![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
| ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#141 | |||
|
و عضو تحریریه سایت ![]() ![]() ![]() ![]()
3,805 تشکر شده در 833 پست
بازیکن محبوب:
رونی | اسکولز | کانتونا | بست | هارگریوز | بکام | گیگز
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() A WINNING TRADITION |
|||
|
|
|
| 7 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#142 |
![]()
7 تشکر شده در 5 پست
بازیکن محبوب:
کریس رونالدو
|
به نظر من تا قبل تموم شده نقل و انتقالات باید یک هافبک بازیساز ( گزینه مورد نظر من اوزیل) رو بگیرم...
در جدیدترین خبرها هم اومده که منچستر به دنبال لاسنا دیارا هست که اون با توجه به سن زیاد اسکولز و کم شدن جنگندگی اسکولز میتونه خرید خوبی برامون باشه... با امید داشتن فصلی موفق |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#143 |
![]() ![]()
3,008 تشکر شده در 669 پست
مربی محبوب: Fergosen|Joachim Low|Mouriniho
|
خوب شکست در مقابل تیم چیواس یک سنجش کلی از بازیکنان جوان بود که تا حدودی خوب کار کردن البته هرناندز در تیم چیواس بود که آخرین بازیش رو در این تیم انجام میداد و گل هم زد.بعضی از سایتهای خبری نوشتند که گل دوم چیواس به طور قطع آفساید بوده است.
خوب بعد از این بازی من ضعف تیم رو تقصیر دفاع نمیندازم ، ضعف تیم در پاسهای اشتباه بود که دومین شکست رو در مقابل چیواس در امریکا متحمل شدیم.فرگوسن بعد از مسابقه حرف جالبی زده بود:بازیکنان من عملکرد نسبتا خوبی در برابر تیم چیواس انجام دادن،درمورد هرناندز هم بگم که من در تمام بازیهای فصل این بازیکن رو فیکس بازی خواهم داد چون فرد قابل اعتمادیست. ************************** بازی بعدی منچستر مقابل تیم منتخب لیگ ایرلند هست. لیست بازیکنان تیم منتخب لیگ ایرلند: Gary Rogers (St. Patrick’s Athletic), Gerard Doherty (Derry City) Brian Shelley (Bohemians), Ger O’Brien (Sporting Fingal), Ken Oman (Bohemians), Gavin Peers (Sligo Rovers), Conor Powell (Bohemians), Conor Kenna (St. Patrick’s Athletic), Paul Keegan (Bohemians), Shaun Williams (Sporting Fingal), Alan Kirby (Sporting Fingal), Joseph Ndo (Sligo Rovers), Richie Ryan (Sligo Rovers), Stephen O’Donnell (Galway United), Killian Brennan (Bohemians), Paddy Madden (Bohemians), Karl Sheppard(Galway United), Ryan Guy (St. Patrick’s Athletic) ورزشگاه: آویوا استادیوم (Aviva Stadium) ظرفیت: 50 هزار نفر ![]() تاریخ برگزاری: 4 آگوست 2010 _ 13 مرداد 1389 ======================== معرفی فیلم: [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ======================== [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
|
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#144 |
![]() ![]()
118 تشکر شده در 69 پست
بازیکن محبوب:
ال چیچاریتو#وین رونی#علی کریمی#کیسوکه هوندا
|
به نظرم دیگه در باره ی نقل و انتقالات حرف نزنیم بهتره چون همه می دونیم که یونایتد واسه فصل بعد دیگه خرید نداره.
دیشب آرسنال سلتیک رو تو ورزشگاه خودش به زور سه دو برد در حالی که سلتیک یه پنالتی هم خراب کرد،افتادم یاد بازی یونایتدبا سلتیک که با نیمی از ترکیب اصلیمون سه یک سلتیک رو بردیم. امسال بدون شک سال یونایتد و جووناشه. we are united we are the champion United is Champion |
|
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
|
|
#145 | |
![]()
7 تشکر شده در 5 پست
بازیکن محبوب:
کریس رونالدو
|
نقل قول:
خیلی سخته که بشه به این جونها دل بست اخه لیگ برتر بازیهاش سخته و هم فشرده هست اونجا دیگه همه بازیکنان با تمام قوا بازی میکنند اینطور نیست که مثل بازی دوستانه باشه... من که به بزرگان یونایتد دل بستم امیدوارم درخشش اونها بتونه کاری برامون بکنه... |
|
|
|
|
|
|
#146 |
![]() ![]()
176 تشکر شده در 87 پست
بازیکن محبوب:
W.Rooney-S.Aguero-D.Villa-K.Bagheri-GH.Rezaie-SH.Rezaie-R.Giggs
مربی محبوب: Sir Alex Ferguson-Ali Daie
|
ولی من به نظرم اوزیل و دیارا جفتشونو باید بگیریم چون دیگه گیکز و اسکولز(با اینکه هنوز خوبن)سنشون بالا رفته باید یواش یواش برن کنار ولی نه حالا حالا ها |
|
|
|
|
|
#147 |
![]()
39 تشکر شده در 20 پست
بازیکن محبوب:
رونی - فردیناند - اسکولز - کینگ کانتونا
مربی محبوب: فرگوسن - لیپی-مورینیو - کاپلو - پروین
|
درسته گیگز و اسکولز پیرن و دارن میرن ولی هنوز امسال رو میتونن بازی کنن باید ببینیم تا سال دیگه چی میشه باید بهترین مهره رو پیدا کنیم تازشم ما بدون اسکولزم خیلی مشکل نداریم سال 2008-2007 نمونه بارزشه اسکولز تقریبا تمام سال مصدوم بود و ما تونستیم هم لیگ و هم جام قهرمانانو ببریم درسته اون زمان رونالدو و توز بودن ولی هیچکدوم هافبک وسط نبودن تازشم اون زمان بازیکنی مثل فلچرو نداشتیم من فکر نمیکنم اصلا از نظر بازیکنی مشکلی داشته باشیم پارسال خیلی اتفاقی بود که هم رونی و هم اوون مصدوم شدن ما اگه اوونو داشتیم هیچوقت برباتوف به عنوان نوک بازی نمیکرد و هم قهرمان میشدیم هم هیچکس نمیگفت برباتوف بده
|
|
|
|
|
|
#148 | |
![]() ![]()
238 تشکر شده در 96 پست
بازیکن محبوب:
يووتيچ-وارگاس-لیاییچ-باباکار-سفروویچ-مونتولیوو-دی آگوستینو و سایر بازیکنان فیو-کا
مربی محبوب: میهایلوویچ
|
نقل قول:
با بازیهایی که من از لیاییچ تو بازیهای دوستانه اول این فصل فیو دیدم، فکر می کنم منچستر اشتباه خیلی بزرگی کرد باهاش قرارداد نبست! به نظرم امسال اگه میخاین موفق بشین، علاوه بر میدان دادن به بازیکنایی نظیر چیچاریتو و ماچدا باید سعی کنید حاشیه ها رو هم کم کنید، بعد از ماجرای دیروز اندرسون، امروز رونی با کاراش کلی جنجال درست کرده! [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] Fiorentina forever |
|
|
|
|
|
|
#149 |
![]() ![]()
619 تشکر شده در 176 پست
بازیکن محبوب:
All of the United players_All of the England players
مربی محبوب: Sir Alex Ferguson,Fabio Capello,Ole Gunnar Solskjaer
|
![]() تقریبا از دیروز صبح خبر تصادف شدید اندرسون با ماشینش در رسانه ها پیچید.او پس از خروج از یک Night Club در شهر براگا،در حالی که با دو نفر دیگه در حال رانندگی بوده ناگهان سر یک پیچ کنترل ماشینش رو از دست میده و با شدت با دیوار یک باغ برخورد می کنه و وارد باغ می شه.خوشبختانه او از ماشینش که آتش گرفته بوده به بیرون پرت شده و فاجعه ای به وقوع نپیوسته.آزمایش خونی هم که توسط پلیس از اندرسون گرفته شده وجود الکل در خون او رو تایید نکرده. MUFC THE RELIGION THE STRETFORD END WILL NEVER DIE
|
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#150 | |
|
و عضو تحریریه سایت ![]() ![]() ![]() ![]()
3,805 تشکر شده در 833 پست
بازیکن محبوب:
رونی | اسکولز | کانتونا | بست | هارگریوز | بکام | گیگز
|
نقل قول:
بازیکن یاب های یونایتد یا همون اسکوت ها خیلی وقت پیش کشف کرده بودن که لیاجیج استعداد بالایی داره و می تونه بازیکن خوبی بشه اما دلیل اینکه نیومد همونطور که تو پست قبلیم گفته بودم مسائل حقوقی کشور انگلستانو اینکه سنش چقدر بوده و تو چند درصد بازیای تیم ملی کشورش بازی کرده باشه و به زبون اصلیش work permit اِش به اشکال خورد و نتونست قرارداد ببنده. =================== ![]() خُب امروز لباس خاج از خونه یونایتد برای فصل 11-2010 که سفید رنگ هم هست به صورت رسمی رلیس شد و به نظر من هم لباس خوب و قشنگیه مخصوصا طراحی های قرمز و مشکیش روی آستین هاش نمای قشنگی بهش بده. این لباس هم در راستای برنامه سالم سازی نایک از بطری های زباله بازیافت شده درست شدند و کار جالبی که شده در پشت پیراهن و جای یقه کلمه یا به نوعی شعار یونایتد که believe هست حک شده که به نظرم کار بسیار جالبیه. این لباس 13 درصد سبک تر از لباس های قبلیه و تهویه هوا برای پوست بدن هم در اون بهتر انجام می شه. پاتریس اورا هم این لباسو زیبا و راحت خونده و از اون کلمه believe پشت لباس هم خیلی خوشش اومده و اظهار امیدواری کرده که در تمام تورنمنت ها با این لباس به موفقیت برسیم. برای نمایش کلیک کنید ![]() A WINNING TRADITION |
|
|
|
|
| 7 تشکر شده توسط: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|