FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News

محصولات فروشگاه آنلاین

آخرین ارسالهای انجمن

JavaScript Dropdown Menu Demo
لینک‌های مستقیم تا انتقال کامل فایل‌ها، قابل استفاده نخواهند بود | تا ست شدن سایر دومین‌ها، از باز کردن صفحات با دیگر دومین‌ها خودداری کنید

بازگشت   FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News > متفرقه > گفتگوی آزاد > سرگرمی
فراموش کردن رمز عبور   ثبت نام

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 31-07-2010, 09:47   #341
Forza Milan Forza Milan آنلاین نیست.
عضو تحریریه سایت

Forza Milan آواتار ها

دومین همکار سرپرست برتر در سال 88

نقل قول:
Saeid juve نوشته است: نمایش پست ها
سلام :
آقا هیچکس جواب پیشنهاد مارو نداد.
اگه زمین بزرگ بگیریم :
1.یه سانس میگیریم در نتیجه هزینه کمتری متقبل میشیم.
2.دو تا تیم 11نفره میشیم با دو سه تا ذخیره که مدام تعویض میشن.
3.آخر سانس همه نفس کم نمیارن و فرار کنن.
یک بار امتحانش مشکلی پیش نمیاره...
عزیزم ما تو همین زمین کوچیکش موندیم. من میخوام بندازم کنار زمین استارت بزنم یا مهدی احمدی ؟
از بحث نفس و ...... هم که بگذریم، زمین بزرگ هماهنگی اش خیلی سخته یعنی الکی باید بریم اونجا زیر توپ بزنیم. بازیکنان لیگ برترمون هم نمیتونن زمین بزرگ بازیکنن حالا ما بریم زمین بزرگ؟!
در کل ما یگ بار با بچه هایی که چند سال با هم سالن بودیم رفتیم سالن بسیار پشیمون شدیم به همین خاطر توصیه میکنم بهش فکر نکنید

[فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

I'VE GOT DEVIL IN ME
Alireza59sg سابق

تبليغات

قدیمی 31-07-2010, 12:08   #342
Yasin Gunner Yasin Gunner آنلاین نیست.
همکار فوتبال انگلیس
و همکار تاپ گل

Yasin Gunner آواتار ها

مقام دوم پیش بینی سری آ مقام سوم پیش بینی لیگ برتر انگلیس

خب دوستان متاسفانه دیشب با خانواده رفتیم بیرون ، رفتیم پارک نشد بیام آمارها رو بزارم ولی الان ترتیبشو میدم :

اول اسامی تیم ها رو معرفی کنم :

تیم A : خودم ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]

این تیم اصلا قوی نبودا ،، دمش گرم لاور خدایی ترکوند چه توپایی که برامون نگرفت ، بعد اومد جلو ماشالا 2 یا 3 تا گل هم زد ، خودم که همه کاره تیم بودم توپا رو پخش میکردم ، سعید هم خیلی خوب بازی کرد ولی دهنمونو صاف کرد سه تا پاس گل فقط میتونست به من بده همش تکروی ، علی رضا هم با اون مصدومیتش واقعا چنگنده بازی کرد بهنام هم که خوب بود و یه گل قشنگ زد ولی حیف نفس نداره والا میترکوند. یاسر هم که دفاع تیممون بود و یه گل زیبا خوردیم که بچه ها اشاره کردن .

تیم B : علی چلسی ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا], [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، یه دروازبان هم برمیداشتن که بیشتر لاور یا امید دروازبانشون بود .

اگه عرفان تو این تیم نبود معلوم نیست چی میشد ولی خداییش بدون عرفان هم عالی بازی میکردن و خیلی با هم هماهنگ بودن علی که ماشالا یه پا جان تری بود و فقط دفاع میکرد ، محمد آث میلان ایندفعه فکر کنم دوپینگ کرده بود خیلی خوب بازی کرد بعد مرتیکه برای ما هفته پیش در حد لیگ برتر افغانستان بازی کرد ای بمیری ، دو دوست علی و محمد خیلی خوب بودن و با هم خیلی هماهنگ بودن .

تیم C : مهدی مارکو ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، juve ،Arash_milito ، یه دروازبان هم برمیداشتن ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ،

تو این تیم مهدی خوب بازی کرد و مجید هم بد نبود و آرش هم که به قول خودشون فقط تکروی میکرد و یووه هم با اون هیکلش خوب دریبل میکرد ولی ضعیفترین تیم اینا بودن که تقصیر مهدی مارکو بود دیر اومد ، زود تر میومد یه تیم خوب بهش میرسید ، هومن هم که انقدر ادعا مییکرد هیچ کاری نتونست بکنه .

تیم D : تیم امید [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، کلا بچه های رئال که [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] تو تیمشون بود و همچنین مهدی احمدی خودمون و داداشش که خیلی خوشحال شدیم دیدیمش و کلا بچه های رئال بودن دیگه .

در این تیم هم امید باز هم مثل همیشه عالی بود ولی این هفته بیشتر دروازه وایساده بود و بنده خدا رو خیلی زدن . و آرمان هم که ماشالا یه دیوار دفاعی بود برای خودش ، داداش مهدی هم خوب دروازبانی کرد ولی کلا تیم رئال به غیر از دور اول خیلی افت کردن ، نمیدونم چرا .

خب میرسیم به انتخاب برترین گل هفته و همچنین بازیکن هفته :

برترین گل ، شوت زیبای عرفان انتخاب شد که واقعا شوتاش اگه تو دروازه باشه حتما گله ، گل برتر دیگر گل زیبای بهنام بود که دیوید بکامی زد ، بعد گل خودم بود که از فاصله 40 متری یه شوت زدم که رفت کنج دروزاه و اگه دو تا دروازبان هم بود نمیتونستن اون توپ رو بگیرن ، بعد یه پاس زیبا علی چلسی داد به دوستش ( گفت این نکتش مهمه یعنی پاس گل دهنده ) که یه گل تکنیکی و پشت پایی زد .
بعد گل های تیکی تاکا زیاد داشتیم که با پاس های تک ضرب و زیبا چندین گل به ثمر رسید .

اما میرسیم به بهترین بازیکن هفته ، که عرفان این عنوان رو از ان خودش کرد واقعا بازیش حرف نداره و بازیکن دوم در عین ناباوری محمد چاوش شد که خیلی خوب بازی کرد . امید بنده خدا هم زیاد دروازه وایساد ولی با این حال یکی از بهترین ها بود ، بحث خودم هم که جداست .

خب این دوره هم به خوبی و خوشی تموم شد ، ولی واقعا این هفته حاشیه زیاد بود که دوستان اشاره کردن ،،، از هادی جان هم کمال تشکر رو داریم که اومد و وقتا رو گرفت و حسابی با همدیگه خندیدیم .

دو دوست خوبمون هم علی رضا و منوچهر هم بازی نکردن که متاسفانه یه اتفاقی افتاد که رفتن و من اصلا دلیلشون رو قبول ندارم ولی امیدوارم از هفته های بعد بیان و بازی کنن و ما رو هم ببخشن .

اما در اخر بگم که خودم به شدت از کشاله ران مصدوم شدم و دکترا گفتن یه ماه نمیتونی بازی کنی الانم که روی صندلی نشستم واقعا پام درد میکنه و فکر کنم دلیلش هم این بود که قبل از بازی نرمش نکردم نمیدونم چرا اینو یادم رفت بعید بود از خودم ولی کاریه که شد .

با تشکر از همگیتون

This season 's championship belongs to us. from the first game we will attecks our rivals and show everyone that gunners will be unbeatable as the same side in 2003_04 was.
Go for glory

قدیمی 31-07-2010, 13:09   #343
juve juve آنلاین نیست.
عضو سایت

juve آواتار ها

پس چرا من تو بهترینها نیستم؟!!..تیم ما خیلی هم خوب بود...فقط یه کم ناهماهنگ بودیم...در اینده از ما بیشتر میشنوید ولی خداییش یار کشی خیلی نامردی بود

تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 14:48   #344
Liverpudlian Liverpudlian آنلاین نیست.
همکار فوتبال انگلیس

Liverpudlian آواتار ها

نقل قول:
نصف زمان رو داشتی با من حرف میزدی!! بعد میگی باهاش همکلام نشدم..... دیگه چه رابطه هایی داشتی؟!
اون زمان اندکی هم که باهات حرف زدم فقط میخواستم یکم بیشتر در مورد رسوایی اخلافیت بدونم آخه یکی اونجا گفته بود فراتر از رسوایی اخلاقیه

علی حیا کن ....... زن بریجُ رها کن

برای نمایش کلیک کنید

ویرایش توسط Liverpudlian : 31-07-2010 در ساعت 17:33.

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 15:52   #345
Mohammad_AcMilan Mohammad_AcMilan آنلاین نیست.
عضو سایت

Mohammad_AcMilan آواتار ها

نقل قول:
ما میرسیم به بهترین بازیکن هفته ، که عرفان این عنوان رو از ان خودش کرد واقعا بازیش حرف نداره و بازیکن دوم در عین ناباوری محمد چاوش شد که خیلی خوب بازی کرد . امید بنده خدا هم زیاد دروازه وایساد ولی با این حال یکی از بهترین ها بود ، بحث خودم هم که جداست .
چه تیم قوی ای داشتیم عرفان که بهترین بازیکن شد، امید هم به خاطر بازی های درخشانش تو دروازه ما جز بهترین بازیکنان شد فقط من به این انتخاب اعتراض داشته بیدم من چرا دوم شدم؟ حالا بازیکنای تیم های دیگه به کنار،خداییش علوی ( kaptan black ) ( همونی که لباس سبز داشت روش نوشته بود یا حسین ) خیلی بهتر از من بازی کرد می خواستین از تیم برتر (تیم ما) انتخاب کنی، اون رو انتخاب می کردی خب یاسین

خیلی خوش گذشت، از همه مسئولین و بچه هایی که اومدن کمال تشکر رو دارم،انشالله تا باشه از این فوتبالا!
بازی خداحافظی خوبی بود

کمرنگ می شویم......

5 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 19:17   #346
R4mos R4mos آنلاین نیست.
عضو سایت

R4mos آواتار ها

آقا یه پیشنهاد داشتم
شما هر هفته که دارین این 3 تا بازیکن برتر رو انتخاب میکنید
از این به بعد یه تیم منتخب انتخاب کنید با 5 تا بازیکن مثلا تو هر پست یه بازیکن رو انتخاب کنید که تو تیم خودشون خوب بودن
بعد هفته دیگه این تیم یه بازی رو با یه تیم منتخب از بچه هایی که میان انجام بده مثلا یه بازی تو 2 تا 10 دقیقه
نظرتون چیه

پ.ن : این هفته هم خداییش من هیچ کاری نکردم اگه نظر خودم رو میخواین نباید انتخاب میکردین

||::|| The Best Defender In The World ||::||

||::|| عشق است داداشم راموس ||::||

||::|| عــشــق اســت رئــال مــادریــد ||::||

6 تشکر شده توسط:
قدیمی 31-07-2010, 19:27   #347
FCABanari FCABanari آنلاین نیست.
عضو سایت

FCABanari آواتار ها

ببینم دخترا نمیتونن بیان بازی
باور کنین ما هم دل داریم

4 تشکر شده توسط:
قدیمی 01-08-2010, 01:56   #348
Saeid juve Saeid juve آنلاین نیست.
عضو جدید

Saeid juve آواتار ها

اینو دیگه باید از بزرگترها بپرسید!؟!؟!؟!؟!؟!!!!

قدیمی 01-08-2010, 02:42   #349
Arash Milito Arash Milito آنلاین نیست.
عضو سایت

Arash Milito آواتار ها

نقل قول:
این آرش میلیتو هم مارو آسفالت کرد دو به تک هارو که فقط دریبل می زد!! گلر رو هم میخواد دریبل بزنه! خوب برادر من نمیشه که... ولی آفرین خوب بود
نقل قول:
واقعا این مهدی خوب گفت این آرش مارو اسفالت کرد فکر کنم 80درصد گل هامون رو به خاطر توپ لو دادنای آرش خوردیم
بابا بیخیال کدوم دو به تک؟
من کلا دو بار به دروازه حریف نزدیک شدم که یکیش پاس گل بود یکیشم با استوک رفتم مچ پای ممد لاور(99 درصد)
اون دو به تکایی که مهدی میگه منظورش پخش کردن توپ وسط زمین بود
بعدشم هومن من هر بازی گفتم برم دفاع همتون گفتین برو جلو بعد اون جلو توپ لو میرفت میدیدم هیشکی دفاع نیست خودم برمیگشتم دفاع..........

2010 the best football year

3 تشکر شده توسط:
قدیمی 01-08-2010, 15:36   #350
Hooman_Lampard Hooman_Lampard آنلاین نیست.
عضو سایت

Hooman_Lampard آواتار ها

خب آرش جان توپ لو میرفت که اکثرش کار خودت بود که گیر دادی بودی همه رو دریبل کنی باید هم برمیگشتی
اگه منم برمیگشتم که دیگه کی جلو وایمیساد باید میخوابیدیم تو دروازه که عین یونان میشدیم

تشکر شده توسط:
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش