FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود | تا ست شدن سایر دومین‌ها، از باز کردن صفحات با دیگر دومین‌ها خودداری کنید

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال داخلی > باشگاه استقلال
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 30-07-2010, 13:35   #221
saeed_cris saeed_cris آنلاین نیست.
عضو سایت

saeed_cris آواتار ها

مقام سوم پیش بینی لیگ قهرمانان اروپا مقام سوم پیش بینی بوندس لیگا

هواداران حمايت كنند تا به شرايط مطلوب برسيم
پورحيدري: فولاد از پيش بازنده نيست
خبرگزاري فارس: مدير فني و سرپرست تيم استقلال گفت: فولاد خوزستان در بازي فردا از پيش بازنده نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در خصوص آخرين وضعيت استقلال قبل از بازي با فولاد خوزستان گفت: پيروزي در بازي اول آن هم در تبريز براي ما بسيار مهم و باارزش بود و معتقدم 3 امتياز بسيار با ارزشي را در اولين گام ليگ دهم كسب كرديم.

وي افزود: بايد به بازي دوم فكر كنيم، اين بازي براي ما بسيار مهم است و معتقدم هيچ حريفي در ليگ برتر از پيش بازنده نيست و تيم فولاد خوزستان نيز از اين قاعده مستثني نخواهد بود.

پورحيدري ادامه داد: با گذشت زمان اميدوارم بتوانيم در نيم فصل دوم همان استقلالي شويم كه مردم انتظار دارند چرا كه تعطيلات موجود تا پايان نيم فصل براي مفيد است تا زماني را كه در ابتداي فصل از دست داديم جبران كنيم.

وي در پايان گفت: اميدوارم هواداران از حمايت خود ما را بي‌بهره نسازند و صبر و شكيبايي به خرج دهند تا استقلال به شرايط مطلوب برسد.
استقلال از ساعت 19:40 فردا (شنبه) در ورزشگاه آزادي ميزبان فولاد خواهد بود.

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

تبليغات

قدیمی 30-07-2010, 14:00   #222
عضو سایت

saeed_cris آواتار ها

احتمالا از مجيدي استفاده مي‌كنيم
مظلومي: مقابل فولاد‌ 3 امتياز را مي‌خواهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: در بازي مقابل فولاد به كسب هر 3 امتياز فكر مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال پيرامون آخرين وضعيت تيم قبل از رويارويي با فولادخوزستان اظهار داشت: پيروزي در تبريز به لحاظ رواني بسيار مفيد بود و تيم براي بازي دوم در شرايط روحي مناسبي قرار دارد. تنها دغدغه ما آماده نشدن مجتبي جباري است. البته او از يكي دو هفته ديگر به شرايط مطلوب خواهد رسيد ضمن اينكه احتمالا مي‌توانيم از وجود فرهاد مجيدي در اين مسابقه استفاده كنيم.

وي ادامه داد: بازي فولاد را به دقت آناليز كرديم و از توانايي‌هاي اين تيم اطلاع داريم. آنها حريف قابل احترامي هستند و به لحاظ فني و همانگي در سطح خوبي قرار دارند. كادرفني فولاد مدت زيادي است كه در اين تيم حضور دارد و اين از عوامل مهم هماهنگي اين تيم است.

مظلومي افزود: بايد هوشيارانه وارد ميدان شويم و با حوصله بازي را شروع كنيم. قطعاً هدف ما كسب سه امتياز است و بسيار اميدوارم در دومين بازي خود در ليگ دهم نيز به پيروزي برسيم و دل هواداران را شاد كنيم.

استقلال از ساعت 19:40 فردا (شنبه) در ورزشگاه آزادي ميزبان فولاد خواهد بود.

تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 18:27   #223
عضو سایت

saeed_cris آواتار ها

به دليل مصدوميت
برهاني 2 تا 3 هفته نمي‌تواند براي استقلال بازي كند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال به دليل مصدوميت 2 تا 3 هفته قادر به بازي نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني كه قبل از اولين بازي استقلال در ليگ مقابل شهرداري تبريز با مصدوميت از ناحيه كشاله ران پاي چپ روبرو شده بود، با تستي كه امروز داد مشخص شد 2 الي 3 هفته نمي تواند براي آبي پوشان بازي كند.

امين نوروزي رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال با تاييد اين خبر، گفت: برهاني به دليل مصدوميت 2 يا 3 هفته نمي تواند بازي كند.
احتمالا برهاني از بازي هفته چهارم مقابل استيل آذين مي تواند براي استقلال بازي كند.

تشکر شده توسط:
قدیمی 30-07-2010, 23:02   #224
عضو سایت

saeed_cris آواتار ها

/گزارش تمرين عصر استقلال/
حضور برهاني مصدوم در اردو و تمرين نكردن جباري
خبرگزاري فارس: آخرين تمرين استقلال پيش از ديدار با فولاد خوزستان امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس تمرين استقلال از ساعت 17:30 در زمين شماره 3 آزادي آغاز شد.

* امير حسين صادقي به همراه پسر و پدر خود در محل تمرين حاضر شده بود.

* علي نظري جويباري، قائم مقام باشگاه استقلال امروز در تمرين حاضر شده بود.

* مجتبي جباري و آرش برهاني با لباس شخصي در محل تمرين استقلال حاضر شدند و 15 دقيقه بعد نيز محل تمرين را ترك كردند. البته برهاني با وجود مصدوميت و با نظر مظلومي امشب به اردوي آبي پوشان مي‌رود.

* حدود 20 تماشاگر در تمرين استقلال حاضر شده بودند.

* محمد محمدي زير نظر تراب پور و به همراه طالب لو تمرينات را پيگيري كرد.

* تغيير جناح بازي و استفاده از ضربات برگشتي يكي از تمرينات تاكتيكي استقلال بود.

* اعضاي اين تيم پس از تمرين براي برپايي اردو راهي هتل المپيك شدند.

* تمرين استقلال با صحبت هاي مظلومي و نظري جويباري تمام شد.

*غايبان بازي استقلال در بازي فردا، محمد محمدي، مجتبي جباري و آرش برهاني هستند.

*ديدار استقلال و فولاد ساعت 19:40 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

قدیمی 31-07-2010, 02:04   #225
SASAN TORRES SASAN TORRES آنلاین نیست.
عضو سایت

SASAN TORRES آواتار ها

مقام دوم پیش بینی جام جهانی 2010

برهاني: در اين فصل مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت كنم

مهاجم استقلال گفت: در اين فصل از انگيزه‌هاي زيادي برخوردار هستم و مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت کنم.
آرش برهاني گفت: متاسفانه هنوز آسيب‌ديدگي من به طور کامل برطرف نشده است. پيش از بازي با شهرداري تبريز در آخرين جلسه تمرين دچار کشيدگي عضله شدم. درد زيادي داشتم اما به ميدان رفتم و توانستم گل هم بزنم.

برهاني ادامه داد: در اين فصل از انگيزه‌هاي زيادي برخوردار هستم و مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت کنم. اين قول را مي‌دهم هميشه بهترين بازي‌ها را با پيراهن استقلال در مسابقات به نمايش بگذارم.

برهاني گفت: سه امتياز اولين مسابقه باعث افزايش روحيه تيمي شده است و به طور حتم در ديدار فولاد هدفي جز برد نداريم. فولاد در بازي اول به استيل‌آذين باخت و نمي‌خواهد دومين شکست در کارنامه‌اش ثبت شود،‌ براي همين انگيزه‌هاي زياد خواهد داشت.

you'll never walk alone

قدیمی 31-07-2010, 15:41   #226
Michael Ballack 13 Michael Ballack 13 آنلاین نیست.
عضو سایت

Michael Ballack 13 آواتار ها

خسرو حيدري: از طرفداران استقلال توقع نداشتم
حيدري كه در پايان بازي با اسكورت يكي از دوستانش ورزشگاه را ترك كرد آنقدر از شعارهاي تندي كه عليه‌اش داده شد ناراحت بود كه باوركردني نبود

سايت گل ـ حدود 600 تماشاگري كه در بازي سپاهان و راه آهن فقط براي حمله به خسرو حيدري در ورزشگاه حاضر بودند دل اين بازيكن را شكستند.
حيدري در زماني كه از رختكن براي گرم كردن وارد زمين شد تا پايان بازي به طرز عجيبي مورد حمله اين جماعت بود كه فقط آمده بودند تا از خسرو انتقام بگيرند. بازيكني كه به زعم آنها به خاطر پول بيشتر به سپاهان پيوسته است.
حيدري بعد از دو فصل درخشان در استقلال موقعيت خاصي در فوتبال ايران دارد تا جايي كه امير قلعه‌نويي مي‌گويد او بهترين هافبك راست آسياست. او كه دو فصل پيش بعد از سال‌ها كشمكش به استقلال پيوست در اين دو فصل براي استقلال كم نگذاشت و اين همان چيزي است كه در مصاحبه كوتاه خود با سايت گل به آن اشاره مي‌كند. حيدري مي‌گويد:«من براي اين تيم زخمت كشيده بودم و اصلا توقع نداشتم كه اين رفتار را با من انجام بدهند.»
حيدري كه در پايان بازي با اسكورت يكي از دوستانش ورزشگاه را ترك كرد آنقدر از شعارهاي تندي كه عليه‌اش داده شد ناراحت بود كه باوركردني نبود. او كه بازيكن بي‌حاشيه و خوش‌اخلاقي هم هست آنقدر از شعارها عصباني شد كه با بهادر عبدي درگير شد. حال آنكه هيچكس به خاطر نمي‌آورد خسرو در زمين بازي از خود بي‌خود بشود.
اين ستاره كه ديروز بعد از دو سال با پيراهن سفيد سپاهان به ميدان رفت، اما بايد ذهن خود را آماده ادامه اين درگيري‌ها بكند. تيم او در اين فصل حداقل 6 بازي در تهران انجام خواهد داد و اين 600 نفر و دوستانشان باز هم به شعارهايشان ادامه خواهند داد حتي اگر اين‌جور مورد حمله قرار گرفتن واقعا حق خسرو نباشد.

Ich Bin Stolz auf Deutschland

قدیمی 01-08-2010, 01:11   #227
عضو سایت

SASAN TORRES آواتار ها

مظلومي:من بايد پاسخگوي هواداران باشم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان استقلال بايد اين نکته را بدانند که من بايد پاسخگوي هواداران و تماشاگران باشم.

پرويز مظلومي پس از شکست 2 بر يک برابر فولاد خوزستان در ورزشگاه آزادي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آن چيزي که مي‌خواستم در زمين اتفاق نيفتاد. اصلا از بازيکنان راضي نيستم. دليلش هم ضعف بدني آنهاست و توان بدني آنها ضعيف است. کارهاي تاکتيکي ما تا زماني که به گل رسيديم خوب انجام شد.

وي ادامه داد: نبايد چنين شکستي مي‌خورديم. بازيکنان بايد از اين باخت درس بگيرند. در گل‌هايي که خورديم خط دفاع مقصر بود. مدافعان ما نبايد به يکديگر تعارف کنند تا مهاجم حريف بيايد و گل بزند. مشکلاتي در تيم داريم که با جابه‌جايي در نفرات آنها را رفع خواهيم کرد. در نيمه دوم خط حمله فولاد فشار زيادي به ما وارد کرد؛ به ويژه رضا نوروزي که دو گل زد.

سرمربي استقلال در مورد ضعف خط دفاعي‌اش گفت: آنها ناهماهنگ بودند و اين مسئله را قبول دارم. اشتباهات فاحشي را مرتکب شديم و شکست بدي خورديم. نبايد اين گونه ببازيم. توان تيمي ما پايين است و سرعت لازم را هم نداريم. حتي پس از برتري برابر شهرداري تبريز در هفته گذشته اين مسائل را بيان کردم. موجودي تيم استقلال همين است.

وي ادامه داد: دستمان بسته است و مصدوم داريم. حتي برهاني نيز که روي او حساب زيادي مي‌کرديم مصدوم شد و مجبور شديم مجيدي ناآماده را بازي بدهيم. بسياري از بازيکنان استقلال شرايط مسابقه را ندارند و تا زمان بهبودي مصدومان بايد با همين اندوخته جلو برويم.

مظلومي با اشاره به تغيير در ترکيب تيم در هفته‌هاي آينده عنوان کرد: شک نکنيد تغييرات خواهيم داشت. من به همه بازيکنان گفته‌ام همه ديدارها يک فينال است. بچه‌ها بايد بدانند که من بايد پاسخگوي اين تماشاگران باشم بنابراين آنها بايد در زندگي حرفه‌اي، گشت و گذار، استراحت و حتي خورد و خوراک خود دقت لازم را داشته باشند. من بر اين مسائل نظارت مي‌کنم.

مظلومي در مورد اينکه استقلال از هفته چندم آماده خواهد شد گفت: تيم ما هنوز کار دارد. نمي‌توانم زمان دقيقي براي اين مسئله بگويم. مسابقات فشرده است و بايد تيم را بسازيم. تصور مي‌کنم در هفته هفتم که ليگ تعطيل مي‌شود بتوانيم تيم را آماده کنيم.

اين مربي در مورد اينکه تيم‌هاي نفت تهران و آبادان و شهرداري تبريز همين شرايط را دارند اظهار داشت: من اين مسئله را قبول ندارم. شايد تيم‌هايي که از ليگ يک آمده باشند مانند ما باشند اما شرايط همه تيم‌ها يکسان نيست. زماني که برخي تيم‌ها در اردو بودند ما در حال جذب بازيکن بوديم. شرايط براي تيم‌ها متفاوت است. نبايد از روي کاغذ حرف زد. من فقط يک ماه فرصت داشتم تا هم تيم را از نظر بدني و هم از نظر تاکتيکي آماده کنم. دنبال بهانه نيستم و باز هم مي‌گويم شکست بدي خورديم. با اين حال کارم را انجام مي‌دهم تا تيم آماده شود.

مظلومي در مورد عملکرد وحيد طالب‌لو در اين مسابقه گفت: طالب‌لو عملکرد خوبي داشت. او يک موقعيت تک به تک را مهار کرد. روي گل دوم نيز مدافعان تيم را صددرصد مقصر مي‌دانم. آنها بايد توپ را دفع مي‌کردند. تا هفته آينده مي‌توانم در مورد ترکيب اصلي فکر کنم و اکنون نمي‌توانم چيزي در اين مورد بگويم.

سرمربي استقلال در مورد حضور اميرحسين صادقي در ترکيب تيم گفت: از صادقي به اين دليل استفاده کردم که مهاجمان فولاد قدبلندند و صادقي نيز قد بلندي دارد. با اين حال از عملکرد او راضي نيستم.

you'll never walk alone

قدیمی 01-08-2010, 15:11   #228
عضو سایت

saeed_cris آواتار ها

استقلال صاحب اتوبوس اختصاصي شد
خبرگزاري فارس:استقلال صاحب يك دستگاه اتوبوس VIP شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، يدالله روزچنگ مديرعامل شركت توليدي خورشيد زريوار و آرپانوش كه محصول آن تحت عنوان "ايستك " در بازار عرضه مي‌شود، پس از گفت وگو با فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال حواله يك دستگاه اتوبوس VIP را به گودرزي عضو كميته اقتصادي اين باشگاه اهدا كرد.

روزچنگ در اين مراسم ضمن آرزوي موفقيت براي تمامي دست‌اندركاران ورزش اظهار داشت: هدف و انگيزه ما سلامتي و بهروزي همه آحاد جامعه و تمام تلاش ما در اين راستا است. اميدوارم هديه ما به باشگاه مردمي و دوست‌داشتني استقلال موجب شادي مردم و هواداران شود.

تشکر شده توسط:
قدیمی 01-08-2010, 16:10   #229
THE GAME THE GAME هم اکنون آنلاین است.
عضو سایت

THE GAME آواتار ها

پنالتی استقلال گم شد...

اين تصاوير كه توسط سعيد زارعيان و رضامحدث (عکاسان باشگاه)شكار شده گوياي همه چيز است.
سند تصويري سايت رسمي باشگاه استقلال نشان مي‌دهد در روز بازي با فولاد خوزستان پنالتي صددرصد استقلال ناديده گرفته شد و متاسفانه داور مسابقه نه عمد بلكه سهواً از خطاي هند مدافع فولاد خوزستان در محوطه هجده قدم چشم‌پوشي كرد و نقطه پنالتي را نشان نداد.
بازيكن فولاد كه در تصوير مشاهده مي‌كنيد و نيازي به هيچ توضيح اضافي نيست در يكي از حملات استقلال وقتي نتوانست توپ را دفع كند از دست خود استفاده كرد و طبق قوانين داوري اگر يدا...جهانبازي جايگيري بهتري داشت و به صحنه نزديك بود علاوه بر اعلام پنالتي به سود استقلال بايد از كارت زرد و حتي قرمز خود استفاده ميكرد چون موقعيت خوبي براي گلزني استقلال مهيا شده بود.
البته باز هم تاكيد مي‌كنيم عدم گرفتن پنالتي از سوي داور غيرعمد بود و جهانبازي و ديگر داوران عزيزمان از زحمت‌كش‌ترين اقشار هستند. اين اميد را داريم در مسابقات آينده داوران دقت بيشتري داشته باشند تا مبادا اين اتفاقات باعث تضييع حق استقلال و هواداران ميليوني اين تيم پرطرفدار شود.
به هر حال در عكس اول توپ به سمت بازيكن فولاد آمده و در عكس دوم ايشان كوشش و كشش موفق و مضاعفي داشت كه توپ را با دست بزند كه چنين هم كرد.
فوتبال بازي لحظه‌هاست اما كاش داوران گرامي بيشتر دقت كنند تا حق تيمي كه ديرتر از ديگران يارگيري و آماده‌سازي‌اش را شروع كرده و هواداران ميليوني دارد تضييع نشود.

we are champion

تشکر شده توسط:
قدیمی 01-08-2010, 18:15   #230
عضو سایت

SASAN TORRES آواتار ها

طالب‌لو مقصر شکست استقلال برابر فولاد نبود

مربي دروازه‌بان هاي تيم فوتبال استقلال با دفاع از عملکرد دروازه بان اين تيم گفت: روي گلهاي خورده طالب‌لو هيچ تقصيري نداشت.

حسین ترابپور مربی دروازه بان های استقلال با اشاره به بازی ضعیف این تیم مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: برخلاف آن تصوری که داشتیم بازی چنگی به دل نزد و به هیچ وجه راضی کننده نبود. بازیکنان آنطور که باید بازی نکردند و برخلاف انتظار ما بازی کردند.
وی افزود: مقابل فولاد حتی تصور شکست را هم نمی کردیم اما برخلاف این تصور نتیجه را واگذار کردیم. آن هم در حالی که میزبان این مسابقه بودیم و اولین بازی خانگی را برگزار می کردیم. البته بچه ها تلاش خود را کردند اما ما و هواداران از آنها توقع بیشتری داشتیم.
مربی دروازه بان های استقلال دررابطه با دلایل نمایش ضعیف آبی پوشان در این مسابقه گفت: مهم ترین دلیل عدم هماهنگی بازیکنان دیر شروع کردن تمرینات نسبت به دیگر تیم هاست. استقلال دیرتر از خیلی تیم ها تمریناتش را شروع کرد و طبیعی است که بازیکنان آن هنوز به هماهنگی لازم نرسیده باشند.
ترابپور در ادامه تصریح کرد: استقلال چند بازیکن ملی پوش داشت که همگی جزء نفرات اصلی بودند و در مقطع حساسی در تمرینات حضور نداشتند. همین فکر می کنم دلیل کافی باشد برای عدم هماهنگی بین بازیکنان ملی پوش و دیگر بازیکنان. البته معتقدم زمان همه چیز را حل می کند و بازیکنان رفته رفته به آن هماهنگی که مدنظر کادرفنی است، خواهند رسید.
این مربی در رابطه با عملکرد وحید طالب لو گفت: وحید در نیمه اول عملکرد بسیار خوبی داشت، حتی در نیمه دوم نیز موقعیت های خوبی را گرفت اما واقعا برای یک لحظه نفهمیدم چه اتفاقی افتاد که دروازه باز شد. باید فیلم بازی را ببینم تا دقیقا اظهار نظر کنم اما به نظرم طالب لو روی گل های خورده مقصر نبود و نمی خواست چنین گل هایی بخورد. بلکه یک ناهماهنگی بین خط دفاع و دروازه بان باعث باز شدن دروازه استقلال شد.
حسین تراب پور در پایان تصریح کرد: محمدی و طالب لو شرایط خوبی دارند و آماده حضور درون دروازه هستند. باید ببینیم صلاح دید آقای مظلومی برای بازی بعدی چیست.
تیم فوتبال استقلال شنبه شب در هفته دوم رقابت های لیگ برتر با نتیجه 2 بر یک نتیجه را به فولاد واگذار کرد.

you'll never walk alone

پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش