FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود | تا ست شدن سایر دومین‌ها، از باز کردن صفحات با دیگر دومین‌ها خودداری کنید

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال خارجی > فوتبال انگلیس > منچستر یونایتد
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 31-07-2010, 16:31   #141
Amir United Amir United آنلاین نیست.
سرپرست فوتبال انگلیس
و عضو تحریریه سایت

Amir United آواتار ها

مقام اول پیش بینی لیگ برتر انگلیس

نقل قول:
من یه سوال واسم پیش اومده توسیچ کجاست؟ از تیم رفته؟ (اخه یادمه سال پیش تو بازیای پیش فصل 14 بود اما الان چیچاریتو 14 پوشیده)
نقل قول:
نه خبری ازآدام لیاچیچ هست نه زوران توسیچ ولی فکر کنم زوران توسیچ قرضی تو آلمان (نمی دونم کدوم تیم)بازی میکنه.همون بهتر که نباشن وقتی چیچاریتو هست چه لزومی به اومدن اون دو تا هست.
آدام لیاجیچ که اومدنش به یونایتد منتفی شد چون کارای حقوقیشو اینا به مشکل بر خورد دیگه نمیاد توسیچم نیم فصل دوم فصل قبل تو کلن بازی می کرد اما یه ماهو نیم پیش با هشت میلیون پوند به زسکا موسکو فروختیمش.
نقل قول:
بازی جام خیریه چه روزی و ساعت چنده؟(لطفا تاریخش رو شمسی بگید)
بازی جام خیریه هم با چلسی روز یکشنبه 17 مرداد ساعت 18:30 در ومبلی برگزار می شه.

A WINNING TRADITION

تبليغات

قدیمی 01-08-2010, 01:26   #142
azunited azunited آنلاین نیست.
عضو جدید

azunited آواتار ها

به نظر من تا قبل تموم شده نقل و انتقالات باید یک هافبک بازیساز ( گزینه مورد نظر من اوزیل) رو بگیرم...

در جدیدترین خبرها هم اومده که منچستر به دنبال لاسنا دیارا هست که اون با توجه به سن زیاد اسکولز و کم شدن جنگندگی اسکولز میتونه خرید خوبی برامون باشه...

با امید داشتن فصلی موفق

تشکر شده توسط:
قدیمی 01-08-2010, 16:06   #143
Amirza Amirza هم اکنون آنلاین است.
عضو سایت

Amirza آواتار ها

خوب شکست در مقابل تیم چیواس یک سنجش کلی از بازیکنان جوان بود که تا حدودی خوب کار کردن البته هرناندز در تیم چیواس بود که آخرین بازیش رو در این تیم انجام میداد و گل هم زد.بعضی از سایتهای خبری نوشتند که گل دوم چیواس به طور قطع آفساید بوده است.
خوب بعد از این بازی من ضعف تیم رو تقصیر دفاع نمیندازم ، ضعف تیم در پاسهای اشتباه بود که دومین شکست رو در مقابل چیواس در امریکا متحمل شدیم.فرگوسن بعد از مسابقه حرف جالبی زده بود:بازیکنان من عملکرد نسبتا خوبی در برابر تیم چیواس انجام دادن،درمورد هرناندز هم بگم که من در تمام بازیهای فصل این بازیکن رو فیکس بازی خواهم داد چون فرد قابل اعتمادیست.

بازی بعدی منچستر مقابل تیم منتخب لیگ ایرلند هست.

لیست بازیکنان تیم منتخب لیگ ایرلند:

Gary Rogers (St. Patrick’s Athletic), Gerard Doherty (Derry City) Brian Shelley (Bohemians), Ger O’Brien (Sporting Fingal), Ken Oman (Bohemians), Gavin Peers (Sligo Rovers), Conor Powell (Bohemians), Conor Kenna (St. Patrick’s Athletic), Paul Keegan (Bohemians), Shaun Williams (Sporting Fingal), Alan Kirby (Sporting Fingal), Joseph Ndo (Sligo Rovers), Richie Ryan (Sligo Rovers), Stephen O’Donnell (Galway United), Killian Brennan (Bohemians), Paddy Madden (Bohemians), Karl Sheppard(Galway United), Ryan Guy (St. Patrick’s Athletic)

ورزشگاه: آویوا استادیوم (Aviva Stadium)
ظرفیت: 50 هزار نفر

تاریخ برگزاری: 4 آگوست 2010 _ 13 مرداد 1389

========================
معرفی فیلم:
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]
========================

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 02-08-2010, 14:56   #144
sinaoneal sinaoneal آنلاین نیست.
عضو سایت

sinaoneal آواتار ها

به نظرم دیگه در باره ی نقل و انتقالات حرف نزنیم بهتره چون همه می دونیم که یونایتد واسه فصل بعد دیگه خرید نداره.
دیشب آرسنال سلتیک رو تو ورزشگاه خودش به زور سه دو برد در حالی که سلتیک یه پنالتی هم خراب کرد،افتادم یاد بازی یونایتدبا سلتیک که با نیمی از ترکیب اصلیمون سه یک سلتیک رو بردیم.
امسال بدون شک سال یونایتد و جووناشه.

we are united
we are the champion
United is Champion

2 تشکر شده توسط:
قدیمی 02-08-2010, 21:37   #145
azunited azunited آنلاین نیست.
عضو جدید

azunited آواتار ها

نقل قول:
sinaoneal نوشته است: نمایش پست ها
دیشب آرسنال سلتیک رو تو ورزشگاه خودش به زور سه دو برد در حالی که سلتیک یه پنالتی هم خراب کرد،افتادم یاد بازی یونایتدبا سلتیک که با نیمی از ترکیب اصلیمون سه یک سلتیک رو بردیم.
امسال بدون شک سال یونایتد و جووناشه.
اگه اشتباه نکنم تو بازی منچستر و سلتیک تیم سلتیک هم از جوانانو بازیگنان غیر اصلیش استفاده کرده بود...

خیلی سخته که بشه به این جونها دل بست اخه لیگ برتر بازیهاش سخته و هم فشرده هست اونجا دیگه همه بازیکنان با تمام قوا بازی میکنند اینطور نیست که مثل بازی دوستانه باشه...
من که به بزرگان یونایتد دل بستم امیدوارم درخشش اونها بتونه کاری برامون بکنه...

تشکر شده توسط:
قدیمی 03-08-2010, 12:43   #146
behnam_van behnam_van آنلاین نیست.
عضو سایت

behnam_van آواتار ها

ولی من به نظرم اوزیل و دیارا جفتشونو باید بگیریم
چون دیگه گیکز و اسکولز(با اینکه هنوز خوبن)سنشون بالا رفته باید یواش یواش برن کنار ولی نه حالا حالا ها

BE MY LOVE WAYNE

قدیمی 03-08-2010, 15:11   #147
churchil churchil آنلاین نیست.
عضو جدید

churchil آواتار ها

درسته گیگز و اسکولز پیرن و دارن میرن ولی هنوز امسال رو میتونن بازی کنن باید ببینیم تا سال دیگه چی میشه باید بهترین مهره رو پیدا کنیم تازشم ما بدون اسکولزم خیلی مشکل نداریم سال 2008-2007 نمونه بارزشه اسکولز تقریبا تمام سال مصدوم بود و ما تونستیم هم لیگ و هم جام قهرمانانو ببریم درسته اون زمان رونالدو و توز بودن ولی هیچکدوم هافبک وسط نبودن تازشم اون زمان بازیکنی مثل فلچرو نداشتیم من فکر نمیکنم اصلا از نظر بازیکنی مشکلی داشته باشیم پارسال خیلی اتفاقی بود که هم رونی و هم اوون مصدوم شدن ما اگه اوونو داشتیم هیچوقت برباتوف به عنوان نوک بازی نمیکرد و هم قهرمان میشدیم هم هیچکس نمیگفت برباتوف بده

تشکر شده توسط:
قدیمی 03-08-2010, 16:54   #148
fioviola98 fioviola98 آنلاین نیست.
عضو سایت

fioviola98 آواتار ها

نقل قول:
sinaoneal نوشته است: نمایش پست ها
نه خبری ازآدام لیاچیچ هست نه زوران توسیچ ولی فکر کنم زوران توسیچ قرضی تو آلمان (نمی دونم کدوم تیم)بازی میکنه.همون بهتر که نباشن وقتی چیچاریتو هست چه لزومی به اومدن اون دو تا هست.
بازی جام خیریه چه روزی و ساعت چنده؟(لطفا تاریخش رو شمسی بگید)
من حاضرم یونایتد هیچ جام نبره ولی این چلسی رو ببره.
لیاییچ زمستون با قراردادی 8 میلیونی اومد فیورنتینا، و با وجود شک روحی ناشی از کنسل شدن قراردادش با شما بد کار نکرد.
با بازیهایی که من از لیاییچ تو بازیهای دوستانه اول این فصل فیو دیدم، فکر می کنم منچستر اشتباه خیلی بزرگی کرد باهاش قرارداد نبست!

به نظرم امسال اگه میخاین موفق بشین، علاوه بر میدان دادن به بازیکنایی نظیر چیچاریتو و ماچدا باید سعی کنید حاشیه ها رو هم کم کنید، بعد از ماجرای دیروز اندرسون، امروز رونی با کاراش کلی جنجال درست کرده!

Fiorentina forever

تشکر شده توسط:
قدیمی 04-08-2010, 00:17   #149
RED DEVIL RED DEVIL آنلاین نیست.
عضو سایت

RED DEVIL آواتار ها

تقریبا از دیروز صبح خبر تصادف شدید اندرسون با ماشینش در رسانه ها پیچید.او پس از خروج از یک Night Club در شهر براگا،در حالی که با دو نفر دیگه در حال رانندگی بوده ناگهان سر یک پیچ کنترل ماشینش رو از دست میده و با شدت با دیوار یک باغ برخورد می کنه و وارد باغ می شه.خوشبختانه او از ماشینش که آتش گرفته بوده به بیرون پرت شده و فاجعه ای به وقوع نپیوسته.آزمایش خونی هم که توسط پلیس از اندرسون گرفته شده وجود الکل در خون او رو تایید نکرده.

MUFC THE RELIGION

THE STRETFORD END WILL NEVER DIE

3 تشکر شده توسط:
قدیمی 04-08-2010, 16:18   #150
Amir United Amir United آنلاین نیست.
سرپرست فوتبال انگلیس
و عضو تحریریه سایت

Amir United آواتار ها

مقام اول پیش بینی لیگ برتر انگلیس

نقل قول:
با بازیهایی که من از لیاییچ تو بازیهای دوستانه اول این فصل فیو دیدم، فکر می کنم منچستر اشتباه خیلی بزرگی کرد باهاش قرارداد نبست!
البته اشتباهی انجام نشد.
بازیکن یاب های یونایتد یا همون اسکوت ها خیلی وقت پیش کشف کرده بودن که لیاجیج استعداد بالایی داره و می تونه بازیکن خوبی بشه اما دلیل اینکه نیومد همونطور که تو پست قبلیم گفته بودم مسائل حقوقی کشور انگلستانو اینکه سنش چقدر بوده و تو چند درصد بازیای تیم ملی کشورش بازی کرده باشه و به زبون اصلیش work permit اِش به اشکال خورد و نتونست قرارداد ببنده.

===================

خُب امروز لباس خاج از خونه یونایتد برای فصل 11-2010 که سفید رنگ هم هست به صورت رسمی رلیس شد و به نظر من هم لباس خوب و قشنگیه مخصوصا طراحی های قرمز و مشکیش روی آستین هاش نمای قشنگی بهش بده.
این لباس هم در راستای برنامه سالم سازی نایک از بطری های زباله بازیافت شده درست شدند و کار جالبی که شده در پشت پیراهن و جای یقه کلمه یا به نوعی شعار یونایتد که believe هست حک شده که به نظرم کار بسیار جالبیه.
این لباس 13 درصد سبک تر از لباس های قبلیه و تهویه هوا برای پوست بدن هم در اون بهتر انجام می شه.
پاتریس اورا هم این لباسو زیبا و راحت خونده و از اون کلمه believe پشت لباس هم خیلی خوشش اومده و اظهار امیدواری کرده که در تمام تورنمنت ها با این لباس به موفقیت برسیم.

برای نمایش کلیک کنید

A WINNING TRADITION

پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش