FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود | تا ست شدن سایر دومین‌ها، از باز کردن صفحات با دیگر دومین‌ها خودداری کنید

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > فوتبال خارجی > فوتبال انگلیس > آرسنال
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 29-07-2010, 12:53   #101
Arsenal-FC Arsenal-FC آنلاین نیست.
عضو سایت

Arsenal-FC آواتار ها

پیش فرض شوارتزر هنوز گزینه اول ونگر است

به گزارش میرور مارک شوارتزر دروازه بان 37 ساله فولهام هنوز هم گزینه اصلی ونگر برای حضور در درون دروازه آرسنال است.
ظاهرا ونگر اعتماد خود به مانوئل آلمونیا را از دست داده و قصد دارد تا در فصل جدید جانشینی برای او به خدمت بگیرد.
با وجود ابراز علاقه مارکتی به ترک کالیاری و رد پیشنهاد سمپدوریا توسط کالیاری برای جذب او و همچنین پیشنهاد 5.5 میلیون پوندی آرسنال برای جذب این گلر 27 ساله میرور گزارش داده است که شوارتزر گزینه اصلی تصاحب پیراهن شماره ی 1 آرسنال است.

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

آسمون نیست آلوده ....... سفید مثل فالوده
لابد اون بالاها یکی فکر ما بوده

تشکر شده توسط:
تبليغات

قدیمی 31-07-2010, 01:04   #102
Arsenal_WM Arsenal_WM آنلاین نیست.
عضو سایت

Arsenal_WM آواتار ها

پیش فرض ونگر: برای فروش فابرگاس مذاکره نخواهیم کرد

وقتی در ابتدای تابستان خبرهایی مبنی بر انتقال سسک فابرگاس به بارسلونا وجود داشت، این انتقال زیاد دور از ذهن به نظر نمی رسید اما مسئولین آرسنال در ادامه راه موضع قدرتمند خود در قبال این ماجرا را اعلام داشتند.

آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از شروع جام امارات اعلام کرد که حاضر نیست تحت هیچ شرایطی با مسئولین بارسلونا مذاکره کند.

" مذاکره نخواهیم کرد. اگر به دنبال خرید خانه شما باشم و شما قصد فروش آن را نداشته باشید، شما با من مذاکره نخواهید کرد، این کاملا عادی است.

در طول تابستان مستقیما با اون صحبت کردم اما باور دارم مهم است ملاقات های مابین من و بازیکنان مخفی باقی بماند. هرگز کلماتی را که به بازکنانم منتقل کرده ام را بازگو نمی کنم. "

Arsène Wenger " I think Fabianski will be a great keeper. He is a top-class goalkeeper, I repeat that many times and you will see that one day, I am right. For me he will become the best Polish keeper." 1

3 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 01:35   #103
عضو سایت

Arsenal_WM آواتار ها

پیش فرض رئیس از تصمیم کمپبل متعجب نشده است

مدافع کهنه کار انگلیسی ژانویه امسال با قراردادی 6 ماهه به آرسنال پیوست تا اولین بازیکنی باشد که پس از خروج از آرسنال بار دیگر به تیم باز می گردد.

سول در 6 ماه گذشته عملکرد بسیار خوبی برای آرسنال داشت و همین امر موجب شد پیشنهادات بسیاری از سوی دیگر تیم ها داشته باشد. آرسن ونگر اعلام کرد که او آماده بود تا قرارداد جدیدی با کمپبل امضا کند اما از تصمیم او متعجب نشده است.

" نه ، متعجب نشده ام زیرا فکر می کردم این یکی از اختمالات پیش روی او بود.

سول به اعتقاد من عملکرد فوق العاده خوبی با ما داشت و هنوز هم برای مذکره با او در اینجا اماده بودیم. اما او آن انتخاب را انجام داد و نه ، من به هیچ وجه متعجب نشدم. "

Arsène Wenger " I think Fabianski will be a great keeper. He is a top-class goalkeeper, I repeat that many times and you will see that one day, I am right. For me he will become the best Polish keeper." 1

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 15:43   #104
FERNANDO 9 TORRES FERNANDO 9 TORRES آنلاین نیست.
عضو سایت

FERNANDO 9 TORRES آواتار ها

ونگر در جستجوی مدافع میانی

مرد فرانسوی قصد تقویت دفاع تیم خود را دارد.

آرسن ونگر، مربی آرسنال تایید کرده که در سرتاسر دنیا به دنبال مدافعی میانی می‌گردد تا گزینه‌های دفاعی تیمش را افزایش دهد.
توپچی‌ها سول کمپل، ویلیام گالاس و مایکل سیلوستره را در تابستان پس از اتمام قراردادشان از دست دادند. با وجود آمدن لوران کوشیلنی از لوریان و بازگشت هاوارد نورتویت و یوهان جورو از دوره‌های قرضی، مرد فرانسوی می‌خواهد مدافع باتجربه‌ای را در کنار توماس فرمائلن در خط دفاعی قرار دهد.
او به سایت باشگاه گفته است: «هیچ نامی را به شما نمی‌دهم. چندین نام هستند که آنها را بررسی و تحلیل می‌کنیم. ما به مسائل مالی و پتانسیل فنی آنها می‌نگریم. اما محال است به تنها یک نام برسم. ما در جستجو هستیم چون در حال حاضر تنها سه مدافع میانی داریم و فصل پیش دیدیم که به پنج مدافع میانی نیاز داریم. باور دارم که حداقل چهار مدافع می‌خواهیم چون چند بازیکن دیگر داریم که بتوانند در پست مدافع میانی بازی کنند. در هر حال فعلا در جستجو به سر می‌بریم.»

I knew Liverpool with Rafa, I Know & I will know

"به روز شده"

تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 17:59   #105
Yasin Gunner Yasin Gunner آنلاین نیست.
همکار فوتبال انگلیس
و همکار تاپ گل

Yasin Gunner آواتار ها

مقام دوم پیش بینی سری آ مقام سوم پیش بینی لیگ برتر انگلیس

پیش فرض وضعیت زاپاتا مشخص نیست

مدیر برنامه های کریستین زاپاتا اعلام کرد هنوز مشخص نیست که وی در اودینزه خواهد ماند یا خیر.

این مدافع 23 ساله مورد توجه ونگر واقع شده است و ممکن است به آرسنال بپیوندد.آرسن ونگر نیز کیفیت بازی این ملی پوش کلمبیایی را ستوده است و با توجه به گزینه های محدود آرسنال برای مرکز دفاع این انتقال در این تابستان قابل بحث بوده است.
صحبت های ماسیمو ایتالیانی مدیر برنامه های زاپاتا میتواند باعث تحریک و تشویق آرسنال برای به خدمت گرفتن زاپاتا شود زیرا ایتالیانی اعلام کرده زاپاتا علاقه شدیدی به بازی در لیگ انگلیس دارد.
ایتالیانی به Sport.co.uk گفت:"من نمیدانم این تابستان چه اتفاقی خواهد افتاد.هنوز همه چیز نامشخص است.در حال حاضر تعدادی از باشگاه ها برای جذب زاپاتا ابراز علاقه کرده اند.در حال حاضر احتمال رفتن زاپاتا به لیگ های دیگر بیشتر از ماندن او در سری A است."
"بازی کردن در لیگ انگلیس برای کریستین(زاپاتا) یک رویاست.او میخواهد در لیگ برتر انگلیس بازی کند ."
شایان ذکر است این بازیکن 23 اودنیزه 188 سانتی متر قد دارد و دارای فیزیک مناسبی برای پست دفاع وسط است.
در حال حاضر در رسانه های گزینه های دیگری نیز مانند پر مرتساکر . جاگیلکا . سردارتاسکی نیز مطرح میشوند که احتمال پیوستنشان به آرسنال وجود دارد.

This season 's championship belongs to us. from the first game we will attecks our rivals and show everyone that gunners will be unbeatable as the same side in 2003_04 was.
Go for glory

3 تشکر شده توسط:
قدیمی 04-08-2010, 04:55   #106
عضو سایت

Arsenal_WM آواتار ها

پیش فرض پارلر: به یک مدافع دیگر نیاز داریم

با خروج چند بازیکن از تیم، آرسن ونگر خیلی زود دست به کار شد و پیش از اتمام جام جهانی ، دو بازیکن جدید را به تیم افزود. این دو بازیکن در تورنومنت امسال امارات که با قهرمانی آرسنال پایان یافت شرکت داشتند و عملکرد خوب و مثبتی از خود ارائه دادند.

ری پارلر ، هافبک سابق توپچی ها از عملکرد این دو بازیکن در جام امارات به وجد امده. او اعتقاد دارد آرسنال به یک مدافع دیگر نیاز دارد.

" نمی توانم تصور کنم آرسن برای جذب یک دروازبان 20 میلیون پوند هزینه کند. او از قبل آلمونیا و فابیانسکی را در باشگاه دارد اما به شخصه می توانم تصور کنم که شوارزر به تیم ملحق شود و خود را به عنوان انتخاب اول اثبات کند !! او کیفیت خوبی دارد و به گونه قیمت گذاری شده که مد نظر ونگر است. "

پارلر در مورد شماک گفت " به نظر می رسد او می خواهد جایگاه ثابتی را در جلوی زمین برای خود ایجاد کند. شما به کیفیت کافی نیاز دارید تا در لیگ برتر نامی را برای خود دست و پا کنید. به واسطه شخصیت ، شتاب ضربات سر و پاهایش و همینطور اصول عالی کار وی تحت تاثیر قرار گرفته ام. او می خواهد دائما در حرکت باشد و همیشه آماده است تا توپ را دریافت کند. او می تواند ذهنیت بهتری را برایم ایجاد کند."

هافبک اسبق توپچی ها در مورد عملکرد کوسیلنی نیز گفت " به نظر می رسد آینده بزرگی در انتظار اوست و قطعا اشتیاق خاصی برای او وجود دارد. او در خواندن بازی حریف باهوش عمل می کند و به در قبال حرکاتی که پیش روی خود می بیند به سرعت عکس العمل نشان می دهد. باید بگویم خیلی تحت تاثیر بازی او قرار گرفتم. شما یوهان جیورو را نیز در ان منطقه دارید اما باشگاه یقینا به مدافع میانی دیگری نیاز دارد. شما همیشه می توانید بگویید که به 4 مدافع مرکزی قدرتمند نیاز دارید. اگر تصمیم من بود ، دوست داشتم فیل جاگیلکا به تیم بی آید اما مطمئن نیستم که آیا می تواند چنین اتفاقی بی افتد یا نه. "

ویرایش توسط Yasin Gunner : 04-08-2010 در ساعت 17:37.

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 04-08-2010, 11:00   #107
Arsenal-FC Arsenal-FC آنلاین نیست.
عضو سایت

Arsenal-FC آواتار ها

پیش فرض اسپاهیچ مدافع جدید آرسنال!!!

پس از کش و قوسهای فراوان و شایعات متعدد در خصوص جذب مدافعان مختلف توسط آرسنال گویا بالاخره مدافع جدید آرسنال مشخص شده است.
امیر اسپاهیچ(Emir Espahic) مدافع 29 ساله ی تیم ملی بوسنی و باشگاه مون پولیه فرانسه ادعا کرده است که کار انتقالش به آرسنال تا چند روز آینده خاتمه میابد.
آرسن ونگر پیش از این اذعان کرده بود که به دنبال جذب مدافعی دیگر است تا جایگزین 3 مدافعی که تیم را ترک کردند کند.
اسپاهیچ کاپیتان تیم ملی بوسنی امیدوار است که مون پولیه برای این انتقال با آرسنال به توافق برسد.
اسپاهیچ به sportssport.ba گفت"مهمترین نکته این است که این مذاکرات به صورت برنامه ریزی شده پیش میرود و این انتقال به زودی به پایان خواهد رسید.آرسنال باشگاه بزرگی است. من ونگر را ستایش میکنم و امیدوارهستم مون پولیه همکاری کند."
به نظر میرسد طی روزهای آینده شاهد یکی دیگر از خریدهای منحصر به فرد ونگر خواهیم بود.بازیکنانی گمنام با کیفیت بالا و ارزان.

آسمون نیست آلوده ....... سفید مثل فالوده
لابد اون بالاها یکی فکر ما بوده

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 04-08-2010, 18:02   #108
Clemenza Clemenza آنلاین نیست.
مدیر انجمن

Clemenza آواتار ها

فنی ترین کاربر سایت در سال 88 مقام اول پیش بینی لالیگا مقام اول پیش بینی سری آ مقام دوم پیش بینی بوندس لیگا

پیش فرض آرسنال باید 25 میلیون پوند بدهد!!

خبرگزاری ها آرسنال را به خرید کاپیتان تیم ملی بوسنی نزدیک می دانند.

در ساعات اخیر شایعات زیادی مبنی بر نزدیک شدن آرسنال به خرید امیر اسپایک، مدافع 29 ساله باشگاه مونتپیلر فرانسه و کاپیتان تیم ملی بوسنی، در خبرگزاری ها پیچیده است. چند مصاحبه نیز از طرف سرمربی این باشگاه، وکیل و خود بازیکن صورت گرفته است.

این مصاحبه ها در یکی از خبرگزاری های بوسنیایی منتشر شده است و برخی از خبرگزاری های انگلیسی نیز آن را نقل قول کرده اند. البته ما با ورود به سایت منبع، اخبار آن را از زبان اصلی به انگلیسی برگرداندیم و شما ترجمه فارسی این مصاحبه ها را می توانید در زیر بخوانید.

سرمربی مونتپیلر می گوید : " حقیقتا معجب شده ام ! هرگز صحبتهایی از خروج امیر نبوده است. " هنگامی که از وی سوال شد که آیا با آرسنال مذاکره خواهد کرد یا خیر، او جواب داد : " بله، اما فقط زمانی که باشگاه انگلیسی مایل باشد به ما 25 میلیون پوند بپردازد!!! "

اما بشنویم از صحبت های وکیل این بازیکن: " تماس هایی بوده است، اما تمام ماجرا همین است. امیر از علاقه آرسنال خبر دارد اما هنوز اتفاقی نیفتاده است. او تماس های زیادی دریافت کرده است اما هیچ پیشنهادی از آرسنال نبوده است! باید دید چه اتفاقی خواهد افتاد. "

و در آخر مصاحبه خود بازیکن: " مذاکرات به خوبی و طبق برنامه پیش می روند. قرارداد باید در آینده ای نزدیک تکمیل شود! آرسنال باشگاه بزرگی است و من یکی از هواداران آرسن ونگر هستم و امیدوارم مون پلیه با انتقال من موافقت کند. "

باید دید در چند روز آینده چه خبر هایی از این انتقال خواهد آمد. اما چیزی که مسلم است، با توجه به صحبتهای مربی این تیم، قطعا ونگر برای بازیکن 29 ساله، 25 میلیون نخواهد پرداخت!!

Arsenal 10/11

EPL: 2nd / 7 pts|CL:
Group stage |FA Cup: 3rd round|Carling Cup: 3rd round
Played: 3 Wins:
2 Draws: 1 Losses: 0
Goals Scored: 9 Goals Conceded: 2
Clean Sheets: 1

Theo Walcott ~ App: 2+1 Goals: 4 Assists: 0
Andrey Arshavin ~ App: 3 Goals: 2 Assists: 1
Abou Diaby
~ App: 3 Goals: 1 Assists: 1

قدیمی 04-08-2010, 23:59   #109
عضو سایت

Arsenal_WM آواتار ها

پیش فرض هیوز: شوارزر را نمی فروشیم

آرسنال که در ابتدای تابستان مشکلاتی از نظر دروازبانی داشت، به دنبال دروازبان هایی می گشت. در این بین پیشنهاد 2 میلیونی آرسنال به شوارزر دروازبان 37 ساله فولام نیز رد شد. خیلی از خبرگزاری ها مارک را در چند قدمی آرسنال می دانستند اما به هر حال این انتقال هنوز شکل نگرفته است.

مارک هیوز که به تازگی مربی فولام شده است، اعلام کرد قصد ندارد به هیچ وجه دو بازیکن تاثیرگذار خود یعنی شوارزر و کانچسکی را بفروشد. کانچسکی مورد توجه لیورپول و مارک زیر رادار آرسنال بودند.

هیوز می گوید : " همیشه علاقه هایی راجع به بازیکنان باکیفیت ما وجود داشت اما هدف من این نیست که به بازیکنان بهتر اجازه رفتن بدهم. ما در موقعیتی هستیم که مجبور به فروش بازیکنان خوب خود نیستیم.

ما می خواهیم پیشرفت کنیم و شما باید بهترین بازیکنان را داشته باشید. بنابراین دو بازیکنانی که شما ذکر کردید در پایان پنجره نقل و انتقالات نیز با ما خواهند بود!!

چند وقت پیش، مذاکراتی با شوارزر وجود داشت اما من که تازه وارد شده ام باید اطلاعات خود را راجع به این مذاکرات به روز کنم. می خواهیم این موقعیت هر چه زودتر حل شود ولی به هر حال ما در موقعیتی نیستیم که بازیکنان خوب خود را بفروشیم، بنابراین مارک نیز جزو همین دسته بازیکنان است!! "

از سوی دیگر مانوئل آلمونیا که عملکرد نسبتا خوبی در بازی های پیش فصل داشت، می خواهد در آرسنال بماند و نیازی نمی بیند که کسی را برای ماندنش متقاعد کند.

مانوئل نیز می گوید : " نیازی ندارد کسی را متقاعد کنم. فقط باید کار خود را انجام دهم. هنوز چند سال دیگر تا پایان قرارداد من باقی مانده است بنابراین من بازیکن آرسنال هستم!! "

3 تشکر شده توسط:
قدیمی 06-08-2010, 10:03   #110
Yasin Gunner Yasin Gunner آنلاین نیست.
همکار فوتبال انگلیس
و همکار تاپ گل

Yasin Gunner آواتار ها

مقام دوم پیش بینی سری آ مقام سوم پیش بینی لیگ برتر انگلیس

پیش فرض مارکتی در لندن!!

طبق گزارشهای منابع مختلف فدریکو مارکتی دروازه بان 27 ساله ی کالیاری برای انجام مذاکرات پیرامون انتقالش به یکی از باشگاه های لندنی وارد لندن شده است.

مارکتی که گفته میشود مورد توجه آرسنال است و حتی مدیر کالیاری در سخنانی گفته بود تنها باشگاه خواهان مارکتی آرسنال است به نظر میرسد وارد لندن شده تا باشگاه آینده اش را انتخاب کند.اما سئوال این است که او برای مذاکره با چه باشگاهی وارد لندن شده است.
آمدن او به لندن میتواند به سه دلیل باشد.
او آمده تا با آرسنال مذاکره کند.
او به عنوان جانشین مارک شوارتزر که احتمال دارد به آرسنال بپیوندد به فولهام میپیوندد.
او میخواهد به وستهام بپیوندد چرا که در صورتی که شوارتزر به آرسنال بپیوندد رابرت گرین به فولهام خواهد رفت و جا برای یک گلر در وستهام باز خواهد شد.
به هر حال حضور مارکتی در لندن میتواند نشانه حضور یک دروازه بان جدید برای آرسنال باشد.مارکتی.شوارتزر و یا رابرت گرین؟؟

This season 's championship belongs to us. from the first game we will attecks our rivals and show everyone that gunners will be unbeatable as the same side in 2003_04 was.
Go for glory

4 تشکر شده توسط:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2010, 2010-11, 2011, Arsenal, Gunners, Transfer News, Transfers, Trasnfer Rumours, نقل و انتقالات, آرسنال, اخبار, توپچی ها, توپچی های لندن, شایعات

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش