![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
![]() ![]()
149 تشکر شده در 69 پست
بازیکن محبوب:
رونالدو 9 برزیل UFC - DRogba
مربی محبوب: ونگر
|
مدافع باتجربه و پرتغالی چلسی ، مورد توجه مورینیو کاروالیو : دوان دوان یا شنا کنان راهی رئال مادرید می شوم وردربرمن به دنبال جانشین اوزیل : بن عرفا ![]() رائول تصمیم جداییش از رئال مادرید را دوشنبه اعلام می کند کاپیتان پس از 16 سال از رئال مادرید وداع می کند او با سه چمپیونزلیگ ، دو جام بین قاره ای ، شش لالیگا و دو پی چی چی از رئال می رود انتقال خدیرا قطعی شد بازیکن آلمانی آماده ی کار زیر نظر مورینیوست خدیرا :"استایل مورینیو را دوست دارم" دی استفانو یک بار دیگر به علت بیماری قلبی بستری شد [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] *Real Madrid R9naldo + "EL PheNomenO"UFC" is My Life "Le Real Madrid !!! sa grandeur fait de sorte que n'importe qui se ressent petit..." José Mourinho رونالدو:اگر كلوزه ركورد من را پشت سر مي گذاشت، اصلا ناراحت نمي شدم. |
|
|
|
| تبليغات |
|
|
#12 |
![]()
76 تشکر شده در 30 پست
بازیکن محبوب:
کاپیتان رائول -روبرتو باجو-مورینتس-هیرو-ژاوی هرناندز-کاسیاس-راموس- اولیور کان-
مربی محبوب: دلبوسکه- خوزه مورینیو-يواخيم لو
|
[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا]
یک روز پس از گوتی ، نوبت رائول بود که با رئال مادرید وداع کند . "امروز ، روز سخت و مشکلی برای من است . از همه ی شما ، همین طور مدیر عامل و مسئولین برای حضور در این جا سپاسگزارم . عاشق فوتبال هستم و آن تقریا همه چیز من است . فوتبالیست شدن در رئال مادرید بزرگترین رویایی بود که می توانستم تصور کنم . می خواهم به بازی کردن تا جایی که بدنم اجازه دهد ادامه دهم . حالا بیشتر از همیشه می خواهم که همه تمام بازی هایم ، دریبل هایم ، شوت هایم و حرکاتم را در زمین را ببینند و بدانند که بیشترین تلاشم را در زمین انجام داده ام . " "شاید راضی کردن تمام هواداران مشکل باشد مشکل باشد اما آنها باید بدانند که هیچ گاه آن ها را فراموش نکرده ام چرا که در سختی ها دستم را گرفته اند . از تمام مدیران رئال مادرید متشکرم چرا که آنها کاری کردند که در این جا احساس راحتی کنم . از هم تیمی ها به خاطر وفاداری و تعصبشان که نقش زیادی در کار من داشت متشکرم . از کارکنان باشگاه ، مربیان و کادر مربیان که در بردها و شکستها با آنها سهیم بوده ام سپاسگزارم . از حریفان متشکرم چرا که آنها همیشه به من احترام گذشته اند . از مطبوعات متشکرم چرا که به من کمک کردند که به این جا برسم و از دوستانم هم سپاسگزاری می کنم . سپاسگزارم از خورخه والدانو برای اولین بازی که به من داد تا وارد این چرخه شوم . از مدیر عامل متشکرم چرا که همیشه بهترین ها را برای باشگاه می خواهد . از میلیون ها هواداری که در موفقیتهای تیم نقش زیادی دارند متشکرم به خصوص آنهایی که به سانتیاگو برنابئو می آمدند و به من ابراز لطف می کردند . از خانواده ام سپاسگزارم چرا که بدون آنها به هیچ چیز نمی رسیدم . همین طور برای استادم آلفردو دی استفانو آرزوی سلامتی هر چه زودتر دارم ." "این جا خانه ی من بوده که بسیاری از احساساتم را در آن سهیم بوده ام . امروز بخش جدیدی از زندگی من آغاز می شود . سالها طول کشیده که پیراهن رئال مادرید را بپوشم و همیشه سعی کرده ام که تعصبم را به باشگاه و ارزشهایش نشان دهم . از روح فوتبال هم سپاسگزارم و ... زنده باد رئال مادرید ." [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] .................................................. .................................................. .................. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] رائول پس از مراسم تودیعش در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد . "نوبت به تصمیم گیری رسید . من پیراهن بهترین تیم جهان را 15 سال به تن کردم . حالا 33 ساله هستم و این آخرین شانس من برای تجربه ی بازی در خارج از اسپانیا بود . تصمیم سختی بود اما این خداحافظی نیست بلکه ترجیح می دهم که بگویم به امید دیدار . من هر جا که بروم طرفدار رئال مادرید خواهم ماند ." "می خواهم از رئال مادرید به خاطر بردباریش در اجازه دادن به من در مورد تصمیم گیری سپاسگزاری کنم . در مورد آن با خانواده ام خوب فکر کردم . تصمیم مشکلی بود چرا که مربی جدیدی آمده بود که روی من و کار من حساب باز کرده بود . باید به این قضیه از یک منظر دقیق نگاه می کردم . تصمیمی گرفتم که بسیار دردناک بود اما فکر می کنم که درست ترین بود ." "خاطرات زیادی از رئال مادرید دارم و انتخاب تنها یکی از آنها مشکل است . فکر می کنم که بهترین لحظه مربوط به وقتی است که جمعه 28 اکتبر به خانه رفتم و به مادرم گفتم که با تیم اصلی به ساراگوسا سفر می کنم و قرار است که بازی کنم . مادرم نمی توانست که از خوشحالی روی پایش بایستد که زیباترین چیزی است که دیده ام . این خاطره در ذهنم حک شده است چرا که اولین بود اما هزاران خاطره دیگر هم هستند ." "شماره 7 برای رئال مادرید بسیار سمبلیک بوده است . مطمونم که بازیکنانی این شماره را پوشیده اند که باید می پوشیده اند . شما باید از هر لحظه لذت ببرید و نباید در گذشته سیر کنید . شماره مهم نیست ، درجه و مرتبه مهم است . این چیزی است که آن را بسیار مهم به شمار می آورم . البته این نامبر هم به خاطر سنتش مهم است . مطمئنم که کسی شماره 7 را به تن خواهد کرد که شایسته اش باشد ." "خوزه مورینیو مرا مدت زیادی به فکر فرو برد تا تصمیم بگیرم . او مربی فوق العاده ایست و همیشه کارش را تحسین کرده ام . با هم صحبت کردیم و به من گفت که او روی من حساب کرده و آماده ی شروع تمرینات با من بود . اما تصمیم گرفتم که تصمیم متفاوتی اتخاذ کنم ." [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] .................................................. .................................................. ............. خدانگهدار کاپیتان.... For Me is Raul the best forward ever
|
|
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
|
|
#13 |
![]()
17 تشکر شده در 6 پست
بازیکن محبوب:
7
|
دی ماریا هم اکنون زیر نظر مورینیو گران ترین خرید رئال در تابستان جاری به تیم ملحق شد کاکا و ایگواین در آینده نزدیک اضافه می شوند. همچنین باب بردلی سرمربی ایالات متحده برای اهداف آموزشی نزد سفید پوشان می آید تا به تجزیه و تحلیل روش های مورینیو بپردازد. روز نخست رئال مادرید در ایالات متحده با توجه به دوره های آموزشی رضایت بخش بوده ( Juanfran, Tébar, Morata, Álex Fernández Nacho Fernández ) این 5 بازیکن از تیم های پایه رئال در این تور حاضرشدند Cristiano Ronaldo چهره شاخص این روز بود مورینیو در این تمرین سعی کرد مفاهیم خود را به بازیکنان آموزش دهد [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] es mi vida real madrid
ویرایش توسط Mensajes : 31-07-2010 در ساعت 00:49. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
3 تشکر شده در 3 پست
بازیکن محبوب:
سسک فابرگاس - مسی - تیری هانری
مربی محبوب: قلعه نوعی - آرسن ونگر - پپ گوادیولا
|
گفتگو با رونالدو:رائول خوشحال می شود پیراهن 7 را بپوشم
من دوست داشتم که پیراهن شماره 7 رائول را برتن کنم و مطمئنم که رائول هم ازاین بابت احساس غرور خواهد کرد، چون ما بازیکنانی هستیم که طرز فکر مشابهی داریم. اگر بتوانم این کار را خواهم کرد [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی، اولین بازیکنی است که در طول اردوی پیش فصل کهکشانی ها در لس آنجلس، با رسانه ها به گفتگو پرداخته. کریس از اینکه پیراهن شماره 7 باشگاه مادریدی که پیش از این دراختیار رائول بود را برتن خواهد کرد بسیار خوشحال است. متن گفتگوی رونالدو با روزنامه آ.اس را با هم می خوانیم: * سال گذشته فشار زیادی بررویت بود.فکر می کنی که امسال فشار بیشتر می شود؟ چرا که رئال اکنون به دست کم یک عنوان قهرمانی نیاز دارد - فشار برروی همه ماست. من آرام هستم. تمرینات تیم بسیار خوب هستند و با جدیت فراوان دنبال می شود. من نحوه تمرین تیم را بسیار دوست دارم و همه ما بسیار خوشحالیم و انگیزه های زیادی داریم تا بتوانیم فصل را به خوبی آغاز کنیم. * با پیوستن مورینیو به نیمکت مربی گری تیم، تغییرات زیادی را در مقایسه با سال گذشته شاهد خواهیم بود؟ - اکنون او را به خوبی می شناسم. تمرینات تیم ما بسیار خاص و ویژه هستند. بازیکنان تیم هم ازاین بابت کاملا راضی اند، چرا که وقتی که خوب تمرین کنی، کمتر خستگی رااحساس می کنی. مورینیو مربی باتجربه ای است و اگر بازیکنان تهاجمی ای در اختیار داشته باشد، تاکتیکی تهاجمی را پایه ریزی خواهد کرد.من تحت هیچ شرایطی نگران نیستم.چرا که فصل خوبی را پیش رو داریم * آیا با مربی جدیدتان صحبت کرده ای؟ - او را به خوبی می شناسم و البته نمی خواهم از صحبتهایی که با او داشته ام، بگویم. ولی او به خوبی می داند که من برای کارهایی که به من نیاز دارد، آماده ام. او حزو یکی از بهترینهای دنیاست، باید بگویم که بهترین است * امسال اولین سال رئال بدون رائول خواهد بود. آیا غیبت او در رئال تاثیرگذار خواهد بود؟ - رائول بازیکن بسیار مهمی است و تصمیم به ترک باشگاه گرفت، چون فکر می کرد که این بهترین راه برای اوست. او کاپیتان بزرگی است و مطمئن باشید که همچنان بسیار خوب خواهد بود. * پس از جدایی رائول، شماره پیراهنت را عوض خواهی کرد؛ پیراهن شماره 9 را کنار خواهی گذاشت و پیراهن شماره 7 را برتن خواهی کرد. - من دوست داشتم که پیراهن شماره 7 رائول را برتن کنم و مطمئنم که رائول هم ازاین بابت احساس غرور خواهد کرد، چون ما بازیکنانی هستیم که طرز فکر مشابهی داریم. اگر بتوانم این کار را خواهم کرد * رئال مادرید توان غلبه بر بارسلونا در رقابتهای این فصل را دارد؟ - اگر این طور فکر نکنم که می توانیم مقابل بارسا به پیروزی برسیم، بهتر است که در خانه بمانم. من اطمینان و اعتماد زیادی به تیممان دارم و امسال تمام ابزار لازم برای پیروزی را در اختیار دارید * آیا بارسا شمارا نگران نمی کند؟ - امیدواریم که بتوانیم به مراتب بهتر از آنها باشیم ولی نباید احساس نگرانی کنیم. من مطمئنم که می توانیم از آنها بهتر باشیم * ممکن است مادریدی ها کاروالیو را به خدمت بگیرند.در این رابطه چه نظری داری؟ - صحبتهای زیادی به گوش می رسد.ریکاردو بازیکن بزرگی است.رئال تنها 3 خرید انجام داده و این رئیس باشگاه است که مسئول خرید و جذب بازیکنان است. * پدرو لئون را در اولین جلسات تمرینی پیش فصل چطور دیدی؟ - ما همیشه به بازیکنان خوب در تیممان خوشامد می گویم. امیدوارم که او هم بتواند به تیم کمک کرده و در رئال مادرید خوش شانس باشد * زمانی که قهرمانان دنیا به ترکیب تیمتان اضافه شوند، به آنها چه خواهی گفت؟ - من با سرخیو راموس و ایکر کاسیس صحبت کرده ام؛ چرا که شماره تلفن آنها راداشتم ولی شماره بقیه بازیکنان را نداشتم. زمانی که آنها به اردوی تیم اضافه شوند، بیشتر با هم صحبت می کنیم و مطمئنم که آنها با روحیه زیادی به جمع ما می آیند ولی اکنون باید تنها به رئال مادرید فکر کرد. رقابتهای جام جهانی تمام شده است * به نظرت قهرمانی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی عادلانه بود؟ - باید به تیم ملی اسپانیا تبریک گفت.این تیم منسجمترین و باثبات ترین تیم حاضر در رقابتها بود. امسال من انگیزه های زیادی دارم . چون سال گذشته هیچ جام قهرمانی ای را کسب نکردم.نهایت تمرکزم را به کار گرفتم تا فصل خوبی را پشت سر بگذارم. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] آرسنال عشقی است تمام نشدنی. |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#15 |
![]() ![]()
964 تشکر شده در 409 پست
بازیکن محبوب:
میشائیل بالاک/میروسلاو کلوزه/باستین شواین اشتایگر/فیلیپ لام/الیور کان و کل آلمان
مربی محبوب: گاس هیدینک/لویی فن خال/یواخیم لو/اوتمار هیتسفیلد/فلیکس ماگات/کارلو آنچلوتی
|
پیراهن شماره 7 رئال برای کریس؛ بازگشت سی آر 7 کوپا، خوانیتو، بوتراگنیو، آمانسیو همگی این پیراهن را برتن می کردند. در نهایت پیراهن شماره 7 رئال به رائول رسید و اکنون کریس رونالدو پیراهن ارزشمند رائول را به تن خواهد کرد. سایت گل- پیراهن شماره 7 باشگاه رئال مادرید، پیراهن ارزشمندی است. این شماره بر تن بازیکنان بزرگ و شخصیتهای برجسته دنیای فوتبال و به ویژه باشگاه ماردیدی بوده است و بازیکنان تاریخ سازی این پیراهن را بر تن کرده اند. ریموند کوپا: بازیکن فرانسوی بود که در فصل 7-1956 برای اولین بار این پیراهن را بر تن کرد. آمانسیو آمارو: بازیکن اسپانیایی که در فصل 3-1962 به رئال رسید و تا فصل 6-1975 در رختکن کهکشانی ها بود نیز در مجموع 344 بازی با پیراهن رئال برگزار کرد و توانست 119 گل به ثمر برساند. خوان گومس گونسالس " خوانیتو": در سال 1977 به رئال پیوست و برای ده فصل در ترکیب این تیم پیراهن شماره 7 را به تن می کرد.او در مجموع در 284 بازی در لالیگا برای رئال به میدان رفت و توانست 85 گل به ثمر برساند امیلیو بوتراگنیو سانتوس: بوتراگنیو در 341 بازی ای که با پیراهن رئال انجام داد 123 گل به ثمر رساند. او از فصل 4-1983 تا 5-1994 برای رئال به میدان می رفت. بوتراگنیو تجربه 5 قهرمانی در لالیگا و 2 جام یوفا را در کارنامه خود می بیند خوان اسنایدر: این ستاره آرژانتینی، 30 بازی با پیراهن رئال برگزار کرد و توانست به 2 گل دست یابد.او اولین بازیکنی بود که خودش پیراهن شماره 7 را برگزید * رائول گونسالس بلانکو: رائول اسپانیایی در فصل 3-1992 به رئال مادرید پیوست و در سال 1994 به تیم بزرگسالان رئال امد. در 29 اکتبر سال 1994، رائول برای اولین بار در ورزشگاه روماردا برای رئال روانه میدان شد.ستاره شماره 7 باشگاه مادریدی دررقابتهای لالیگا در 550 بازی برای رئال روانه میدان شد و 740 بار در تمام رقابتها برای رئال به میدان رفت. رائول در رقابتهای لالیگا 228 گل به ثمر رساند.او بیشترین حضور در ترکیب تیم مادریدی را در کارنامه اش ثبت کرده و بیشترین گلها را دررقابتهای لالیگا به ثمر رسانده و به علاوه با به ثمر رساندن 66 گل، برترین گلزن رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز هست. کریس رونالدو:اکنون پیراهن شماره 7 رائول به کریس رونالدو می رسد. بازیکن پرتغالی که در منچستریونایتد نیز پیراهن شماره 7 قرمزپوشان را برتن می کرد، پس از جدایی رائول از رئال از سران باشگاه مادریدی درخواست کرد تا شماره موردعلاقه اش را به او بسپارند و از این به بعد این کریس است که می بایست از هویت پیراهن شماره 7 رئال دفاع کند. [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] Ich Bin Stolz auf Deutschland
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
17 تشکر شده در 6 پست
بازیکن محبوب:
7
|
![]() عناوین روزنامه AS خدیرا سفید می پوشد (مادریدی شد) او قراردادی 5 ساله امضا کرد اشتوتگارت از این معامله 10 میلیون بعلاوه پاداش هایی دریافت می کند او امروز به مادرید می رسد و فردا به تیم در LA ملحق می شود مورینیو نگران بی علاقگی بنزما است. دی ماریا به تمرینات اضافه شد کریس رونالدو به شدت در حال تمرین است. کاسیاس ژاوی و راموس تعطیلاتشان را 2 روز دیگر تمدید کردند رائول با شالکه شروع کرد ![]() عناوین مارکا خدیرا :"رویایی که تحقق یافت" رئال با خدیرا قرارداد رسمی بست درحالیکه مارکا 19 روز پیش این خبر را اعلام کرد خدیرا : "قصد دارم عناوین متعددی را با رئال مورینیو بدست آورم". "تاکتیکی, این تیم عالی است .ما برتده می شویم". مورینیو نشان داد که چقدر محبوبیت امضا داره درست مثل کریس رونالدو ( در امریکا ) es mi vida real madrid
ویرایش توسط Mensajes : 31-07-2010 در ساعت 19:44. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
964 تشکر شده در 409 پست
بازیکن محبوب:
میشائیل بالاک/میروسلاو کلوزه/باستین شواین اشتایگر/فیلیپ لام/الیور کان و کل آلمان
مربی محبوب: گاس هیدینک/لویی فن خال/یواخیم لو/اوتمار هیتسفیلد/فلیکس ماگات/کارلو آنچلوتی
|
گونسالو ایگواین (18)
طبق انتخاب گل دات کام، گونسالو ایگواین، ستاره آرژانتینی باشگاه رئال مادرید، هجدهمین بازیکن برتر فصل 2010-2009 شد سایت گل، 50 بازیکن برتر خود در فصل 10-2009 را برگزیده اند.ما با ارائه پرونده هر یک از بازیکنانی که در جمع 50 بازیکن برتر قرار گرفته اند، به سمت معرفی نفر برگزیده که روز دهم آگوست معرفی خواهدشد پیش می رویم گونسالو ایگواین در آستانه چهارمین فصل کامل خود در رئال مادرید است و پیش از این با چهار مربی در برنابئو کار کرده و ژوزه مورینیو پنجمین مربی او در این باشگاه میشود. با وجود بیثباتی در معروفترین باشگاه دنیا، این ملیپوش آرژانتینی چهرهای آرام و باثبات داشته و با سکوت کارش را انجام داده که گلزنی بوده است. ایگواین در ابتدای فصل 10-2009 جایگاهش در ترکیب ثابت را مورد تهدید از سوی کریم بنزمای تازهوارد میدید. ایگواین در دوران رامون کالدرون خریداری شده بود و گفته میشد فلورنتینو پرس، رییس جدید باشگاه او را مانند وزلی اسنایدر و آرین روبن از باشگاه بیرون خواهد انداخت. اما ایگواین در برنابئو ماند و در حالی که بنزمای 35 میلیون یورویی و کهکشانی به شکلی مصیبتبار ناکام ماند، ایگواین نشان داد گلزن قابل اعتمادتری است. «ال پیپیتا» دومین گلزن برتر لالیگا در فصل گذشته شد و با 28 قرار گرفتن در ترکیب ثابت 27 گل زد. او همچنین پنج پاس گل داد. جالب آن که مهاجم سابق ریورپلاته اولین گل خود را در اواسط اکتبر زد، یعنی هفت هفته پس از آغاز فصل. پس از آن بود که گلهای او از راه رسید و او از چپ و راست گل زد. ایگواین نه تنها گل زد، بلکه گلهای او مانند فصل 09-2008 مهم هم بود. این بازیکن 22 ساله در هر دو دربی مادرید مقابل اتلتیکو گل زد و گلهای او سرنوشت بازی را عوض کرد. هتتریک او مقابل وایادولید در ماه مارس رقم خورد و گل او مقابل والنسیا در برنابئو بود که مادرید را در کورس قهرمانی نگه داشت. اما بهترین لحظات این سانتر فوروارد زاده فرانسه در دسامبر رقم خورد، جایی که دو گل مقابل والنسیا زد تا مادرید در مستایا سه بر دو پیروز شود، آن هم در دیداری که پیگرینی نه کریستیانو رونالدو را در اختیار داشت و نه کاکا را. هر چند او در لالیگا درخشان بود، اما در لیگ قهرمانان کاری از پیش نبرد. دو گل و یک پاس گل در شش بازی اروپایی در حقیقت آمار بدی نیست، اما موقعیتهای پرشماری که مقابل لیون در بازی برگشت دیدار یکهشتم نهایی از دست داد در نهایت باعث حذف رئال شد تا رئال برای ششمین فصل پیاپی در این مرحله حذف شود. در هر حال نمایش ایگواین برای مادرید باعث شد دیهگو آرماندو مارادونا، مربی آرژانتین به او اجازه دهد برای اولین بار با پیراهن تیم ملی به میدان برود. این بازی در مقابل پرو در اکتبر 2009 در مسابقات مقدماتی جام جهانی بود و این بازیکن 22 ساله پاسخ اعتماد مربی را با کی گل داد. آرژانتین آن بازی را دو بر یک برد و ایگواین در نهایت در لیست 23 نفره آرژانتین برای جام جهانی جای گرفت. مهاجم سابق ریورپلاته بدون هیچ تردیدی در ترکیب ثابت آرژانتین قرار گرفت و در چهار بازی در جام جهانی چهار گل زد. بهترین عملکرد او مقابل کره جنوبی بود که هتتریک کرد. در هر حال ناتوانی ایگواین در قدرتنمایی مقابل تیمهای بزرگ در بازی با آلمان خود را بار دیگر نشان داد و او نتوانست کاری از پیش ببرد. در هر حال، برای مهاجمی آرژانتینی که هرگز نامش را «مارادونای جدید» نگذاشتهاند و حتی مطبوعات مادریدی هم چندان به او کاری ندارند، فصل 10-2009 بسیار پرثمر بود. فراموش نکنیم که ایگواین تنها 22 سال دارد و هنوز روی منحنی یادگیری است. طبق دو فصل گذشته، به نظر میرسد او دارد با سرعت فوقالعادهای درسهایش را میآموزد. Ich Bin Stolz auf Deutschland
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
17 تشکر شده در 6 پست
بازیکن محبوب:
7
|
![]() پوشش روزنامه AS مورینیو تحت تاثیر بازی پدرو لئون خدیرا برای انجام معاینات پزشکی و همچنین امضا قرارداد به مادرید رسید, او فردا به لوس آنجلس می رود . خدیرا : "هدف بزرگ ما فتح لیگ قهرمانان است". خدیرا: "من ریتم خوبی در کنار ژاوی آلونسو خواهم داشت" رائول نزدیک بود اولین گلش با پیراهن شالکه به ثمر برساند (دقیقه 56 ) ![]() پوشش روزنامه مارکا پدرو لئون : "من کار مورینیو را در انتخاب هایش سخت خواهم کرد".(درترکیب تیم ) " اگر فکر می کردم که نمی توانم بازی کنم (برای رئال ) در ختافه می ماندم" "به توانایی هایم ایمان دارم و خودم را شناختم" "دوست ندارم با میشل (ستاره سرشناس رئالی در سالیان گذشته) مقایسه شوم زیرا تا حالا اصلا بازی نکردم ! " کاکا ,مورینیو را در امریکا ملاقات کرد. بنفیکا پرتغال قراردادی 6 میلیون یوریی با رودریگو جوان (از تیم پایه رئال ) به امضا رساند. es mi vida real madrid
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
17 تشکر شده در 6 پست
بازیکن محبوب:
7
|
![]() دی ماریا : " من پیام خوش آمدگویی را دریافت کردم , انگیزه های زیادی برای کار دارم می خواهم موفقیت های زیادی بدست آورم. اینکه بازی کنم یا نه به نظر مربی برمی گرده ولی اگر بازی کنم امیدوارم سرعت وشتابم به کمک تیم بیاد. رئال مادرید باشگاه فوف العاده ایی ست که فشار زیادی هم در آن هست اما من مشتاق بازی کردن هستم . بازی کردن برای رئال مادرید همیشه برام رویا بوده , نمی خواستم اطلاعاتی از پیشنهادات تیم های دیگر می شنیدم زیرا علاقه من بازی کردن در این تیم است . لیگ قهرمانان مهمترین مسابقه باشگاهی است مورینیو تا کنون دو بار موفق به کسب آن شده او اینجا آمده تا بار دیگر موفقیت ها در رئال مادرید را معنا کند . [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] es mi vida real madrid
|
|
|
|
|
|
#20 |
![]()
17 تشکر شده در 6 پست
بازیکن محبوب:
7
|
![]() روزنامه As رائول رائول رائول , 2 گل در مقابل بایرن مونیخ بعد از گل دوم و بازی عالی , هواداران در Gelsenkirchen (محل برگزاری مسابقه ) با فریادهایشان می گفتند : Raul, Raul, Raul ! اوزیل اولین امضا رئال مادرید در فصل بعد خواهد شد . ![]() روزنامه مارکا مورینیو به کاکا : "با من دوباره شماره 1 خواهی شد". کاکا با مورینیو دگرگون می شود . راه حله مشکل کاکا اعتماد کردن به اوست مورینیو ( به کاکا ) : " آرام باش تو را به اوج برمی گردانم". اما مورینبو می حواهد بداند مسئله روحی وجود دارد یا چیز دیگری است. خدیرا درباره بارسلونا :" رویای ما در این فصل شکست دادن آنها است ". کریستیانو رونالدو در عرض 4 ساعت 450,000 یورو برای مجموعه اش خرج کرد es mi vida real madrid
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|