FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود | تا ست شدن سایر دومین‌ها، از باز کردن صفحات با دیگر دومین‌ها خودداری کنید

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال خارجی > فوتبال انگلیس > منچستر یونایتد
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 27-07-2010, 17:41   #11
behnam_van behnam_van آنلاین نیست.
عضو سایت

behnam_van آواتار ها

این باشگاه باید تا پایان فصل نقل و انتقالات نام 25 بازیکن را به اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کند و تا اول ژانویه 2011 تغییری در این فهرست ایجاد نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، شاید "سر الکس فرگوسن" سرمربی منچستریونایتد، مجبور شود نام اوون هارگریوز و اندرسون، 2 بازیکن خط میانی تیمش را از فهرست بازیکنان تیم برای رقابتهای فصل آینده لیگ برتر حذف کند.

این باشگاه باید تا پایان فصل نقل و انتقالات نام 25 بازیکن را به اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کند و تا اول ژانویه 2011 تغییری در این فهرست ایجاد نخواهد شد.

هارگریوز از زمان پیوستنش به منچستریونایتد در تابستان 2007 همواره با مصدومیت زانو مواجه بوده و اندرسون نیز احتمالا به دلیل مصدومیت لیگامنت زانو تا پایان سپتامبر قادر به همراهی شیاطین سرخ نخواهد بود.

فرگوسن در مصاحبه با " پرس اسوسی ایشن" گفت: این مساله برای من بسیار مشکل ساز خواهد بود اما من تنها تا زمان معینی می توانم صبر کنم. باید در آن زمان تصمیم گیری کنم و به این بستگی خواهد داشت که در آن زمان فکر کنم که آیا این بازیکنان می توانند به میادین بازگردند یا خیر.

وی افزود: بیشتر نفرات تیم را انتخاب کرده ام اما یکی، 2 نفر هستند که باید در مورد آنها تصمیم گیری کنم.

خاویر ارناندز مکزیکی، خرید تازه باشگاه، از دیروز به ترکیب تیم اضافه شده و می تواند در دیدار مقابل ستارگان لیگ آمریکا برای اولین بار برای شیاطین سرخ بازی کند

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

BE MY LOVE WAYNE

3 تشکر شده توسط:
تبليغات

قدیمی 28-07-2010, 10:01   #12
FERNANDO 9 TORRES FERNANDO 9 TORRES آنلاین نیست.
عضو سایت

FERNANDO 9 TORRES آواتار ها

به خاطر منچستر و انگليس
چارلتون: روني حوادث جام‌ جهاني را فراموش كند
بازيكن اسطوره‌اي تاريخ منچستريونايتد از وين روني خواست حوادث جام‌جهاني را به دست فراموشي بسپارد.

به نقل از روزنامه ايندپنديت، سر بابي ‌چارلتون گفت: جام جهاني براي تيم انگليس و وين روني سرانجام خوشي نداشت. اين جام براي ما يك شكست عظيم بود و هيچ وقت نمي‌توانيم باخت سنگين 4 بر يك از آلمان‌ در يك هشتم‌نهايي اين جام را فراموش كنيم.

اين چهره بزرگ چند دهه قبل شياطين سرخ كه در جام‌جهاني 1966 افتخار قهرماني جهان را كسب كرد، افزود: با اين وجود از وين ‌(روني) مي‌خواهم تمام آنچه در جام‌جهاني بر او گذشت، را فراموش كند. درست است در اين جام او قادر نشد، كار خاصي انجام دهد، ولي تمام سعي و تلاش خود را كرد كه اين مسئله از ديد مردم دور نماند.

وي ادامه داد: روني بايد انتقادات اعصاب خردكن را فراموش كند و به فكر بازسازي روحي و جسماني‌اش باشد. اين طور او مي‌تواند به منچستر و تيم ملي در آينده كمك كند.

I knew Liverpool with Rafa, I Know & I will know

"به روز شده"

2 تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 01:42   #13
saeed_cris saeed_cris آنلاین نیست.
عضو سایت

saeed_cris آواتار ها

مقام سوم پیش بینی لیگ قهرمانان اروپا مقام سوم پیش بینی بوندس لیگا

همسرم به من انگيزه ادامه مربيگري مي‌دهد
فرگوسن‌: از هر زمان ديگري با ‌انگيزه‌‌تر هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد انگليس گفت: با وجود بالا رفتن سن، نسبت به تمام دوران فعاليتم انگيزه بيشتري دارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌تلگراف، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: براي‌ آنكه يك مربي بتواند به طور پيوسته در كارش موفق باشد، انگيزه و اشتياق به كار، ‌عامل بسيار مهمي است و نقشي حياتي دارد.
وي ادامه داد: يك مربي اگر پرتوان و انرژي باشد و از قدرت جسماني خوبي نيز براي تحمل فشار كار سخت و دشوار روزانه برخوردار باشد؛ ولي از روحيه، ‌انگيزه و اشتياق لازمه بي‌بهره باشد، قطعا موفق نخواهد شد. با وجود افزايش سن، در اين عرصه بسيار با انگيزه هستم و ادعا دارم نسبت به تمام دوران فعاليتم، ‌از انگيزه و ميل بيشتري براي كار برخوردار هستم.
فرگوسن عنوان كرد: از اينكه هم سالم هستم، هم انرژي كافي براي كار دارم و با شور فراوان كار مي‌كنم، بسيار خوشحالم. البته همه اينها را مرهون همسرم هستم زيرا چند سال قبل كه به فكر بازنشستگي افتادم، به من انگيزه داد. از اين بابت از او كمال تشكر و قدرداني را دارم.
اين مربي پرآوازه 68 ساله از 24 سال قبل تاكنون زمام شياطين سرخ را در اختيار دارد و در اين مدت طولاني به همه افتخارات ممكن دست يافته است.

تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 10:44   #14
عضو سایت

behnam_van آواتار ها

رضايت فرگوسن از مهاجمان جوانش؛ ارناندز و ماكدا فوق العاده بودند

سر الكس فرگوسن ، سرمربي منچستريونايتد، از اولين بازي خاوير ارناندز براي شياطين سرخ بسيار هيجان زده شده است. منچستري ها در اين ديدار موفق شدند 5-2 ستاره هاي ليگ ام ال اس را شكست دهند.
اين بازيكن 22 ساله چند هفته قبل با مبلغي حدود 10 ميليون پوند از تيم چيواس گوادالاخارا به منچستريونايتد پيوست. اين ستاره مكزيكي بازي هاي بسيار خوبي در جام جهاني انجام داد و در چهار بازي 2 بار براي تيمش گلزني كرد. پس از آن بود كه فرگوسن گفت كه بازيكن ياب هاي تيمش با خريد اين بازيكن پيش از جام جهاني پول زيادي براي باشگاه پس انداز كردند.
پرس در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" اولين چيزي كه مدافعان را نگران مي كند، مهاجمان سرعتي هستند. مهاجماني كه از فضاي پشت سر آنها استفاده مي كنند. وقتي به گلي كه او به ثمر رساند نگاه مي كنيد، سرعت او كاملا مشخص است. زمان بندي دويدن و حركات پا به توپ او بدون شك هر مهاجمي را به دردسر مي اندازد."
فدريكوي ماكدا نيز در اين بازي 2 بار براي تيمش گلزني كرد و الكس فرگوسن او را بهترين تمام كننده تيمش توصيف كرد.
" من معتقدم ماكدا بهترين مهاجم تيم در مقابل دروازه حريف است. او در اين پست فوق العاده است. هميشه مي توان به او اعتماد كرد. وقتي او را به بازي مي فرستادم، مطمئن بودم كه گلزني مي كند."

BE MY LOVE WAYNE

قدیمی 31-07-2010, 09:28   #15
عضو سایت

/ديدارهاي دوستانه/
منچستريونايتد مغلوب گوادالاخارا شد
تيم فوتبال منچستريونايتد در آخرين ديدار تداركاتي خود در آمريكا با نتيجه 3 بر 2 مغلوب چيواس گوادالاخاراي مكزيك شد.

در اين ديدار كه ساعت 7 صبح امروز ( به وقت تهران ) در ورزشگاه مكزيكو‌‌سيتي انجام گرفت، تيم تحت رهبري سر‌آلكس فرگوسن در ادامه سفر خود به آمريكايي‌شمالي در دقايق 8، 38 و 80 دروازه خود را به ترتيب به روي هرناندز، باتيستا و رينوسو بازشده ديد.
در مقابل اين تيم توانست توسط اسمالينگ 10 و ناني 80 گلزني كند.

شياطين سرخ كه در فصل جديد قصد تلافي ناكامي‌هاي يك سال گذشته را دارند، در اين سفر 3 بر يك از سد سلتيك اسكاتلند در كانادا عبور كردند و سپس يك بر صفر فيلادلفيا را شكست دادند اما مقابل كانزاس سيتي 2 بر يك بازنده شدند. همچنين در ديدار با تيم منتخب ستارگان ليگ ايالات‌متحده 5 بر 2 پيروز شدند.

"به روز شده"

قدیمی 31-07-2010, 15:03   #16
Ronaldinho80 Ronaldinho80 آنلاین نیست.
عضو سایت

Ronaldinho80 آواتار ها

منچستر یونایتد گرانقیمت ترین تیم جهان معرفی شد

نشریه اقتصادی فوربس در تازه‌ترین گزارش خود به معرفی گران‌قیمت‌ترین تیم‌های ورزشی جهان پرداخت.

به گزارش روز شنبه گروه ورزشی ایسکانیوز، فوربس تیم فوتبال منچستر یونایتد را با ارزش 1.83 میلیارد دلار به عنوان گران‌قیمت‌ترین تیم ورزشی جهان معرفی کرد. همچنین درآمد این تیم نیز معادل 459 میلیون دلار اعلام شده است.
در رده دوم نیز تیم فوتبال آمریکایی دالاس کوبویز با ارزش 1.65 میلیارد دلار قرار گرفت و یک تیم از رشته بیسبال به نام نیویورک یانکیز نیز با ارزش 1.6 میلیارد دلار سوم شد.
اما از 50 تیم ورزشی گران‌قیمت جهان 34 تیم در رشته ورزشی فوتبال آمریکایی، 9 تیم در رشته فوتبال، سه تیم در رشته بیسبال، دو تیم در رشته اتومبیلرانی و دو تیم نیز در رشته بسکتبال فعالیت می‌کنند. به این ترتیب می‌توان نتیجه گرفت که برخلاف تصور عمومی تعداد باشگاه‌های گران‌قیمت در رشته فوتبال آمریکایی بسیار بیشتر از سایر رشته‌های ورزشی و از جمله فوتبال است.
در میان تیم‌های فوتبال نیز منچستر یونایتد (1)، رئال مادرید (6)، آرسنال (8)، بارسلونا (24)، بایرن مونیخ (27)، لیورپول (41)، آث میلان (43)، یوونتوس (47) و چلسی (48) قرار گرفته‌اند.
از نکات جالب در این رده‌بندی می‌توان به ادعای تیم منچستر یونایتد اشاره کرد. این تیم مدعی داشتن بیش از 333 میلیون نفر هوادار در سراسر جهان شده است.
در زیر فهرست ده باشگاه‌ گرانقیمت جهان به همراه حوزه فعالیت، ارزش و درآمد آن‌ها آمده است:

1- منچستریونایتد، فوتبال، 1.83 میلیارد دلار، 459 میلیون دلار

2- دالاس کوبویز، فوتبال‌ آمریکایی، 1.65 میلیارد دلار، 260 میلیون دلار

3- نیویورک یانکیز، بیسبال، 1.6 میلیارد دلار، 441 میلیون دلار

4- واشنگتن رد اسکینز، فوتبال آمریکایی، 1.55 میلیارد دلار، 345 میلیون دلار

5- نیوانگلند پاتریوتس، فوتبال آمریکایی، 1.36 میلیارد دلار، 302 میلیون دلار

6- رئال مادرید، فوتبال، 1.32 میلیارد دلار، ‌563 میلیون دلار

7- نیویورک جینتس، فوتبال آمریکایی، 1.18 میلیارد دلار، 230 میلیون دلار

8- آرسنال، فوتبال، 1.18 میلیارد دلار، 369 میلیون دلار

9- نیویورک جتس، فوتبال آمریکایی، 1.17 میلیارد دلار، 227 میلیون دلار

10- هوستون تگزانس، فوتبال آمریکایی، 1.15 میلیارد دلار، 256 میلیون دلار

زين سبب آن كس كه مي نوشد شراب/تا شود لايعقل و مست و خراب

چون شود از عقل و حيلت بي خبر/بس شرف دارد به شيخ حيله گر

2 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 15:54   #17
عضو سایت

کوشچاک: ثابت می‌کنم می‌توانم جانشین فان‌درسار شوم

فصلی مهم پیش روی این ملی‌پوش لهستانی است.

توماش کوشچاک، دروازه‌بان منچستر یونایتد گفته می‌خواهد ثابت کند پس از بازنشستگی ادوین فان‌درسار جانشین او خواهد شد.
انتظار می‌رود فان‌درسار 39 ساله در پایان فصل بعد از فوتبال کناره‌گیری کند. او پنج فصل پر از جام را در یونایتد سپری کرد و سر الکس فرگوسن کار دشواری برای پر کردن خلاء او دارد.
فان‌درسار 130 بازی ملی برای هلند هم انجام داده است.
کوشچاک گفته می‌خواهد فرگوسن به دور و بر خود نگاه کند تا جانشین فان‌درسار را بیابد، نه این که به دنبال نام‌های بزرگی مانند هوگو یوریس، ایگور آکینفیف یا مانوئل نویر باشد: «امیدوارم فصلی عالی پیش رو داشته باشم. این پنجمین فصل حضور من در این باشگاه است و امیدوارم حتی بیش از قبل به من بازی برسد.»
کوشچاک که پس از رفتن بن فاستر به بیرمنگام در تابستان جاری دروازه‌بان دوم یونایتد شده می‌گوید: «چالش من ساده است، این که وقتی ادوین کارش را به پایان برد شماره 1 منچستریونایتد شوم. نشستن روی نیمکت کار آسانی نیست. رویاهای فراوانی در سر دارم و می‌خواهم به عنوان بازیکن پیشرفت کنم. منچستر یونایتد باشگاه بزرگی است و باور دارم که می‌توانم سال‌ها در آن بازی کنم.
این دروازه‌بان 28 ساله پس از مصدومیت فان‌درسار در نوامبر تا ژانویه گذشته، 11 بار در دروازه یونایتد ایستاد. کوشچاک امیدوار است کیفیتش را در آن هنگام به فرگوسن ثابت کرده باشد: «می‌دانستم بسیار مهم خواهد بود که خود را در آن دوران ثابت کنم. وضعیت سختی بود چون مصدومان بسیاری داشتیم، اما از تک تک بازی‌ها لذت بردم. انجام چند بازی متوالی خوب پشت سر هم به من بسیار کمک کرد که فرم خود را پیدا کنم و اعتماد به نفس فراوانی به من بخشید. می‌خواهم دروازه‌بان بهتری شوم و چیزهای جدیدی بیاموزم و امیدوارم که در این فصل فرصت‌های بیشتری بیابم.»

"به روز شده"

قدیمی 10-08-2010, 13:56   #18
عضو سایت

behnam_van آواتار ها

وس براون از فوتبال ملي انگليس خداحافظي كرد
اتحاديه فوتبال انگليس در بيانيه‌يي از خداحافظي "وس براون" خبر داد. فابیو کاپلو، سرمربي انگليس براون را براي بازي دوستانه با مجارستان به تيم ملي دعوت كرده بود، اما او قبل از حضور در اين بازي از تيم ملي خداحافظي كرد. طبق اعلام اتحاديه فوتبال انگليس براون به هتل تيم ملي رفت و با كاپلو صحبت كرد. او درباره تصميمي كه گرفته، گفته است: خيلي به اين موضوع فكر كردم و به این نتیجه رسیدم که حالا بهترین زمان برای خداحافظی با فوتبال ملی است. می خواهم بازیکنان جوان تر فرصت حضور در تیم ملی را پیدا کنند و من هم بر روی باشگاهم تمرکز کنم.
براون، مدافع 30 ساله تیم منچستریونایتد است كه 22 بار براي تيم ملي انگلس بازي كرده است. او دومين بازيكن انگليس كه در اين هفته از تيم ملي كنار مي‌رفت. ديروز پل رابینسون، دروازه بان انگليس خداحافظي كرده بود.

BE MY LOVE WAYNE

قدیمی 10-08-2010, 23:42   #19
iran_pg iran_pg آنلاین نیست.
عضو سایت

iran_pg آواتار ها

Ic2n203 شيطان خفته بيدار شد

در ديدار خيريه فوتبال انگليس تيم منچستريونايتد موفق شد با پيروزي سه بر يك مقابل چلسي، اولين جام اين فصل جزيره را از آن خود كند. شاگردان فرگي که سال گذشته مغلوب آبي‌هاي لندن شده بودند اين بار ضمن گرفتن انتقام به هجدهمين عنوان قهرماني خود در اين جام رسيدند تا همچنان افتخارآفريني‌شان ادامه داشته باشد. ديگر نکته قابل عرض اين ديدار تقابل فرگي و کارلتو بود که سرالکس بالاخره با دانش بالايش آنچلوتي را از پيش برداشت.در اين ديدار والنسيا، هرناندز و برباتف براي منچستريونايتد گلزني كردند و تنها گل چلسي را سالومون كالو به ثمر رساند.
شرح بازي
نيمه اول ديدار را تيم چلسي بهتر آغازكرد اما در ادامه بازي، اين تيم منچستر بود كه به لطف بازي خوب اسكولز در ميانه زمين، توپ و ميدان را در اختيار گرفت و سرانجام در دقيقه 41 توسط والنسيا به گل رسيد. پاس بلند و دقيق اسكولز در سمت چپ محوطه جريمه چلسي به روني رسيد و او نيز با چشماني باز والنسيا را در دهانه دروازه صاحب توپ كرد و بازيكن اكوادوري شياطين سرخ با يك بغل پاي مطمئن اولين گل بازي را به ثمر رساند.نيمه دوم با تعويض‌هاي فرگوسن در خط حمله آغاز شد و اوون و روني جاي خود را به هرناندز و برباتف دادند. اما باز هم اين تيم چلسي بود كه بازي را هجومي‌تر آغاز كرد و چيزي نمانده بود كه مالودا گل تساوي را به ثمر برساند اما اين اتفاق رخ نداد تا بازي با برتري يونايتدي‌ها دنبال شود.
بازي تا دقيقه 76 با همين نتيجه ادامه داشت تا اينكه هرناندز، مهاجم مكزيكي و خريد جديد شياطين سرخ، در اولين بازي رسمي‌اش توانست براي اين تيم گلزني كند. اين بار والنسيا در نقش گل‌ساز ظاهر شد و با يك پاس در عرض خوب، هرناندز را در موقعيت گلزني قرارداد تا دومين گل تيمش رقم بخورد.پس از اين گل تيم چلسي سراپا حمله شد تا اينكه پس از دفع چند ضربه توسط فن در سار، سرانجام سالومون كالو دروازه حريف را در دقيقه 83 گشود تا هفت دقيقه پاياني پرهيجان دنبال شود.
در دقيقه 86 دروگبا مي‌توانست بازي را به تساوي بكشاند اما ضربه او به كنار دروازه برخورد كرد.در حالي كه بازي دقايق پاياني‌اش را سپري مي‌كرد، ضد حمله منچستري‌ها گل سوم را براي آنها به ارمغان آورد. پاس در عمق ناني براي برباتف او را با دروازه‌بان حريف تك به تك كرد و مهاجم بلغاري با خونسردي با يك ضربه چيپ تماشايي گل سوم تيمش را به ثمر رساند.
فرگوسن: اسکولز و گيگز الگوي همه هستند
پس از پيروزي سه بر يک مقابل چلسي در کاميونيتي شيلد، سرالکس فرگوسن، مربي منچستر يونايتد زبان به تمجيد از رايان گيگز و پل اسکولز گشود. اين مربي کهنه‌کار گفته اين دو بايد الگويي براي ديگر بازيکنان باشند...«در حال حاضر به بازيکنان تيم اعتماد دارم. فکر نمي‌کنم مردم اين را درک کرده باشند و بدانند چه تعداد بازيکن جوان داريم که دارند به تيم اصلي مي‌رسند. به نظرم پايه تيم ما بر مبناي تجربه بنا نهاده شده. اسکولز و گيگز نمونه‌اي براي ساير بازيکنان هستند.» فرگوسن گفت که خريدهاي جديد مي‌توانند «شدت، انگيزه و ديد» را به تيم بياورند، اما جوانان فعلي او هم بايد بتوانند از ‌هافبک‌هاي باتجربه تيم بياموزند. يکي از افرادي که به دنبال يادگيري است خاوير هرناندس، خريد جديد تيم است. او در اولين بازي رسمي با پيراهن منچستر يونايتد مقابل چلسي گل زد. فرگوسن مي‌گويد: «فکر نمي‌کنم او سعي کند باز هم اين کار را انجام دهد! او به خوبي انگليسي صحبت مي‌کند و به شکلي عالي در تيم جا افتاده است.»فرگوسن همچنين گفت ديدارهاي ملي در وسط اين هفته روي آماده‌سازي تيمش براي فصل جديد اثري منفي نخواهد گذاشت: «بازي ما با نيوکاسل دوشنبه است و دو روز بيشتر فرصت داريم تا استراحت کنيم.»
آنچلوتي: تمرين خوبي بود
کارلو آنچلوتي، مربي چلسي گفته ديدار تيمش مقابل منچستر يونايتد در کاميونيتي شيلد تمرين خوبي بود، هر چند که آنها سه بر يک باختند. آنچلوتي مي‌گويد تيمش بسيار کند بود ولي اصرار دارد که آنها تمريني خوب پيش از فصل جديد انجام داده‌اند:«در نيمه اول بيش از حد کند بوديم. ما موقعيتي نداشتيم، بازي ما آرام بود و منچستريونايتد در انتهاي نيمه اول پيش افتاد. کار ما دشوار بود. امروز بهترين روز ما نبود ولي اين اتفاق ممکن است در ابتداي فصل بيفتد. بازيکنان ما 90 دقيقه بازي کردند و اين نشانه خوبي در آغاز فصل جديد ليگ برتر است.»شماري از بازيکنان چلسي پس از جام جهاني 2010 استراحتي بلندمدت داشتند و تازه به تمرينات کامل چلسي برگشته‌اند. آنچلوتي مي‌گويد: «محال است از بازيکناني که 10 روز را در تمرينات آماده‌سازي بوده‌اند بخواهيم سريع و آماده باشند. ما بازيکنان بسياري داريم که در 26 جولاي برگشتند و شرايطشان را بهتر کردند. مهم است که آنها 90 دقيقه بازي کردند و به نظرم اين بازي مثبت بود.»آنچلوتي درباره ديدارهاي دوستانه ملي که اواسط هفته جاري برگزار مي‌شود هم گفت: «به نظرم بازي کردن به سود بازيکنان است و باعث مي‌شود اوضاع آنها بهتر شود. من نگران بازي‌هاي ملي نيستم.»او درباره خريد قريب‌الوقوع 18 ميليون پوندي راميرس از بنفيکا هم مي‌گويد: «خبر تازه‌اي نيست. راميرس هنوز بازيکن چلسي نشده است.»

قدیمی 11-08-2010, 07:02   #20
عضو سایت

behnam_van آواتار ها

پل اسکولز: ما سولشیر جدید را پیدا کرده ایم....
هرناندز مکزیکی در این تابستان به یونایتد ملحق شده است در بازی آخر هفته مقابل چلسی در جام خیریه گلی به ثمر رساند ، او همچنین در بازیهای پیش فصل نیز نمایشهای خیره کننده ای داشته است...و چیزی که اسکولز در این بازیکن 22 ساله دیده است او را به یاد هم تیمی سابقش سولشیر می اندازد...
این هافبک 35 ساله می گوید:" هرناندز یک گلزن کامل است...او همچنین خارج از محوطه جریمه نیز موفق است و حرکات پا به توپش نیز خوب است... اما او تهدیدی جدی پشت مدافعان است و خوشبختانه امسال گلهای زیادی به ثمر خواهد رساند... مردم می گویند او شبیه سواشیر است اما من با نگاه اول در تمرینات این را فهمیدم... او هر وقت شانسی به دست آورد گل می زند...او بسیار پر جنب و جوش و سرزنده است... او قبلا با سرعت بازی تطبیق داده شده است... او از توانایی گل زدن برخوردار است و اگر شبیه سولشیر باشد از اسن خصوصیت او نهایت استفاده را می کنیم...."
همچنین مدافع صربستانی یونایتد ویدیچ در مورد او گفته است:"او بسیار تند و تیز است ... بسیار خوب از فضای پشت مدافعسن استفاده می کند...او سریع است و همچنین تا به حال گل نیز زده است که برای اعتماد به نفس او خوب است...او انگلیسی را بسیار خوب صحبت می کند، بسیار خودمانی است و انگار که 3 سال است در باشگاه بوده..."

این هم صدمین ارسال من....!!!!!!!!!!

BE MY LOVE WAYNE

2 تشکر شده توسط:
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش