارائه نکرده است. این بازیکن مورد توجه تاتنهام و یوونتوس نیز می باشد. - آرسن ونگر اعتقاد دارد تیم او پیشرفت خواهد کرد. - سسک فابرگاس قبول کرده است با رفتن به بارسلونا آینده ی خود را خراب می کند. (اسکای اسپورت) - ونگر معتقد است به جز بنتنر ممکن است فابرگاس و ون پرسی نیز بازی با لیورپول را از دست بدهند. - کالیاری در دیدار دوستانه ی خود با باستیا از مارکتی استفاده نکرد تا شایعات ترک این بازیکن را قوت ببخشد. گفته می شود آرسنال 6 میلیون یورو برای جذب این دروازه بان پیشنهاد داده در حالی که کالیاری 9 میلیون طلب کرده است. - سباستین جیوونیکو آماده ی ترک یوونتوس و پیوستن به آرسنال می باشد. لوکا پاسکوالین وکیل این بازیکن گفته است او بسیار علاقه مند است به آرسنال بپیوندد. او ادامه داد چهار تیم ایتالیایی دیگر خواهان جذب جیووینکو هستند او مصمم است یوونتوس را ترک کند. - آرسن ونگر در مصاحبه خود پس از بازی با نیوسیدل صریحاً اعلام کرد که در تلاش برای جذب پر مرته ساکر می باشد اما تا کنون موفق به دریافت جواب مثبت نشده و تیم او هنوز نیاز به یک دفاع وسط دارد.او افزود بازیکنانی هستند که ما زیر نظر داریم و آن ها را آنالیز کرده ایم و به امکانات مالی خود نیز نگاه می کنیم. ما هنوز به یک دفاع وسط نیاز داریم. ما اکنون سه دفاع وسط داریم که باید حداقل چهار دفاع در آن منطقه داشته باشیم. - روزنامه ی پرتغالی آبولا (Abola) که در حال مذاکره برای پیوستن به جنوا می باشد مورد توجه آرسنال نیز قرار گرفته است. ولوسو سال گذشته نیز در صدر شایعات مطبوعات انگلیسی بود. - امروز صبح ITA Sport خبر داد که آرسنال در حال مذاکره با فیورنتینا برای جذب سباستین فری می باشد. - خبر آخر نیز مربوط به دیلی میرور می باشد که خبر علاقه ی آرسنال به مارکتی را بی اساس و برای انحراف افکار عمومی دانسته است و همچنان مارک شوراتزر را گزینه ی آرسنال برای دروازه بانی می داند. Arsenal 10/11
|
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
|
|
#190 |
|
امروز اولین بازی تدارکاتی جدی تیم انجام میشه. هر چند هر دو تیم در دوران آمادگی به سر می برند و مطمئناً تعویض های زیادی در این بازی خواهیم داشت اما خوب به نسبت محک بهتری خواهیم خورد. البته من شخصاً ترجیح می دادم به جای سلتیک با لیون بازی کنیم اما خوب در هر صورت تیم های بهتری نسبت به سال پیش به لندن اومدند. امروز قطعاً زوج ورمائلن کوسیلنی رو در دفاع وسط خواهیم داشت و چهار جوان تیم یعنی جی امانوئل توماس یا همون جت (JET) ویلشر، فریمپونگ و نوردویت می تونند آخرین تلاش های خودشون رو برای نشون دادن قابلیت هاشون به رئیس امروز و فردا انجام بدند. یا انجام جام امارات فقط یک بازی تدارکاتی دیگه خواهیم داشت و بعد از اون باید آماده ی شروع فصل بشیم. امروز 31 جولای هست و تا 31 آگوست پنجره نقل و انتقالات بازه امیدوارم در طی این یک ماه یک بار دیگه امارات رو به یک بازیکن دیگه معرفی کنیم. --------------------------------------ضمن این که امروز امارات با طرح آرسنالیزیشن و نصب ساعت داخل استادیوم، حال و هوای ویژه ای در ورزشگاه حاکم خواهد بود. ![]() در جایگاه نخست پنج شادی پس از گل برتر از دیدگاه هواداران، شادی پس از گل یان رایت پس از شکستن رکورد کلایف باستین در سپتامبر 1997 است که 38 درصد آرا را کسب کرده است. ![]() WRIGHT v BOLTON (H) 13-09-1997 رایتی یک شکارچی قهار بود. در تاریخ باشگاه سخت افرادی را پیدا می کنیم که به طور طبیعی تمام کننده بهترین نسبت به او بوده باشند. در شروع فصل 1997/98 او فقط چهار گل با رکورد گلزنی باستین که 178 گل بود فاصله داشت. اما به طور غیر معمولی سیل گلزنی رایت، خشک شده بود. اما وقتی در 13 سپتامبر بولتون به هایبوری آمد تماشاگران آنچه منتظرش بودند را مشاهده کردند. بولتون شوکی را به آرسنال وارد کرد و در هایبوری پیش افتاد اما 20 دقیقه پس از شروع بازی، رایت ضامن اسلحه اش را کشید و روی پاسی که به او رسید با یک ضربه ی محکم توپ را از کیت براناگان (Keith Branagan) عبور داد و در گوشه ی پائین دروازه قرار داد. بدون شک دیگر طلسم گل نزنی او به پایان رسیده بود و او پیراهن خود را پس از گل درآورد. روی پیراهن زیر او نوشته شده بود: "179، آن را هم انجام بده" (179 - Just Done It). در واقع این گل، 178 اُمین گل رایت بود. تی شرت رایت، پنج دقیقه بعد نیز به اهتزاز درآمد. دنیس برگ کمپ حمله ای را بر علیه دفاع بولتون تدارک دید، ویرا با دفاع بولتون بر سر توپ سرگردان جنگید و در حالی که دروازه بان عاجز از دریافت توپ بود، رایت توپ را از فاصله ای حدود 5 یارد به درون دروازه فرستاد. در تمام 179 گلی که او تا به اینجا برای آرسنال به ثمر رسانده شده بود، شاید این ساده ترین گل او بود. در هایبوری غوغایی به پا بود. تمامی آرسنالی ها هجوم برده بودند و می خواستند، به گلزن برتر باشگاه تبریک بگویند. رایت که حالا از اینکه در رقابت با باستین او را زیر سایه خود قرار داده بود، راضی به نظر می رسید، به مهاجم آرسنال روحیه ی دوباره ای داده بود تا مسابقه را با شور و هیجان بیشتری ادامه دهد، گویی مسابقه دوباره آغاز شده است. و در آخر رایت هت تریک دیگری انجام داد تا تیم آرسن ونگر بازی را 4-1 پیروز شود. -------------------------------------- - اسکای اسپورت: پویول: آرسنال سسک را بر خلاف میل او در بارسلونا نگاه داشته است.![]() در خصوص سسک دیشب رئیس در کنفرانس مطبوعاتی به طور مفصل صحبت کرد و بهترین جواب ها رو گفت که بخش از اون ها در اخبار باشگاه موجوده دوستان مراجعه کنند و بخونند. رئیس نه تنها گفت سسک این فصل می مونه و کاپیتان آرسنال هست بلکه اشاره کرد سسک سال ها در آرسنال می تواند بماند. - کریستین زاپاتا علاقه ی آرسنال به خود را تأیید کرد. البته او لیستی از باشگاه های معرفو را خواهان خود دانست ![]() - سان دیروز نوشت آرسن ونگر در پی جذب ایبراهیم آفلای هافبک آیندهوون می باشد. قیمت او 7 میلیون پوند برآورد شده است. خبرهای دیگه همه پیرامون مصاحبه مطبوعاتی دیشب رئیس بودند. Arsenal 10/11
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
![]() |
| برچسب ها |
| 2010, 2011, فصل 11-2010, هواداران, کلوب, آرسنال, بحث, توپچی ها, تبادل نظر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|