![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#341 | |
![]() ![]()
9,348 تشکر شده در 2,388 پست
بازیکن محبوب:
مالدینی کبیر- بارزی
مربی محبوب: لیپی-ا فشین امپراتور- گاس هیدینگ
حالت من:
|
نقل قول:
ما تو همین زمین کوچیکش موندیم. من میخوام بندازم کنار زمین استارت بزنم یا مهدی احمدی ؟ ![]() از بحث نفس و ...... هم که بگذریم، زمین بزرگ هماهنگی اش خیلی سخته یعنی الکی باید بریم اونجا زیر توپ بزنیم. بازیکنان لیگ برترمون هم نمیتونن زمین بزرگ بازیکنن حالا ما بریم زمین بزرگ؟! در کل ما یگ بار با بچه هایی که چند سال با هم سالن بودیم رفتیم سالن بسیار پشیمون شدیم به همین خاطر توصیه میکنم بهش فکر نکنید![]() [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] I'VE GOT DEVIL IN ME Alireza59sg سابق
![]() |
|
|
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#342 |
|
و همکار تاپ گل ![]() ![]() ![]()
5,907 تشکر شده در 1,597 پست
بازیکن محبوب:
باتی گل،توماس روسیچکی،لیونل مسی ، آندره آرشاوین
مربی محبوب: پروفسور آرسن ونگر
حالت من:
|
خب دوستان متاسفانه دیشب با خانواده رفتیم بیرون ، رفتیم پارک نشد بیام آمارها رو بزارم ولی الان ترتیبشو میدم
:اول اسامی تیم ها رو معرفی کنم : تیم A : خودم ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا]، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] این تیم اصلا قوی نبودا ![]() ،، دمش گرم لاور خدایی ترکوند چه توپایی که برامون نگرفت ، بعد اومد جلو ماشالا 2 یا 3 تا گل هم زد ، خودم که همه کاره تیم بودم توپا رو پخش میکردم ، سعید هم خیلی خوب بازی کرد ولی دهنمونو صاف کرد سه تا پاس گل فقط میتونست به من بده همش تکروی ، علی رضا هم با اون مصدومیتش واقعا چنگنده بازی کرد بهنام هم که خوب بود و یه گل قشنگ زد ولی حیف نفس نداره والا میترکوند. یاسر هم که دفاع تیممون بود و یه گل زیبا خوردیم که بچه ها اشاره کردن .![]() تیم B : علی چلسی ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا], [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ، یه دروازبان هم برمیداشتن که بیشتر لاور یا امید دروازبانشون بود . اگه عرفان تو این تیم نبود معلوم نیست چی میشد ولی خداییش بدون عرفان هم عالی بازی میکردن و خیلی با هم هماهنگ بودن علی که ماشالا یه پا جان تری بود و فقط دفاع میکرد ، محمد آث میلان ایندفعه فکر کنم دوپینگ کرده بود خیلی خوب بازی کرد بعد مرتیکه برای ما هفته پیش در حد لیگ برتر افغانستان بازی کرد ای بمیری ، دو دوست علی و محمد خیلی خوب بودن و با هم خیلی هماهنگ بودن .تیم C : مهدی مارکو ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ، juve ،Arash_milito ، یه دروازبان هم برمیداشتن ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند
لینکها را مشاهده کنند.
ثبت نام در اینجا] ، تو این تیم مهدی خوب بازی کرد و مجید هم بد نبود و آرش هم که به قول خودشون فقط تکروی میکرد و یووه هم با اون هیکلش خوب دریبل میکرد ولی ضعیفترین تیم اینا بودن که تقصیر مهدی مارکو بود دیر اومد ، زود تر میومد یه تیم خوب بهش میرسید ، هومن هم که انقدر ادعا مییکرد هیچ کاری نتونست بکنه .![]() تیم D : تیم امید [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ، کلا بچه های رئال که [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] تو تیمشون بود و همچنین مهدی احمدی خودمون و داداشش که خیلی خوشحال شدیم دیدیمش و کلا بچه های رئال بودن دیگه .در این تیم هم امید باز هم مثل همیشه عالی بود ولی این هفته بیشتر دروازه وایساده بود و بنده خدا رو خیلی زدن . و آرمان هم که ماشالا یه دیوار دفاعی بود برای خودش ، داداش مهدی هم خوب دروازبانی کرد ولی کلا تیم رئال به غیر از دور اول خیلی افت کردن ، نمیدونم چرا .![]() ![]() خب میرسیم به انتخاب برترین گل هفته و همچنین بازیکن هفته : برترین گل ، شوت زیبای عرفان انتخاب شد که واقعا شوتاش اگه تو دروازه باشه حتما گله ، گل برتر دیگر گل زیبای بهنام بود که دیوید بکامی زد ، بعد گل خودم بود که از فاصله 40 متری یه شوت زدم که رفت کنج دروزاه و اگه دو تا دروازبان هم بود نمیتونستن اون توپ رو بگیرن ، بعد یه پاس زیبا علی چلسی داد به دوستش ( گفت این نکتش مهمه یعنی پاس گل دهنده ) که یه گل تکنیکی و پشت پایی زد .بعد گل های تیکی تاکا زیاد داشتیم که با پاس های تک ضرب و زیبا چندین گل به ثمر رسید . اما میرسیم به بهترین بازیکن هفته ، که عرفان این عنوان رو از ان خودش کرد واقعا بازیش حرف نداره و بازیکن دوم در عین ناباوری محمد چاوش شد![]() که خیلی خوب بازی کرد . امید بنده خدا هم زیاد دروازه وایساد ولی با این حال یکی از بهترین ها بود ، بحث خودم هم که جداست .![]() خب این دوره هم به خوبی و خوشی تموم شد ، ولی واقعا این هفته حاشیه زیاد بود که دوستان اشاره کردن ،،، از هادی جان![]() هم کمال تشکر رو داریم که اومد و وقتا رو گرفت و حسابی با همدیگه خندیدیم .دو دوست خوبمون هم علی رضا و منوچهر هم بازی نکردن که متاسفانه یه اتفاقی افتاد که رفتن و من اصلا دلیلشون رو قبول ندارم ولی امیدوارم از هفته های بعد بیان و بازی کنن و ما رو هم ببخشن .اما در اخر بگم که خودم به شدت از کشاله ران مصدوم شدم و دکترا گفتن یه ماه نمیتونی بازی کنی الانم که روی صندلی نشستم واقعا پام درد میکنه و فکر کنم دلیلش هم این بود که قبل از بازی نرمش نکردم نمیدونم چرا اینو یادم رفت بعید بود از خودم ولی کاریه که شد .![]() با تشکر از همگیتون ![]() ![]() ![]() ![]() This season 's championship belongs to us. from the first game we will attecks our rivals and show everyone that gunners will be unbeatable as the same side in 2003_04 was. Go for glory |
|
|
|
| 21 تشکر شده توسط: |
|
|
#343 |
![]() ![]()
360 تشکر شده در 176 پست
بازیکن محبوب:
کریمی/دل پیرو/کریس رونالدو/بوفون/بازیکنان پرسپولیس
مربی محبوب: فرگوسن/کلینزمن
|
پس چرا من تو بهترینها نیستم؟!!..تیم ما خیلی هم خوب بود...فقط یه کم ناهماهنگ بودیم...در اینده از ما بیشتر میشنوید
ولی خداییش یار کشی خیلی نامردی بود |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#344 | |
![]() ![]() ![]()
5,735 تشکر شده در 1,868 پست
تيم محبوب: لیـورپـول . پـرسپوليـس
بازیکن محبوب:
جرارد , تورس , رابي فاولر , جيمي كرگر , سامي هيپيا , يان راش , كني دالگليش
مربی محبوب: بيل شنکلی , جو فگان , باب پيزلي
حالت من:
|
نقل قول:
![]() علی حیا کن ....... زن بریجُ رها کن ![]() ![]() برای نمایش کلیک کنید ![]() ویرایش توسط Liverpudlian : 31-07-2010 در ساعت 17:33. |
|
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#345 | |
![]() ![]()
3,660 تشکر شده در 1,369 پست
بازیکن محبوب:
کاکا ، رونالدینهو ، پاتو و البته کاپیتان پائولوی کبیر
مربی محبوب: رایکارد ، قطبی
|
نقل قول:
عرفان که بهترین بازیکن شد، امید هم به خاطر بازی های درخشانش تو دروازه ما جز بهترین بازیکنان شد فقط من به این انتخاب اعتراض داشته بیدم من چرا دوم شدم؟ حالا بازیکنای تیم های دیگه به کنار،خداییش علوی ( kaptan black ) ( همونی که لباس سبز داشت روش نوشته بود یا حسین ) خیلی بهتر از من بازی کرد می خواستین از تیم برتر (تیم ما ) انتخاب کنی، اون رو انتخاب می کردی خب یاسین![]() ![]() خیلی خوش گذشت، از همه مسئولین و بچه هایی که اومدن کمال تشکر رو دارم،انشالله تا باشه از این فوتبالا! ![]() بازی خداحافظی خوبی بود ![]() ![]() کمرنگ می شویم...... |
|
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#346 |
![]() ![]()
954 تشکر شده در 472 پست
بازیکن محبوب:
سرخیو راموس - داش علی منصوریان
مربی محبوب: ژنرال
|
آقا یه پیشنهاد داشتم
![]() شما هر هفته که دارین این 3 تا بازیکن برتر رو انتخاب میکنید ![]() از این به بعد یه تیم منتخب انتخاب کنید با 5 تا بازیکن مثلا تو هر پست یه بازیکن رو انتخاب کنید که تو تیم خودشون خوب بودن ![]() بعد هفته دیگه این تیم یه بازی رو با یه تیم منتخب از بچه هایی که میان انجام بده مثلا یه بازی تو 2 تا 10 دقیقه ![]() نظرتون چیه ![]() پ.ن : این هفته هم خداییش من هیچ کاری نکردم اگه نظر خودم رو میخواین نباید انتخاب میکردین ![]() ||::|| The Best Defender In The World ||::|| ||::|| عشق است داداشم راموس ||::|| ||::|| عــشــق اســت رئــال مــادریــد ||::|| |
|
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
|
|
#347 |
![]() ![]()
220 تشکر شده در 74 پست
بازیکن محبوب:
تمام بارسایی های گل-تمام استقلالی ها-ارشاوین-فابرگاس-
مربی محبوب: گواردیولا-ونگر-امیرخان
|
ببینم دخترا نمیتونن بیان بازی
![]() ![]() باور کنین ما هم دل داریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#348 |
![]()
12 تشکر شده در 6 پست
بازیکن محبوب:
Alex Delpiero
مربی محبوب: Lippi & Capello
|
اینو دیگه باید از بزرگترها بپرسید!؟!؟!؟!؟!؟!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#349 | ||
![]()
300 تشکر شده در 113 پست
بازیکن محبوب:
ویا جباری زانتی سیلوا کریس آدریانو ماتراتزی
مربی محبوب: خوزه مانچو هیدینگ فلورس خسوالدو فریرا
|
نقل قول:
نقل قول:
من کلا دو بار به دروازه حریف نزدیک شدم که یکیش پاس گل بود یکیشم با استوک رفتم مچ پای ممد لاور(99 درصد )اون دو به تکایی که مهدی میگه منظورش پخش کردن توپ وسط زمین بود بعدشم هومن من هر بازی گفتم برم دفاع همتون گفتین برو جلو بعد اون جلو توپ لو میرفت میدیدم هیشکی دفاع نیست خودم برمیگشتم دفاع.......... 2010 the best football year
|
||
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#350 |
![]() ![]()
375 تشکر شده در 169 پست
بازیکن محبوب:
لمپارد رونالدو کاکا دروگبا
مربی محبوب: مورینیو هیدینگ دلبوسکه
|
خب آرش جان توپ لو میرفت که اکثرش کار خودت بود که گیر دادی بودی همه رو دریبل کنی باید هم برمیگشتی
اگه منم برمیگشتم که دیگه کی جلو وایمیساد باید میخوابیدیم تو دروازه که عین یونان میشدیم ![]() |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|